Първокласници 2024/2025

• 31 988
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Как е минало Кенгуруто?
Какво казват вашите първолачета ?

# 706
Как е минало Кенгуруто?
"Много лесни били", като ми каже така и ми е ясно колко трудни са били Simple Smile Повече не сме обсъждали, защото беше развълнуван от празника на буквите. Много хубав спектакъл беше, много се бяха постарали класната и г-жите по музика и танци, работата им в екип е похвална.

# 707
  • София
Как е минало Кенгуруто?
"Много лесни били", като ми каже така и ми е ясно колко трудни са били Simple Smile
Да,да,да !!!
Абсолютно същото!Като чуя, че е било лесно и вече ми е ясно, че нищо не е направил 🤣

# 708
  • София
И моя първолак каза, че много лесни били задачите и всичко решил 😀едва не се разхилих пред него

# 709
  • София
Вярвайте в децата, това е опит и как протича подобен формат
Аз не я записах, тя и не желае  така или иначе

# 710

Да,да,да !!!
Абсолютно същото!Като чуя, че е било лесно и вече ми е ясно, че нищо не е направил 🤣
Моето с усмивка каза, че и 4те страници е решило. Имали са право на 2 листа чернова. Гледах ги задачите, и не са много трудни, в сравнение от предишните години. Моето е допуснало грешки и при лесните и при трудните задачи, но не помни как е отговорило на всичките задачи. Покрай състезанията от СБНУ е свикнало и не му прави впечатление.
Някой наясно ли е със състезанието Умната Сова? Провежда се в младоското училище 81су. Не можах да открия информация. Май само в това училище се провежда!

# 711
  • София
То е за подготвителни групи.
Задачи, елементарни.
Както казах да добият представа.
Училището е под всякаква критика иначе.

# 712
Гледах ги задачите, и не са много трудни, в сравнение от предишните години.
Мхм, интересно, на кенгуруто не дават условията на задачите, официално ги публикуват месец след състезанието, защото може да се проведе по-късно в различните държави.

# 713
Мхм, интересно, на кенгуруто не дават условията на задачите, официално ги публикуват месец след състезанието, защото може да се проведе по-късно в различните държави.
А, не знам. Четох, че не се пускат изцяло едни и същи задачи в различните държави, явно по тези причини. https://klasirane.com/competitions/EK/1-%D0%9E%D0%B1%D0%BB%D0%B0 … D1%80%D1%8A%D0%B3

# 714

Да,да,да !!!

Къде? Или сте учителка?

# 715
Първите десетина бяха много лесни, но от следващите имаше такива, които се налагаше да чета втори път, за да ги реша. При дъщеря ми не се провежда, но съм решила да я тествам някой ден, за да видя какво ще направи, при условие, че математиката не е "нейното нещо".

# 716
Въобще не се занимавам да гледам какви са били задачите.Две задачи е сгрешил според него, може би има и други, но важно е какво научи.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 07:45 от malinkap

# 717
Каза, че всичко е написала и имало два листа, където да си драска, каквото си искала.
Нямам очаквания и ми е все тая какво постига по тези състезания.
Важно ми е, че не се притеснява преди тях и е уверена. Следващата седмица има някакво друго състезание, без да ме пита се е записала, госпожата ми се обади за пари. Grinning

# 718
В нашето училище следващата седмица е математика без граници - пролетен кръг. Сигурно на него се е записала Simple Smile И моят всичко бил решил Simple Smile Питам лесно ли ти беше - той, нееее много беше трудно, а не обърках се май беше лесно...Та не разбрах.

# 719
  • Пловдив
Моят син не беше очарован от задачите когато се подготвя. Според него това било много четене и малко математика.
Каза, че е отговорил на всички задачи от общо 26. Като знам колко "обича" текстовите задачи представям си какви ги е свършил.
Важното е да свиква със състезанията и да превъзмогне стреса и притеснението. Не очаквам кой знае какво от него в първи клас.
Според него се е справил добре, нищо повече не сподели.

Общи условия

Активация на акаунт