Любители на котки - Тема 186

• 24 642
  • 552
  •   1
Отговори
# 390
  • Крайбрежен район
DZ това е Catnip, котешка трева. Поръси малко на земята и виж как ще реагира котката.

https://4lapi.net/products/koteshka_treva_katnip-722:33

# 391
За малко и аз да напиша, че е трева, ама "трева" наричаме, онова дето им сеем да хрупат, на това миришещото му викаме "мента". Simple Smile

# 392
Прекрасни сте, момичета! Оставихте ме без думи... респект!  Heart Не съм срещала хора като вас, толкова различни характери и толкова еднакви за доброто на Мъри!  Бъдете благословени!
Уникални! HeartHeartHeartHeartHeart

# 393
Олекна ми... Grinning Сега вече може да минем на Линчето... Как е госпожицата?

И ако и стопанката на Сакура се похвали, ще е идеално, и ще си кажа "малко остана до края на ретроградния меркурий..." Relieved

# 394
...и ще поема престоя, ваксините и кастрацията. И лечението, ако такова е нужно....
NoProblems, достатъчно правиш, че ще ѝ осигуриш спокойно местенце. Нека аз (и ако искат и други) да поемем финансовата част, дай револют на лични, ако имаш.

Аз от снощи съм поела кампания да убеждавам мъжа ми да я осиновим, но засега не поддава Sad може би, защото е нясно, че ако успея да се сближа с котето от балкона, твърдо ще го прибера.

# 395
Момичета, нещо странично, тъй-като вече можем да обсъждаме и финансовата помощ...
Когато превеждате пари на лична сметка, пишете в основание "за лечение на коте Мъри". За да няма проблеми с НАП после. Другият вариант е да се отвори отделна сметка за целта. Консултирах се с адвокатките от "Специалистите говорят", по повод данъците върху даренията (които аз получих за лечението на Слънчи). Данък върху дарение за лечение не се дължи, но се декларира, а за да се декларира, трябва да има коректно основание.

# 396
  • София
Подкрепям, дайте да съберем някакви средства, за да може потребителката да се погрижи спокойно за котето.

# 397
  • София
Почакайте малко с даренията! В крайна сметка сестрата на Недоволна се е включила в цялата история. Полицайката се съобразява най-вече с нейната воля като най-близко лице.

Все още чакам обаждане, за да разбера какво става с Мъри.

# 398
Уникални сте, момичета! Браво! Бъдете здрави и благословени всички! ❤️
Дайте сметка, искам и аз да се включа финансово.

# 399
Аз предлагам също Дора да предостави номер за контакти със сестрата на Ралица, тъй-като по-горе прочетох, че тя има желание да поеме стационар и грижи финансово и мисля, че е достойно да се възползваме от това желание, ако не от друго...

# 400
Момичета, страхотни сте. Няма да изброявам на всички никовете. Всички в темата знаем кои сте.

За номер на сестрата на Ралица, аз смятам, че ако ще се дава, е добре един човек от групата да го има. Да не се раздава на много хора, за да не й се обадят 16 човека. Нека не забравяме, че тази жена е загубила сестра си и да я оставим да скърби.

Дора, благодаря че се включвате периодично с информация. Надявам се Вие сте добре, предвид че попаднахте в епицентъра на тази стихия.

# 401
Amy_nka, недей с такива лоши прогнози за Мъри. И към хората също. Полицайката е спасила жената положението за момента. С каквото могла е помогнала.

# 402
Чета ви и рева като магаре, и що рева и аз не знам. Всъщност знам, но... е друга тема,  за пръв път виждам такъв ентусиазъм в хора и това е толкова хубаво! Имало Човеци!
 Amy_nka, Лина е прекрасна, толкова много ни привързва към нея, как ни влезе в ума и душата, страхотно се чувстваме с нея, вярвам, че и тя с нас. Много игрива, много гушлива и мъркаща,  като запали трактора и ни размазва (музика за ушите). Хапва добре, вече ме буди към 6ч (по-късно) и е толкова нежна, спя леко едва я усещам, побутва ме с лапичка и се сгушва в мен и търси да сучи като си бута муцката и започва да мърка. Така се събуждам с широка усмивка и... приказно е!
 Вчера за пръв път опита печено пуешко филе от на кака (тя е на специален режим на хранене и всеки ден яде месо) ако преди мислих, че е лакома, то като видях как омете месото, значи си се храни съвсем прилично. Joy засега пауч яде, с гранулите си играе все още. Каквото и да кажа все ще е хубаво, защото ни е хубаво заедно, а и най-вече вярвам, че ще повлияе благоприятно на дечко.

# 403
Аз също ще помогна парично.
Оставам на линия.

# 404
Браво, адмирации към всички.
Златни сте.
Аз също бих се включила с парична помощ.

Общи условия

Активация на акаунт