💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 436
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 390
Амазонките откъде се сдобиха с цели и прави дъски, че и с пирони за коване 😅😅😅

# 391
Майката и дъщерята си погнаха всяка по един брат. Шекспирова трагедия е този сезон.

# 392
Ееее този Туньо как ме изнерви. Огромна конкуренция били гладните жени. Супержени ще станат , като се нахранят. 🙃 Голям страх. За храна все пак става въпрос не игра да им дадат. Пишман кавалери са половината мъже в БГ. Ужас.То дори да не е жена, който и да е гладуващ човек, ако имаш възможност да му помогнеш, би трябвало да ти е приоритет.

# 393
Виолета май си плаща за синхрони. Няма отърване

# 394
Благодаря за новата тема!!! Както винаги е на ниво, дано е изпълнена с веселба и приятни дискусии.

Забавно е как майка и дъщеря напълно самосиндикално имат проблем точно с по един от двамата братя.
Вальо е много приятен, балансиран, визията му съвсем не ми даваше такива предпоставки. Много адекватни съвети им дава и то толкова ненатрапчиво - не разбирам с какво подразни Туньо.

# 395
  • София
Най-вероятно снимките би трябвало да са приключили, че с тия наводнения е страшно.. а те са точно в този район.Тези край реката, не ми се мисли как щяха да оцелеят..

# 396
  • Буркина Фасо
случайно ги намериха докато ходиха до WC Smiley

# 397
Елвиса ми къса сърцето с това изгаряне. Болна тема ми е незащитена кожа на слънце и за мен си абсолютно мъчение да ги отсавят да изгарят така. Като знам колко боли, колко е ужасно и опасно направо...

# 398
  • BG-DE
Те снимките отдавна са приключили 😊 Тази Ситнилска как така все е с очна линия 🤔

# 399
случайно ги намериха докато ходиха до WC Smiley
И няколко чакала им сковаха навес по време на реклама 😅😅😅

# 400
  • София
Те снимките отдавна са приключили 😊 Тази Ситнилска как така все е с очна линия 🤔
С перманентен грим..

# 401
ПичовИ, утуювам да се бия - такъв анимационен герой е Гатьо 😂

# 402
Включвам се с удоволствие в темите за новия сезон Simple Smile Скромното ми мнение - хората, които ми допадат, се броят на пръстите на едната ми ръка. Доста слаб кастинг, мъжете няма да ги коментирам, защото няма смисъл да си губим времето и нервите… Симпатизирам на старейшините засега. Но честно, хора, вече съвсем се отплесват сценаристите от същинската част, игрите… егати пресилените коментари и драми нон-стоп

# 403
Съвсем случайно намерени дъски 😉

Остави това, ами в началото седяха и обсъждаха една силно неустойчива конструкция от три дъски и след малко - доста по-грамотно сглобен навес??? Сами ли го направиха или им помогнаха?

# 404
  • София
Малко са преекспонирани "споровете", не мисля, че Виолета или дъщеря ѝ, са погнали някои от момчетата, по-скоро реагират в конкретни ситуации. Поне аз не виждам заяждане на лична основа.

И, да, Виолета е права за Пеньо, но е по-лесно да превърнем една малко по-самоуверена жена в хейт таргет, отколкото Ганьо Балкански, който всъщност е заобиколен от поне още 4-5 събратя с подобен манталитет.

Като човек, който е имал допир с редактиране на синхрони, бих предположила, че причината да слушаме повече Виолета, е същата като тази, поради която Генчо имаше 300 синхрона за периода, в който Гого имаше 40. Словоохотлива е, лесна е за редактиране, казва фрази, подходящи и за започване и за приключване на сегмент etc. На продуцентите не им пука особено как това ще се отрази на образа ѝ пред зрителите.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:21 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт