Първокласници 2024/2025

• 32 071
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Да, споменаха първи клас не се връщат, но от сега трябва да се възпитават в пазене и т.н. Сега видях в нета ролки с такова самозалепващо фолио, което описвате. Изглежда лесно сякаш за употреба, само трябва да видя размерите, че има ролки по 30-40 см широчина, а да е универсално за всички. То, ясно ще се реже излишното. Иначе не се бях замисляла защо пък от 17ти да е облечено всичко. Или ще видя от ДЖъмбо или от Тему ще поръчам такава ролка.

# 271
  • София
Здравейте,
Някой, който е купувал тетрадки от озон или orange, може ли да каже кои тетрадки са с фабрично поле? Мислех да поръчам от комплектите по 10 бр. Никъде не видях в описание, а не съм сигурна кои точно да взема.

# 272
  • В средата на времето
Аз купих тетрадки  от Ozone, които са в комплект по 10 и са с поле.

# 273
От Ozone 10 броя в комплект на Gabol и на S. Cool са с полета. Аз от тях съм взела.

# 274
  • София
Благодаря ви! Златни сте

# 275
След тоновете покупки, вчера с една грейка окончателно приключихме пазаруването. Чакаме родителска среща в четвъртък и ще остане само подвързването на 16ти, най-вероятно машинно.
Още мисля букета обаче....

# 276
В нашия клас са позволени смарт часовниците по преценка на родителите. Ние  имаме един, ползва се рядко, но проблемът му е, че батерията държи около ден и малко и то без да се ползва. Някой може ли да препоръча такъв часовник с по-издръжлива батерия?

# 277
Какво бихте подарили на първия удебен ден, ако класният ръководител е мъж?

# 278

Бонбони вероятно..като за 1ви клас.
Във 2ри вече може и шише здрава ракия Sweat Smile

# 279
  • София

И дъщеря ми ще е с класен ръководител. Аз мисля един слънчоглед 🌻 да взема. Мисля, че не е лоша идея?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 15:52 от ЦуциМ

# 280
Децата ви въведени ли са вече в Школо? При нас още стои само профилът на каката.

# 281
  • София
Снощи бях на рс. 105 лв вход.50 дарение по желание.
След 20 число ше ги въведат поетапно.
Така или иначе Школо е пълен краш първата седмица.

# 282
Не, точно вчера видях, че мога да заява достъп до още едно дете, но като избрах училището ми изписа, че още не са подали данни. Най-вероятно ще стане след началото на учебната година.
При нас е малко каша, искам в моя профил да си добавя малкото дете, а мъжът ми няма профил и се чудя дали ще може на него да му направим отделен.

# 283
Снощи бях на рс. 105 лв вход.50 дарение по желание.
След 20 число ше ги въведат поетапно.
Така или иначе Школо е пълен краш първата седмица.
105лв за какъв вход?ThinkingRolling Eyes

# 284
  • София
Шегувам се..
Учебник по английски, помагала и застраховка

Общи условия

Активация на акаунт