Любители на котки - Тема 186

• 24 630
  • 552
  •   1
Отговори
# 420
  • София
При кастрация има и белег, ако котето даде да го огледаш.
Но при положение, че е при ветеринар, ще се разбере със сигурност

Милото, как се е ококорило. Broken Heart

# 421
NoProblems, респект!

# 422
Пълните ми душата с организацията, която направихте. Дано се намери дом за Мъри скоро! Аз както знаете не съм вече в България и скоро ще съм с 4 котки, та нищо не мога да предложа освен финансова помощ. Успех със Сакура, red!

# 423
Чета и не ми се вярва на този голям късмет, който котето има ! Благодаря на Бога, че ви е пратил !
Аз ще пробвам да навивам майка ми, макар след котето, което гледахме над 15 години категорично ми отказва да гледа други котки. Въпреки това, ще се опитам.

# 424
  • София
Момичета, шапка ви свалям! 🤠
Благодаря за инфото и снимките, Sharky! 🤗
На мен Мъри ми изглежда в добра кондиция (предвид всичко, което ѝ се случва в рамките на 5- 6 дни). И си мисля, че не е толкова асоциална щом е успяла да я намери и да я хване полицайката. Има нужда от внимание и от човешко присъствие милото, осиротяло момиче. 😻
 Amy_nka, успокои се и стига всява паника (най- вече в себе си)! 🤗
Що си такава черногледа и все към лоши сценарии клониш?! Всичко ще е ОК!
Red soul, 🙏🙏🙏
No problems,... ,,не знам какво да кажа... не ми стигат думите... 👏👏👏
Dorisaneva , мисля те и теб... отвсякъде те ,,отнесе" този септември, от първия ден още... 🤗. Пази се и пиши как е положението там, когато имаш възможност.
Благодарна съм на Блеки, че ме срещна с всички вас! ❤️

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 00:02 от AnyHr

# 425
  • Бургас
Горкото уплашено коте Мъри, как гледа...
Стискам и палци.

И на Ред и Сакура с две ръце стискам палци и чакам добри новини.

# 426
  • София
Притесних се, когато видях колко нови отговори има в темата, явно беше, че нещо се случва, а аз бях изявила желание да приютя Мъри поне временно. За мое успокоение, виждам, че има решение, а и не сме подходящото място, предвид наличието на 3бр у дома. А и Рижко (вероятно по- старите потребители помнят неговата история) напоследък е станал леко агресивен към двете дами. Успях да се прибера днес с децата ( и ние бяхме в района на потопа) след отвратително пътуване, ММ остана да досъбере караваната. Та съм на линия, ако има нужда от някаква помощ (логистика, пари и т.н.).

Шарки, Ноу проблемс, благодаря за организацията! Hug

Ред, дано се прибере Сакура скоро.

# 427
Споделих публикацията на Танчето в профила си вчера. Но сякаш няма сред контактите ми някой заинтересован за Мъри. Само едно харесване от познат руснак, живеещ в далечна Канада. Може би е впечатлен от пъстрата ѝ разцветка. Що така значи познатите ми не искат домашен любимец не знам.

Мога ли да я споделя в котешките групи?

Ред, пиши дали има нещо ново около Сакура.

# 428
  • София
Можеш. Тя вече излезна, шернат е един от постовете в  доста групи.

# 429
Дано Мъри намери своя дом, чаровница!
Дано  Сакура се върне в дома си!  Дано,  дано! Heart Надежда винаги има,  стискам палци!
Днес Линка-маслинка  става на цели 3 месеца и от 2 седмици и 2дни е с нас и не можем и миг без да я мислим, затова Ред една голяма виртуална гушка от нас и чакаме добри новини за Сакура,  дано това с капана сработи!
Не изпуска нищо от поглед,  дори когато спи. Laughing

# 430
  • София
Ох, каква сладка бебешка пупица 😻
Много обичам коремчета на точки.
Много сладка бебешорка! ❤️

# 431
И аз споделих вчера публикацията на Таня. За съжаление няма харесвания, освен две.
Говорих с голямата дъщеря дали нейна приятелка, която живее в София не иска котка. Но тя имала. Въпреки това, щерката я питала и тя обещала да пита свои познати.

# 432
Здравейте, в двора ни днес се появи едно коте. От съседи разбрахме, че вчера някакви деца са донесли кашон с котета и са ги пуснали наблизо. Има ли къде да се обадим, някой да го прибере? То не е съвсем мъничко, мисля е на около 3 месеца, но се притеснявам, че уличните котки, които влизат в двора ни ще го наранят. Дадохме му да яде. Мисля е гледано в къща или в двор. Много е социално, постоянно се качва до вратата и иска да влиза вътре.
Мъчно ми е за него, но нямаме възможност да го гледаме. Не ми пречи да циркулира по двора, ние и без това оставяме остатъците от нашата  храна за другите котки, но те са диви, умеят да ловуват, зимата си намират къде да се скрият, а това мъничкото се съмнявам да оцелее...

# 433
Аз и из фейсбук групите си го пиша редовно това. Ще кажа пак - беба28, каквото ви е намерило - ваше е, вземете го, не отхвърляйте този малък подарък от съдбата специално за вас. Котка се гледа значително по-лесно от куче. Защо се плашите толкова? Не иска разходки сутрин, вечер, по студ или пек.
То ви е дадено на вас. Не връщайте. 

# 434
  • София
Update за Мъри, от полицайката през сина ми (неразвален телефон сме, но пазим анонимността и времето на полицайката Braveheart) :

"ПКК и биохимията са в норма и че спин и левкемия, както и троен са отрицателни". До няколко часа ще се знае за кога е насрочена операцията на водната киста (образуванието на коремчето, което е напипала полицайката). //Тук на мен лично ми е малко странно, на мен самата на два пъти са ми източвали кисти от гърдите, с обикновена спринцовка, без операция, верно от мамолог-специалист).

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 17:23 от Sharky*

Общи условия

Активация на акаунт