💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 906
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Другата България
Благодаря ти.

# 2 311
  • София
Поздравления за Фифо!
Аз нямам претенции кои да вкарат в сезон All stars, стига да не участват Алекса и Джаферович.
Та те ще го правят специално за тях!

Иначе толкова запалени фенове, да помнят всички сезони и участници, евала! Аз дори едната от последния сезон не можах да си я спомня, като участваше в черешката. Помня само няколко имена, които наистина много са ме издразнили. Може би щото повече слушам, рядко поглеждам.

# 2 312
  • София
Ще припомните ли защо някои битки се преиграват? Нямам предвид за този сезон, а по принцип.
За да спечели който продукцията е решила или?

# 2 313
Извинявам се, че малко късно се включвам, но докато ви изчета. Гледам Юлиян, че се перчи как без него не може да има Ол Старс сезон. Как ли пък не! Joy Този човек се взе за супер велик, а беше участник в най-слабия сезон. И реално освен той и Тошко не се сещам друг да има такъв конфликт с продукцията, т.е. Ганьовците са тези, които съдят и се перчат. Не че всичко им е перфектно на Тупарев и компания, обаче много олекнаха Юлиян и Тошко - всички ги видяхме какви са простаци. Хайде и без тях ще минем.
Щом хора като Фифо, Морунов, Ваня се връщат, за мен това е достатъчно показателно.
Иначе се твърди, че игри се преиграват ако има технически проблем при заснемането, а не за да се промени изходът от битката.

# 2 314
Как без Алекса на Ол Старс.Разбира се ,там ще е.Почиваме 2 год.от него и пак сме с него Joy

# 2 315
Туньо сам си е виновен за отпадането. Не видях да го заставят с пушки да ходи на пъзел. Ясно ми е , че е искал да се пробва и е вярвал в себе си, ама като толкова много е гледал не е ли видял колко много хора се провалят на пъзел и след това са номинирани. И не ли гледал , че в началото трябва да не набиваш много на очи и да не се навираш там където нямаш опит.С едно "очо" май го е гледал Туньо. Прекалената му увереност му изяде ушите.
А относно Момчи и Вальо. Ами то и "кьорав" можеше да види, че Вальо му треперят краката още от втората минута. Той и затова пита Момчи дали да пусне. Не защото е Туньо , а защото не можеше да издържи повече .Вальо е два пъти по възрастен от останалите червени момчета и видя с каква лекота държат те. Шанс за него нямаше. Дори съм убедена, че ако Туньо не беше се подхлъзнал бързо- бързо, Вальо щеше да е първия пуснал куба. А Тунчо няма на кой да се ядосва освен на себе си. А и дори Вальо да беше устискал ( което щеше да е чудо) ,Туньо нямаше почти никакъв шанс срещу който и да е от номинираните. Лош късмет, ама, кой каквото си надроби , това си и сърба.

# 2 316
Миналия сезон преснимаха една битка от последната седмица, защото заснетия материал беше повреден. Иаше и гаф с една капитанска, на която силния вятър издуха едни картони с картинки, които после наредиха по друг начин.

# 2 317
Мисля си, че Момчил разбра още като видя каква ще бъде играта, че Вальо няма да го бъде в нея. И се примири. Все пак играта е в тандем и той чудеса от храброст да направи, няма как сам да спечели. Чест му прави, че не задълба и не се ядоса. Показа, че може да бъде смирен, което пък в моите очи му дава много точки.
Пък и факт е, че и нямаше смисъл да се ядосва - Туньо е лек съперник.

# 2 318
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Направо не мога да повярвам какво чета.Не знам защо си губите времето да гледате предаване,което ви е сложно.

Момчил бил алчен за 100 гроша,затова се изправил срещу Туньо.
Фифо бил спечелил,ама хич не бил мотивиран.

# 2 319
Аз само се питам какво би станало, чисто хипотетично, ако Филип не беше спечелил двубоя снощи. Нямаше да го вземат в ол старс ли?

# 2 320
Най-вероятно, което не е лоша идея. Харесвам Фифо и останалите, но вече не са ми интересни, искам нови лица. Измислили са някакъв начин да отсеят участниците, което е окей.

# 2 321
Почнаха вече да ми липсват "Пичувете" ,седнали на пейките отвън и да нищят стратегии Satisfied ,особенно главнокомандващ Гатьо и как Николай и Даниел му подръжават и само бисери ръсят .Утре за Капитан ,очаквам от тях  да изберат Крум ,като най-издържлив в последната битка  ,ще го предложи старейшинката  и всички единодушно ще решат Sweat Smile

# 2 322
  • Варна
Ох, не зная, но ако още веднъж прочета, че Юлиян е сирак и... Роднините му въобще не биха се чувствали комфортно четейки такива измислици и нелепици. Ще напиша и аз Юлиян не е сирак. Юлиян не е израснал по домове. Той си има семейство( роднини), което е загрижено за неговото добруване и което го е отгледало. Simple Smile

Гледах промото за утре и съм в потрес от предстоящата битка. Една амазонка пада, дано няма и други пострадали/ пребити. Simple Smile

# 2 323
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

А относно Момчи и Вальо. Ами то и "кьорав" можеше да види, че Вальо му треперят краката още от втората минута. Той и затова пита Момчи дали да пусне. Не защото е Туньо , а защото не можеше да издържи повече.
Джой, така е, не можеше да издържи дълго Вальо. Но той не каза "Не мога повече/нямам сили/изтръпнаха ми краката/боли ме лакътят" или да изтъкне някакъв друг благовиден предлог. Той попита "Можеш ли да го отстраниш?". Това не е ок по толкова много причини. Не може да искаш да отстраниш съотборник още на първата седмица. В крайна сметка Туньо освен издънката на пъзела, по никакъв друг начин не е повлиял отрицателно на племето - нито ги е дразнил с поведение, нито ги е разединявал, нито им е проглушавал ушите с приказки. Допусна грешка - пое си отговорността. Иначе съм напълно съгласна, че сам си е виновен за отпадането.

# 2 324
Лорд Сняг, моля те сериозно! Престани да говориш измислици и клевети. Юлиян никога не е бил сирак и не е расъл в домове. Веселин НИКОГА не е карал Ана Мария да пере! Накара я да глади. Думите ти са откровена лъжа.
Аз това го казах вече, но тази логорея няма спирка. Сега вече разбирам и че финалът на Сезон 1 е бил чрез "избиране на победителя от ДРУГИТЕ ИГРАЧИ". Мъка, мъчна...
Аз идвам от сватба, ама не на Фифо. Но пък и на него Честито и да са много щастливи заедно с вече съпругата си. От последните постове разбирам и че е победител в съботната битка, в което изобщо не съм се съмнявала. Heart

Няма какво да разбираш. Събраха ги всички играчи на края, пред тях Добрин и Юлиан и всеки от другите го питаха кой заслужава да е шампион. Съжалявам че не помниш.  Всички казаха Добрин.

Общи условия

Активация на акаунт