Любители на котки - Тема 186

• 24 653
  • 552
  •   1
Отговори
# 375
Това намерих, но ще потърся още. Може след това да е кастрирана.

Това би обяснило поведението на Мъри към чужди хора.

Аз съм ядосана. Rage Не напразно питах аз "каква е тая полицайка, от къде се взе". На ви сега една полицайка...! Rage

Танче, само ти можеш да помогнеш на Мъри. Pensive

# 376
  • София
Оф хайде стига с тия катаклитични изказвания.
Жената е опитала да помогне, видяла е, че не са, както ги мисли нещата. Явно животното не е социално.

# 377
Оф хайде стига с тия катаклитични изказвания.
Жената е опитала да помогне, видяла е, че не са, както ги мисли нещата. Явно животното не е социално.
Това не беше тайна.

# 378
  • София
Amy_nka, изключително много моля по темата Мъри да пише само който може да помогне. Полицайката е направила немалко, все пак изведоха Мъри от жилището на Недоволна, можеше да е много по-страшно.

# 379
Sharky*, страхотни хора има в групата Heart  Топлите ми душата. И полицайката ни се падна сърцата. Ако трябват парички, казвайте. Аз от тук друго не мога да направя, за съжаление.

# 380
И аз мога да помогна с храна, каквото трябва още.
Благодаря много на NoProblems, това е най-важното в момента - да й се осигури спокоен дом, макар и временен.
Дано това на коремчето се окаже нещо безобидно. Каквото и да е - ще помогнем всички финансово за да се оправи котето.

# 381
Amy_nka, изключително много моля по темата Мъри да пише само който може да помогне.

Добре, ето моята оферта, понеже предполагам как ще се развият нещата...
Ако Мъри е с тумор на млечните жлези (на 90% съм сигурна, че така ще се окаже), няма да има кой да я вземе освен мен. Така че, аз това, което мога да предложа, е да наема помещение, в близост до жилището ми, за да я гледам там, с ваша финансова подкрепа. Предполагам, че това имаш предвид с "който може да помогне", защото очевидно с друго не съм от помощ по темата...

А, и знаете, че съм от Кърджали... Нямаме вет клиники в града.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 16:51 от amy_nka

# 382
Здравейте, поръчах на малкия звяр дръскалка от АлиЕкспрес. Обаче дойде с едно пакетче. Някой знае ли какво е или да го хвърлям?
Прикачвам снимка Wink

# 383
Здравейте, поръчах на малкия звяр дръскалка от АлиЕкспрес. Обаче дойде с едно пакетче. Някой знае ли какво е или да го хвърлям?
Прикачвам снимка Wink
Котешка мента. Не го хвърляй. Ще си играе с него.

# 384
Браво, Но проблемс и Аминка! Ще се разреши казусът "Мъри". Нека видим какъв ще е резултатът от прегледа - имам добър опит с куче - разнесе се бучка на мл. жлеза.

# 385
amy_nka, благодаря!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:13 от DZ

# 386
  • Варна
Здравейте, писахме си с Шарки и Таня и казвам - ще я взема от стационара/клиниката, в която е настанена и ще поема престоя, ваксините и кастрацията. И лечението, ако такова е нужно. Правила съм го като съм помагала на организации, да сме живи и здрави с мъжа ми, ще го направим и за Мъри. Ако е тумор на млечната жлеза - ще го мислим, но няма да я изхвърлим, разбира се. Ден по ден, ще се подредят нещата. Редовно ще пиша как сме с коте Мъри.
Засега котето е осигурено. Но трябва да ѝ търсим дом, защото това е временно решение - и ние сме с доста котки по принцип.
Аминка, знам, че в един момент на човек му е трудно да повярва, че ще получи помощ, вместо все да дава и дава и дава, но ето - понякога се получава. Разчитаме на теб за съвет и коректив за коте Мъри винаги, нали знаеш. Засега те моля да ми гласуваш малко доверие.

# 387
  • София
Евала Simple Smile

# 388
Респект, момичета!

# 389
Здравейте, писахме си с Шарки и Таня и казвам - ще я взема от стационара/клиниката, в която е настанена и ще поема престоя, ваксините и кастрацията. И лечението, ако такова е нужно. Правила съм го като съм помагала на организации, да сме живи и здрави с мъжа ми, ще го направим и за Мъри. Ако е тумор на млечната жлеза - ще го мислим, но няма да я изхвърлим, разбира се. Ден по ден, ще се подредят нещата. Редовно ще пиша как сме с коте Мъри.
Засега котето е осигурено. Но трябва да ѝ търсим дом, защото това е временно решение - и ние сме с доста котки по принцип.
Аминка, знам, че в един момент на човек му е трудно да повярва, че ще получи помощ, вместо все да дава и дава и дава, но ето - понякога се получава. Разчитаме на теб за съвет и коректив за коте Мъри винаги, нали знаеш. Засега те моля да ми гласуваш малко доверие.

Минавам направо на лична, да си оставя координатите. Simple Smile Евала и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт