💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 453
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 375
На мен всички мъже са ми смешни с тез чорапогащи 😂

# 376
Цоп и аз , настигнах ви . За запос, още нямам топ фаворити и дразнители. Гатю определено обаче се е засилил в тази посока.
Та да каже, ние жените по-трудно се напасваме. Момичетата са добри, но ще стане по-бавно. Никой не иска да се набива на очи в началото, знаят какви са последствията . За сега единствена с претенции за лидер е Цвети. Беше ми най-голяма фаворитка от визитката, но откривам в нея една гадничка прекалено негативна нагласа . И любимото ми "аз каззах ли ви", като се обърне каруцата. Иначе пред всички , не заявява категорично мнение . Уж много искаше да говори сериозно, да обсъди стратегии- а какво каза- бъдете умни , мислете с главите си и други клишета и алабализми. Когато искаш нещо да се обссъжда и дебатира, излизаш с конкретно предложение , деругото си е мрънкане и философстване

# 377
Тези мъже като в казармата!

# 378
На мен много ми харесва Цвети още от визитката. Мисля и че е много силен играч.

# 379
  • София
La Vikinga

Много се радвам да те видя отново!
Винаги те чета с удоволствие, дори и в редките моменти, когато не сме на една и съща страна. 🙂

# 380
  • Другата България
Маман пристига на закуска с чаша The Boss. Joy
Леко /или не/ намигане към съотборниците.

Силата на Мария е “експлозивна“....Joy

# 381
Туньо не ми харесва,за другите още нямам мнение.

# 382
  • София
Муньо е много неприятен тип.Конкуренти, конкуренти, но не са всички при едни и същи условия.

# 383
Дунев ме кефи! Цялата маса дрънка един връз друг и обсъждат неговите бъдещи решения, а той дума не обелва. Само слуша. Умен мъж.

# 384
Тия физ зарядки рано сутрин са абсолютна глупост.

# 385
Съвсем случайно намерени дъски 😉

# 386
  • Другата България
Виолета е прекалила май със силикона или каквото там се вкарва в джуките.
Монката и тя. Събраха се.

Цвети се очертава като аутсайдер.

# 387
Еми Виолета си е права за ганьовския манталитет на Гатю Smile

# 388
  • София
La Vikinga

Много се радвам да те видя отново!
Винаги те чета с удоволствие, дори и в редките моменти, когато не сме на една и съща страна. 🙂
Благодаря Purple Heart И аз винаги те чета, и съм благодарна за целия труд, който полагаш във всички теми, които създаваш. Не остава незабелязан. Hands Pray

Днес гледам на живо. Не разбирам плоблема на Туньо с Вальо. Човекът е треньор и всичко, което каза в кухнята, си бяха добронамерени и коректни съвети към Туньо. Не бих се сетила да се подразня на човек, който е станал да приготви баница, палачинки и ми предлага доза протеин... Освен това за разлика от повечето участници, които са говорили за чест и достойнство в преходните четири сезона, Вальо изглежда така сякаш вярва в това, което казва. Наричам го Вальо, защото забравих цялото му име и не ми се търси в Instagram сега. Sweat Smile

# 389
Амазонките са ми смотани,без Оряшкова и Цвети.

Общи условия

Активация на акаунт