Нашите кухни - тема 95

• 45 144
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
А, аз реших, че Духи-пухи предлага това, а то било само да е без изтеглящ се чучур.
Грешката е моя, извинявам се, ако съм предизвикала объркване.

# 226
  • Варна
Не е стенна, стояща батерия. Старата ми беше стенна, на предишната кухня.

# 227
Ау, сакън. Са о коментирах чучура, че не съм му ползвала никак изтеглянето. А 2003та много се тръшках за такъв 😁
2013 го махнах...

# 228
Ау, сакън. Са о коментирах чучура, че не съм му ползвала никак изтеглянето. А 2003та много се тръшках за такъв 😁
2013 го махнах...
Може ли да дадете снимка от нета на този изтеглящ се чучур. Май и аз съм се засилила към такъв, че да помисля пак. Какви са  му недостатъците?

# 229
https://www.google.com/search?sca_esv=578796015&rlz=1C1GCEU_en-g … 920&bih=923&dpr=1

има много различни - кръгли, продълговати, като слушалка.. влиза им навътре маркуча и само "главата" се вади, останалата част на смесителя си стои.

# 230
  • Пловдив
С Лисълска батерия с изтеглящ се душ бях 4 години - супер доволна съм, но като слагахме филтърната система, си купих два подхождащи се смесители (единият с душ, иначе и двата са подвижни) и този си го оставих за селската къща (искрено се надявам, лятото вече да му дойде времето).
В банята също сме с техен смесител с термостат - 7 години го ползваме без проблеми, та определено препоръчвам, въпреки че бях много скептична.

# 231
С Лисълска батерия с изтеглящ се душ бях 4 години - супер доволна съм, но като слагахме филтърната система, си купих два подхождащи се смесители (единият с душ, иначе и двата са подвижни) и този си го оставих за селската къща (искрено се надявам, лятото вече да му дойде времето).
В банята също сме с техен смесител с термостат - 7 години го ползваме без проблеми, та определено препоръчвам, въпреки че бях много скептична.
Аз техен не съм ползвала, но видях, че тъкмо в брошурата за следващата седмица ще имат, така че дамата може да се възползва, ако реши.

# 232
  • Пловдив
Аз миналата година купих лидълски смесител, изтеглящ се, като този от брошурата. Според мен с нищо не отстъпва на по-скъпите. Изключително доволна съм. Маркуча го използвам например като пълня тенджера. Слагам си я отстрани на плота, за да не я държа да ми тежи. Също като мия мивката е много удобно.

# 233
Много удобно с изтеглящ се маркуч или разтягащ се. Аз си мия мивката с това, големи тави, които не мога да вкарам целите в мивката ги обливам от едната или другата страна, пълня тенджери отстрани, вази, мия зеленчуци... За мен няма спор, че трябва да има възможност за изтегляне смесителят.

# 234
https://www.google.com/search?sca_esv=578796015&rlz=1C1GCEU_en-g … 920&bih=923&dpr=1

има много различни - кръгли, продълговати, като слушалка.. влиза им навътре маркуча и само "главата" се вади, останалата част на смесителя си стои.
А защо го махнахте - заради неизползване или по други причини?
Благодаря за линка.
Ние у дома сме едни модели - среден клас санитария, плочки и най-ниския възможен - решетки, батерии. Не можах да надвие на ММ, че и те трябва да са качествени. Сега предстои ремонт и нямам финансов лимит, така че искам да избера добро съотношение цена/качество.

# 235
Аз само ще помоля за снимка на ъгловата мивка,когато я поставите.
Това е една от идеите ми.

# 236
Не  го ползвах реално. А и ми омръзна в един момент...
Не е имало проблем технически или нещо. Просто не можах да му намеря употреба Simple Smile
Мислех за миене на салатаи, плодове, ама то си стигаше водата нормално до мивката. На функция душ пръска много настрани.. ей такива разни Simple Smile

# 237
Много удобно с изтеглящ се маркуч или разтягащ се. Аз си мия мивката с това, големи тави, които не мога да вкарам целите в мивката ги обливам от едната или другата страна, пълня тенджери отстрани, вази, мия зеленчуци... За мен няма спор, че трябва да има възможност за изтегляне смесителят.

Нямам какво да добавя. Абсолютно не бих си купила смесител без изтегляне за кухненска мивка вече.

# 238
Относно Лидълския смесител:grinning:
Купихме го ей така на майтап,понеже вече беше наложащо,а нищо не можах да си харесам.Монтирахме го и вече половин година си го ползвам.В началото ми беше мното странен,висок,но свикнах много бързо.Мивката ми е 75 см,чучура висок и тавата от фурната я въртя като детска играчка.Със сигурност ще си остане още дълго време, ако не ме впечатли нещо друго

# 239
  • Пловдив
Здравейте, някой скоро да е купувал модулна или поръчвал кухня за  панелна боксониера. Понеже размерите са стандартни, ако може да сподели опит. Търся някакъв бюджетен вариант. Погледнах вече в Практикер, утре мисля да мина и през homemax.  Ще се радвам ако има някой да сподели снимки и опит.

Общи условия

Активация на акаунт