Любители на котки - Тема 186

• 24 633
  • 552
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Предлагам да изчакаме Таня и Шарки да говорят с дамата от полицията и клиниката и да дадат знак как ще се извърши предаването на котето при мен. Ако сестрата на Недоволна не е платила докато взема Мъри, разходите ще поема аз. Благодаря на всички за съпричастността, но личното ми мнение е, че ако започнем да събираме пари, нещата излишно ще се усложнят. В момента мога да си позволя да се погрижа изцяло за Мъри, моля, позволете ми да го направя. В крайна сметка и тя ще ми е другарче в самотните часове в апартамента и това не е малко.
При нужда от помощ - веднага ще дам знак. Засега ви моля да ѝ търсите постоянен дом и семейство - от това най-много има нужда Мъри, другото са подробности.
Поздрави от Добри и Бобо, които цял ден спят по дивана, за да не си мокрят лапите навън по тревата Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 19:15 от NoProblems

# 406
  • София
“Кот е в клиника. Утре ще кажат мнение за кистата долу. Днес пуснахме кръвна картина, биохимия, троен тест и спин+ левкемия. Тестовете са отрицателни, а кръвните изследвания са в норма.”

# 407
Ох, миличката Мъри. Душичка. Heart
NoProblems, Heart Heart Heart.

# 408
  • Варна
Ох, милото, какво му дойде и на него до главата... Много е сладко котето. Чакаме новини за него утре.

# 409
Абе,какъв е този катаклизъм по отношение на Мъри.Та каква е полицайката,та други словесни полюции,безмислени.
Кой с ума си очаква,котка,живяла изключително сама и с 1 стопанин,да е добре при смяната на стопанина и в обкръжението на още животни
Разбира се,че няма да е ок.На моята и трябваха месеци да се напасне.
Но и това е огромна услуга от полицайката,която е Човек,и действа,вместо да си чеше клавиатурата.
Вземи се успокой,щото е ужасно дразнещо
Няма да се извинявам,но аз съшо съм кълбо нерви след тоя случай със Сакура.Чета темата,заради Мъри и това безумно включване ме побърква.
Днес ше сложим капан,ако вет го даде и получим разрешение от хората в блока.Снощи я видях,дори ми се обади,но бяга.

# 410
  • София
Милата котаранка CryHeart
Ще очаквам и аз тук информация кога ще е нужна помощ - парична за изследвания, храна и т.н

# 411
  • София
Ох, милата! С какви очи гледа!  Heart

Явно полицайката се е свързала със сина на Шарки. На мен не се е обаждала, но мисля, че не е редно да я безпокоя в момента. Ще почакаме да видим какво ще кажат за кистата.

# 412
  • Варна
Щом е още в района и ти се е обадила, би трябвало да се развият добре нещата. Идеята с капана е добра, дано обаче не хванете някоя друга котка. При нас като ловихме една некакстрирана женска, изловихме всички други дворни лакомници, само нея - не. Накрая сама дойде. Та и за Сакура си мисля, че накрая сама ще дойде като се наскита. Дотогава - здрави нерви и не се отчайвайте.

# 413
  • София
Ох, Ред, колко хубаво, че си я видяла!

Предлагам като я прибереш и Мъри мине в ръцете на NoProblem, Танчето да пусне нова тема, без да сме стигнали 50 стр., в която да си пишем стандартните мили постове, болезнените притеснения да ги оставим в настоящата.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 20:05 от Sharky*

# 414
  • Варна
Ох, Ред, колко хубаво, че си я видяла!

Предлагам като я прибереш и Мъри мине в ръцете на NoProblem, Танчето да пусне нова тема, без да сме стигнали 50 сте., в която да си пишем стандартните мили постове, болезнените притеснения да го оставим в настоящата.
+1 от мен. Само Сакура да се прибере. И на  мен така Бобо ми е изчезвал и знам какво е да не можеш и за миг да се отпуснеш. Ужасно е и искрено съпреживявам.

# 415
  • Варна
Лек път отвъд, Недоволна!
Късмет, мило Мъри! С теб сме
Докато напиша, че с цялото си сърце чакам добри новини за Сакура и ред писа. Дано скоро се гушнете, Ред!
Моите кокони хванаха бълхи от дворните маци. Женето и Мила. На Мила със сигурност дадох противопаразитно, но на Женя май не съм. Толкова съм уморена от работа, че не помня. Не намирам и хапчетата да ги преброя, та ще изчакам и след дни ще дам. Като купя нови.
Магито полека лека губи козина, а за Мила купих цистон, защото намерих много дребни топки пиш преди няколко дни. И мрънка. Днес нямам оплаквания. Но ще ѝ давам още известно време.

# 416
Amy_nka, недей с такива лоши прогнози за Мъри. И към хората също. Полицайката е спасила жената положението за момента. С каквото могла е помогнала.
Добре. Малко развален телефон се получи, но си изяснихме нещата на лична.

# 417
Мъри колко тъжно гледа! И аз си имам едно такова инатче - пухкава и страхлива. Брат и
я побърква.
Радвам се че има развитие по случая с нея!

И със Сакура има развитие! Дано скоро се прибере вкъщи!

Знам че форума е сила и ви благодаря че ви има!

# 418
“Кот е в клиника. Утре ще кажат мнение за кистата долу. Днес пуснахме кръвна картина, биохимия, троен тест и спин+ левкемия. Тестовете са отрицателни, а кръвните изследвания са в норма.”

Може въпросът да е неадекватен, но дали личи фертилност? Може след поста си Недоволна да я е кастрирала. И без това е трудно воденето на лекар.

# 419
На ехограф би се видяло, дали има матка или не.

Аз пък съм любопитна как се е държала при вет Мъри.

Общи условия

Активация на акаунт