Любители на котки - Тема 186

• 24 696
  • 552
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Точно така. Търсим желаеща да осинови Мъри за постоянно. Аз на 15.09. влизам за операция на второто коляно и следващите два месеца ще съм (пак) с патерици и откровено си казвам, че не мога да я осиновя.

# 241
  • Sofia
Sharky, не е ли редно да изчакаме сестрата Ралица? Тя може да иска да я прибере, може да имат роднини/братовчеди, които да са съгласни да я вземат. И чак тогава да се търси  друг човек. Не знам какво им е семейното положение и в какви взаимоотношения са били, но смятам, че съдбата на Мъри трябва да се обсъди със сестрата на Ралица.

# 242
А, полицайката къде е? Къде е в момента Мъри, в какви условия? Thinking И, най-важното, Мъри добре ли е?

# 243
Приятелката на Ралица си изпусна нервите. Под стрес е, а не знаем каква е житейската й ситуация. Но ако четем наред, ще видим, че и към нея  бяха отправяни претенции, упреци с ехиден тон. И то не веднъж. Ами човешко е да не издържи и тя. Ето Sharky* проявява разбиране и в същото време прави много. Шарлот е безценна. Но за Дори е по-сложно. Да бъдем съпричастни не само с котето Мъри, а и с Дори, моля.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 18:47 от cardhu

# 244
Светъл път на Недоволна Broken Heart Ако някой събира парички за Мъри, за да се дадат на полицайката, готова съм да помогна и аз!
Ред, стискам палци Сакура да си дойде, колкото и да е дива, мисля, че има шанс да си я намерите, наистина силно се надявам!

Да ви разкажа как почти съм "сдобила" с ново коте. Миналия петък, преди 10-ина дни сутринта мъжът ми видял, че Фрея е застанала на прозореца на балкона, фучи, съска, с опашка като четка, абе, описва я в състояние, в което никога не сме я виждали. Приближил се и вижда на балкона черно-жълто коте Simple Smile тръгнал да излиза и то избягало, ние живеем на втори етаж и имаме лоза, посадена долу, но която обгражда балкона ни, явно се е качила по нея (не знам защо реших, че е женско Simple Smile ) . Та така, посмяхме се на собственическите изблици на Фрея, на смелото коте и толкоз. След няколко дни ми хрумна да пробвам да оставя малко храна, сетих се, че съм забутала и имаме останали 2 пакета храна китън и от първите на Фрея. Та сложих една купичка и вече на 3 пъти изчезват гранулите и то не наведнъж, че сипвам по много. Та тъй, храня си и си имам и друга котка, която никога не съм виждала Simple Smile
Скрит текст:
Ето я глезанка, топли се на компютър, охлаждането му духа нагоре:

Ето и купичката на балкона, беше догоре преди Simple Smile

# 245
Sharky*, толкова добър организатор си. Благодарим ти всички.

# 246
  • София
Аз бих се включила с храна за Мъри. (и за останалите дом. любимци на полицайката)

# 247
Браво на вас и на полицайката !
Ако има нужда пр храна - пишете.

# 248
  • Бургас
Браво на всички в тази ситуация, даже и на малкото геройче Мъри.

Ред,преди бях убедена, че Зак ще се върне, сега съм убедена, че и Сакура ще се върне.
Стискам палци да си я намериш и прибереш обратно.

# 249
Да сложа една снимка на Мъри, в памет на Недоволна.
Надявам се, както и всички останали тук, да е добре гледана там, където е сега.
Недоволна пишеше за нея че е прекалено страхлива, че може да стои с дни под кревата от стрес, че никога не би напуснала домът ѝ, дори и при отворена врата...
Както и се оказа.
Дано има късмет Мъри!

# 250
Красавица ! Дано има хубав живот !

# 251
Трицветка. Мила душичка.

# 252
От едно невидение в друго. Аз нищо не разбрах и продължавам да се притеснявам. Каква полицайка, какви много кучета/котки, какви "не дава съгласие"... Искам да знам къде е Мъри и дали е добре там.
Шарки, или Дора, какво се случи точно, ще ни разкажете ли? От къде излезе въпросната полицайка?

# 253
  • София
Какво неясно има? От поста на Шарки от предишната страница:

"Котката Мъри се намира не в разследващата полицайка, а друга полицайка, която има много кучета и котки (нека я наречем условно  "Braveheart", защото не ѝ знаем името). Braveheart се е обадила на сина ми по телефона и са се разбрали, че Мъри вероятно няма да я пуснат на хотел, защото полицаите не са успели да ѝ намерят паспорта в жилището на Недоволна (паспорт има, но не е лесно да бъде открит). Braveheart иска да  гледа и ще гледа Мъри, докато някоя от нашата тема не поиска - сериозно - да осинови Мъри. Не е съгласна да даваме Мъри на хотели, а и по принцип не знаем дали сестрата на Недоволна ще я вземе със себе си в Щатите. Със сина ми са се разбрали той да служи като филтър - който пожелае да осинови Мъри, първо да се свърже с него, и той да прецени сериозността на намерението и той да я свърже с Braveheart. Аз ще дам телефона и името на сина ми на пожелалия."

# 254
Milenaka, на моите конкретни въпроси има ли отговори в този пост? Нарочно се повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт