Любители на котки - Тема 186

• 24 626
  • 552
  •   1
Отговори
# 150
Браво, Шарлот ! Голяма си !

# 151
  • Sofia
Това е чудесна новина, че под вратата може да се подпъхне храна и водичка. Ако паучът може да се извади навън (примерно утре), за да се види дали е яла, ще се разбере дали животинката е добре.

То ако котето не обича да напуска апартамента и го е страх от непознати, предполагам, че по-скоро ще се скрие на сигурно, вместо да хукне навън на непозната територия.

# 152
Утрешният ми ден е инфарктен и няма да мога да отида. Имах шанса семейство да внася мебели и външната врата да е отворена. Едното семейство ще търси съсед от жилището под Недоволна, за да разбере дали се чува звук в жилището - всички твърдят, че Мъри не мяука. Сърдечни и приятни хора са, а приятелката на Рали утре ще опита да говори с разследващия полицай.

# 153
Аз имам лоши новини Тая,която сама предложи да ни гледа животните е изпуснала Сакура.Тъпата,отворилампрозореца за 2 мин и тя скочила.Ама не  и казала,а разлепила обяви.Днес от летището,направо обикаляме,ама няма шанс.Тя е дива,не си знае името и не допуска друг,освен мен,и то за малко,а за 2 м.ме е забравила.
По тъмно ще излизаме с5с Зак в клетка да и мяука.Само на него би се обадила.Но как ще я примамя,не знам.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:37 от red soul

# 154
  • Sofia
... всички твърдят, че Мъри не мяука.
По принцип не е от мяукащите котки или само тези дни не са я чували?

Питам, защото единият ми котак мяукаше все едно го дерат жив и се чуваше няколко етажа по-долу. А на женската ми не можеше да й чуеш гласа.

Леле, red soul, ужас! Дано намерите котето! Има ли чип?

# 155
Всичко има,ама никой не може да го хване.

# 156
  • София
Ред, дано успееш да я хванеш! Кога е станало? Би трябвало да огладнее и да дойде за храна. Можеш да сложиш и използвана тоалетна до вратата.

# 157
Оставила и е храна.Яде и изчезва.Тя е дива.

# 158
Действай през нощта.
Използвай Зак.
Ще дойде.
Ужасна ситуация..

# 159
Донси, благодаря ти че ни писа и се грижиш!
Шарлот, ти си голям човек!
Дръжте ни в течение, моля ви!

Жалко за Сакура! Аз вярвам че ще го намерите!

# 160
Стискам палци да си прибереш Сакура !
Как ще те забрави за 2 м., няма шанс.
Всичко ще бъде наред !

# 161
  • София
Дъщеря ми също си беше в България за 2 месеца. Дейзи ги е посрещнала с радост и умилкване, макар през това време да беше гледана с много любов и внимание. Не забравят толкова лесно!

# 162
  • София
Ох, Ред, дано да я намерите по-бързо Flowers Four Leaf Clover

# 163
Отговарям първо за Мъри - изобщо не е мяукала - учудваха се съседи, че в дома е живеело коте - никога не са го чували. Ако тя е в жилището (а не е избягала), няма да остане без вода, а вътре имала отворен чувал суха храна. Паучът ще я насочи към водата.

Ред, Зак би ли се движил на каишка? Така върнахме Тери, когато преди година избяга на морето. С кучето обходихме района и  по неговите дири Терата откри къде бяхме отседнали (място, необживяно от нас и лишено от познатите миризми).

Дано по-скоро бегълката се намери и в темата да се възвърне жизнерадостният тон.

# 164
Това са други случаи.Няманшанс Зак да ме забрави за колкотоминвреме да не ме е видял.Обаче,аз го гледам от 3 месечен.
Сакура е дръпнатани дива и е при мен от близо 2 годишна.Обожавам я тая котка,а сега и това.

Общи условия

Активация на акаунт