Любители на котки - Тема 186

• 24 694
  • 552
  •   1
Отговори
# 210
Аз също вече не живея в София. Шарки, ако сина ти може да отиде да я вземе, аз също ще се включа с пари за хотела.

Дори, благодарим за помощта. Ще помоля да не ни насаждате вина в постовете си. Днес е работен ден и не всеки може от сега за до час да отиде, за да вземе животинката. Не всички сме в София. И не всички влизат в темата целодневно. Два поста над Вашия, Шарки е казала какво ще направи, ако друг не може да я вземе. Тоест тя предлага веднага решение на проблема. Другата съфорумка, която предложи помощ вчера, да намери транспорт от София да Стара Загора и да я вземе, вероятно още не е прочела постовете. А и за час няма как да организира транспорт и да е в София. Невъзможно е дори да се тръгне веднага, да стигне за час.

Mößbauer-Effekt, благодаря ти!

# 211
  • Велико Търново
Момичета, няколко дни все си мисля за Недоволна и за Мъри, не знам какво да кажа, за да не звучи тривиално... Поплаках си...
Много харесвах Недоволна, страхотен човек с голямо сърце, винаги внасяше доброта, спокойствие и лъхаше мъдрост от писането и. Започнахме да си пишем и лично преди 3 години покрай Рижко и оттогава винаги я чувствах някак близка в пространството ни тук. Светла и памет, дано е на по-добро място!

Развръзката с Мъри за пореден път ми показва, че това тук не е просто женски говорилник, а една изключителна сила! Да, непознати сме, но в ситуация на нужда правим и невъзможното един за друг! Благодаря ви, че сте такива и се радвам, че съм част от тази ни общност ❤️

Искам да изпратя пари за хотела на Мъри, може би това ще е най-добрият вариант в случая. Аминка спомена Танчето, но тя има 5 котки и не знам дали може да поеме и Мъри, а и Мъри дали ще и е добре с много други животни с оглед на нрава и. Sharky, ако наистина може да я настаните в хотел, ще съберем парите веднага!
Дори, благодаря, че дойдохте в темата и че успяхте да организирате извеждането на Мъри от апартамента. Само че недейте веднага с нападките, не познавате никой от момичетата тук, за да знаете дали сте разочарована или не.

# 212
  • София
Лейдис, да разбирам, че последното ни решение е сина ми и котешки хотел (мисля за хотела в клинка Нова в Младост-4). Пращам на Дори неговия телефон, аз вече се разбрах с него.

# 213
  • Варна
Сега чета историята. Съболезнования на близките на Недоволна, станалото е потресаващо Sad
Относно котето това, което мога да направя е да помогна със средства. Шарки, кажи, ако хотел остане единственият вариант да се включим.
Няма нужда от нападки, в тази тема хората не четат 24/7 и не е гореща линия за мигновена реакция, за да отнасят подобно отношение. Много лошо впечатление ми направи това, съжалявам.

# 214
dorisaneva,
Здравейте, опитвам се да се свържа с Вас по телефона, но не успявам.
Имам предложение за Мъри, котето на Ралица.
Има човек, който може още сега да отиде да я вземе от Полицията и да я настани в клиника, до завръщането на сестрата на Ралица. Сумата за дневен престой не е непосилна, вярвам, че общо ще я платим за няколко дни.
Пишете ми на лични, моля!

# 215
Лейдис, да разбирам, че последното ни решение е сина ми и котешки хотел (мисля за хотела в клинка Нова в Младост-4). Пращам на Дори неговия телефон, аз вече се разбрах с него.
Давай, Шарки! После ще се разберете със Шарлот, дали ще я вземе тя или остава на хотел.

# 216
  • София
Не знам какво да правя. Ако я взема, няма къде да я изолирам. Трябва да я пусна в двете стаи, които обитаваме с 5 котки. А се страхувам, че ще я нападнат. Например Преслава почти не я виждам, защото непрекъснато я бият и поради тази причина 23 часа в денонощието е скрита. Не знам и Мъри как ще реагира. Може съвсем да се стресира или да отвърне и да стане въргал, с който да не мога да се справя.

Иначе не мога да карам кола. Трябва да се примоля на някого да ме закара.

Виждам, че докато пиша, вече има няколко коментара.

# 217
  • Варна
Моля споделете тук или на лични как можем да помогнем с таксата за хотела.

# 218
Sharky* , дай раволут. Знаете колко съм далече, но много  харесвах и уважавах Недоволна. Ще се включа с парички за хотела на Мъри. А на теб, Sharky*, много благодарности за отзивчивостта и светкавичната организация.
Приятелката на Недоволна реагира така, защото и към нея имаше претенции в началото, та и нея я разбирам.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 17:34 от cardhu

# 219
Хора, моля, да не разводняваме темата сега. Докато Шарки не напише, че Мъри е взета и настанена на хотел. После ще пишем за разходите - къде и как.

# 220
По нагоре Hannah* писа, че има решение, никой ли не забеляза?

# 221
Шарки, моля, дай сметка на лични - ще направя онлайн превод.

Дори, не преобръщай чувства и намерения.

Всичко се прави на добра воля, с най-добри чувства - първо към Недоволна, сетне към нещастното животно. Тук длъжни няма. От теб разбрахме име, адрес и т.н. на съфорумката ни. Думите ти звучат несъразмерно изискващо и пасивно агресивно. И друго - знаехме, че Недоволна има коте, но, че то е крайно несговорчиво и нападащо, не знаехме (не помнехме). На мен ми е първи работен ден - как да оставя сами в един дом Мъри с куче и котка доайен?!

Ще съберем пари за хотела - няма да позволим върху Шарки да е тежестта, но пак казвам духът на тази тема е друг - на подкрепа и взаимопомощ.

# 222
Забелязахме, но Шарки се е разбрала вече с Дори (до колкото аз разбрах). Предложението дойде след това.

# 223
Забелязах, но тя не може да се свърже с Дори, а Шарки вече е задвижила нещата.
Нека тя довърши, а после ще поемем заедно разходите.
Hannah да е като резервен вариант.

# 224
Добре, аз също ще се включа, когато уточнят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт