За и против мокрите кърпички

• 5 210
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Цитат на: Ellypr
Ползвам кърпички ако няма вода, не сме си вкъщи или е много сериозно омазването. Иначе винаги мия.

Това е и моят отговор.

# 76
  • София
Цитат на: tedi_b
Цитат на: Ellypr
Ползвам кърпички ако няма вода, не сме си вкъщи или е много сериозно омазването. Иначе винаги мия.

Това е и моят отговор.

И моят също.

# 77
Гласувах ЗА! Много полезно нещо са, ползвам ги за  какво ли не. Да знаете само как излизат петна от повърнато, като си навън и нямаш възможност да запереш... Иначе дупе почти винаги го бърша с тях, но гледам поне по веднъж на ден да го мия на чешмата, най-често след акане

# 78
  • Габрово
Аз мия на всяко наакване задължително! Е, имало е изключения - когато сме били на път например, но те са толкова малко... Аз ползвам мокрите кърпички за да обера чат пат "съкровището" от дупето и след това в банята! Но той пък Емо ака по веднъж на ден, рядко по повече пъти, така че изобщо не ми тежи миенето.

# 79
Много съм доволна от кърпичките и не съм имала проблем до сега. Но независмо че е голям моя син, всяка вечер го къпим така 4е за по-сигурно минава и през водичката Tada

# 80
За мен течащата вода винаги е за предпочитане. Мия дупето на Таня на всяка смяна на пампата. Еле ако пък е акала абсурд да използвам морка кърпичка! Мокрите кърпички са хубаво нещо, но ако няма друга алтернатива.

# 81
  • Стара Загора
Ползвам на Pampers,nivea ,daiper,s,
Ако се е наакала тогава мия с вода, но първо с кърпите че всичко омазва докато и приготвя водата.Под чешмата засега не сам я слагала ама и в банята е студено.

# 82
Цитат на: tanya_p
Ползвам на Pampers,nivea ,daiper,s,
Ако се е наакала тогава мия с вода, но първо с кърпите че всичко омазва докато и приготвя водата.Под чешмата засега не сам я слагала ама и в банята е студено.

А защо първо не и приготвиш водата Simple Smile ?

# 83
Аз съм привърженик на мокрите кърпи, не мия след всяка смяна на памперс защото не смятам, че е по-добре да кожата да се третира постояннно с вода , така се изсушава повече и в никой случай не е по хигиенно. Мия го само при много сериозни положения, но преди  това винаги почиствам с кърпичка.До сега не сме имали зачервено дупе.

# 84
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Много съм против мокрите кърпички. Според мен те изобщо не почистват добре, само замазват положението Simple Smile Въпреки това гласувах за отговор 3, защото когато сме някъде на гости ги ползвам......освен това смятам, че са вредни

# 85
Ползвам само кърпички на Pampers. До сега никога не сме имали зачервено дупенце. И не мажа с крем, само пудра в памперса и готово. Много съм доволна.

# 86
Цитат на: secretgarden
.....освен това смятам, че са вредни

Кажи го на дъщеря ми, добре че бяха тия кърпички, задника й още щеше да е като на маймунче от водата Laughing

# 87
Според мен те изобщо не почистват добре, само замазват положението Simple Smile

Абсолютно
само разнасят бактериите по цялото дупе, вместо да се отмият с течаща вода

# 88
Цитат на: nikol78
.....освен това смятам, че са вредни

Кажи го на дъщеря ми, добре че бяха тия кърпички, задника й още щеше да е като на маймунче от водата Laughing

Добре, а след миене на дупето с какво я мажеше ?

# 89
Аз гласувах За мокрите кърпички. много съм доволна от тях. Дъщерями е на една година и досега не съм имала проблем. Мием си дупето само ако много се омазала. В протиен случай кърпичките са чудесни. Не съм съгласна, че те не вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт