Кралски работи и клюки - септември 2023

• 84 594
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Някъде там
Стефани е хубава, но Мария Тереза е прекрасна Heart Eyes Много са нежни сестрите.
Много ми харесва и на мен гащеризона.

Много интересен образователен сайт за деца който да им разказва за монархията са направили.
https://kids.monarchie.lu/fr

Арчуел са си партнирали с фондацията GEANCO за да подкрепят ученици в Нигерия.
Колко щастливи изглеждат момичетата.Много хубава инициатива.

Скрит текст:

Тъй като учениците по света се завърнаха на училище този месец, фондация Archewell подкрепи образованието и здравето на момичетата, като изпрати ученически пособия и менструални продукти на млади учени в Нигерия с фондацията GEANCO

# 1 006
Кейт май е много минималистична откъм бижута, като изключим официални приеми и тържества, не съм забелязала да носи гривни или пръстен, различен от годежния. Често се появява и с "немаркови" бижута,  струващи 20-50 паунда. Не робува на Картие и ..... май не знам друга известна бижутерска фирма, и аз не съм по марковите бижута. Със сигурнос има накити, лични, а и на короната, но е много премерена в носенето им.
Много мислих преди да го напиша, но провокирана от една друга тема няма да го спестя, наистина е много добра инициатива да подкрепиш образованието в страните от така наречение Трети свят, това е най-смисленото дело там, защото така ги вадиш от нищетата, много по-смислено отколкото да дадеш еднократно храна, НО децата са деца, независимо момчета или момичета, и следва да се подкрепят наравно. Както и да подкрепяш жени да си намерят работа, не би следвало да се определя от цвета на кожата.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:52 от gala66

# 1 007
Кейт май е много минималистична откъм бижута, като изключим официални приеми и тържества, не съм забелязала да носи гривни или пръстен, различен от годежния. Често се появява и с "немаркови" бижута, струващи 20-50 паунда. Със сигурнос има бижута, лични, а и на короната, но е много премерена в носенето им.
И на мен ми е правило впечатление, че залага главно на обици и тук там някое колие. Има огромна колекция от обици, но рядко може да я видим с гривни, за повече от една пък да не говорим. Винаги е много примерена.

# 1 008
Арчуел са си партнирали с фондацията GEANCO за да подкрепят ученици в Нигерия.
Колко щастливи изглеждат момичетата.Много хубава инициатива.

Скрит текст:

Скрит текст:

Тъй като учениците по света се завърнаха на училище този месец, фондация Archewell подкрепи образованието и здравето на момичетата, като изпрати ученически пособия и менструални продукти на млади учени в Нигерия с фондацията GEANCO
[/spoiler]
Страхотно партньорство! Смислено и практически насочено Heart

# 1 009
  • Някъде там
Максима днес в общински център за възрастни хора.

Слънчева Максима ❤️

# 1 010
С каква лекота и ефирност се движи Кейт!  Heart Eyes

Максимката днес като горска фея. Disappointed

# 1 011
Прекрасна! Много ги умее костюмите тя. Кралица е на деловия стил.

# 1 012
  • Някъде там

# 1 013
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган приема Херцога на Единбург днес в Анкара, Турция. Към тях се присъедини турският външен министър Хакан Фидан.

# 1 014
Мери като приготвяше раници за Дания, не бяха толкова светлички, почти бели...
А за "менструланите материали за момичетата" - идеята е прекрана, само ако стане трайна, ежемесечна... Иначе тоя месец си с читави неща, вземеш да видиш удобството и после се връщаш на... пране  Thinking

# 1 015
  • София
Олеле, Максима на какво се е направила?! И аз понякога грабвам сутрин първото нещо, което ми се изпречи пред очите, но от мен никой не се интересува. И наистина е много слънчева и усмихната, но на снимката в близък план прилича на бухал. Много е готина жената, но да вземат да я оправят тази коса най-сетне!

# 1 016
  • Разпиляна във въображението
Нейно Кралско Височество принцеса Виктория и Рио посетиха нейния 5-ти национален парк, Националния парк Тиведен в Йоребру Лан.

# 1 017
  • София
Разкошна е Максима, полата и клъчът ги искам:

# 1 018
Още снимки от клетвата на Елизабет

Скрит текст:

Скрит текст:

Снимки от първата тренировка на Хуан Карлос, за регатата "Rey Juan Carlos I- El Corte Inglés Master", в която ще участва от петък до неделя.

Скрит текст:

Скрит текст:

Хокон

Скрит текст:

Максима

Скрит текст:

Кейт

Скрит текст:

По повод осемнадесетия рожден ден на Леонор, ще  бъде пусната в обращение колекционерска монета от 40 евро. Повече за монетата в скрития текст.
Скрит текст:
Емитирането, отсичането и пускането в обращение на монетите от колекцията "Навършване на пълнолетие"  на Нейно кралско височество принцесата на Астурия са изработени от сребро проба 925 и мед. Те ще тежат 18 грама, имат диаметър 33 милиметра и кръгла форма с гладък ръб. На лицевата страна е изобразена Леонор. В горната част, в кръгла форма и с главни букви, е изписана легендата: Фелипе шести крал на Испания и годината на емисията 2023, разделени с тире. В долната част на монетата, с главни букви, се изписва следното: ПРИНЦЕСА ЛЕОНОР. Двата текста са разделени от изображение на кръста "Виктория", а перлен кант обгражда мотивите и легендите. На обратната страна възпроизведен цветно гербът на принцесата. Вдясно от него, в два реда и с главни букви, е изписана номиналната стойност - 40 евро, а в кръг, под формата на четирикратно скрито изображение, са изобразени схематично Кръстът Виктория, знакът на монетния двор, кралска корона и числото 23. Около централната зона, в кръг в низходящ ред и с главни букви, е изписано следното: 18 ANIVERSARIO DE S.A.R. LA PRINCESA DE ASTURIAS (18-та годишнина от рождението на Н.К.В. ПРИНЦЕСА НА АСТУРИЯ). Емисията ще бъде от един милион монети, а Кралския монетен двор има право да предостави на нумизматичните колекции на своя музей максимум пет от отсечените монети и, когато е необходимо, онези промишлени елементи от производството им, които поради характеристиките на емисията представляват нумизматичен или музеен интерес.
Преди рождения си ден принцеса Леонор ще има натоварен месец октомври. На 6 октомври, заедно със съучениците си от Генералната военна академия в Сарагоса, тя ще бъде представена на Дева Мария от Пилар, за да поиска нейната закрила. Ден по-късно, на 7 октомври, тя ще положи клетва за вярност пред флага - най-важният акт в нейния военен живот, в който, след като целуне националния флаг, ще обещае да защитава Испания дори с цената на собствения си живот. На 20 октомври театърът "Кампоамор" в Овиедо отново ще отвори врати, за да бъде домакин на церемонията по връчването на наградите на принцесата на Астурия. На следващия ден той ще пътува до Ароес, Пион и Канданал, за да връчи наградата "Образцово село 2023".

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 12:08 от Не се сърди, човече

# 1 019
Красива Елизабет, висока, стройна. Ще разбива мъжки сърца.

Общи условия

Активация на акаунт