💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 475
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 330
  • Sunshine state
Всичко е същото като миналата година.Вероятно и чувалите им за спане са рециклирани. 😂

# 331
  • Буркина Фасо
Резиденцията същата от миналата година ли е?А стопанството?
стопанството май е друго.

може би съм в грешка Smiley

# 332
  • Sunshine state
Абсолютно същото е включително и стопанина.

# 333
  • София
Благодаря за темата!

Битката ми хареса вчера, вкарали са нови неща. Амазонките сами загубиха, имаха шанс иначе. Цвети продължава да ме дразни как мрънка. Принципно съм съгласна с думите, които казва, но да ги каже пред племето.

# 334
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разбира се, че са калории. Но също толкова калории щеше да бъде, ако го беше сложил в ориза, докато се готви, нали?

# 335
Виолета във визитката каза нещо като когато някакви младежи се въртят около мен ги питам „ти баба си ли сваляш?“.
Затова е интересно задяването ѝ с моделчето. Иначе нормално е да иска да командва при положение, че има много подчинени във фирмата си. Въпросът е дали е достатъчно интелигента да отчете, че племето не се състои от млади натегачи, а от равностойни играчи.

# 336
  • Другата България
Мале Денислава  поне на пръв поглед изглежда толкова по-различна от майка си.Виолета е егати животното с извинение.Ще те изяде с поглед SmileНе я харесвам ,ама като гледам може и да я задържат имат нужда от такъв "герой"
Аз май писах, че Денислава е една от фаворитките ми при жените.
В “Един за друг“ не съм я гледала, но в “Максимал“ се представи много добре. Физически. А и характерът ѝ не е като на маман.  Наистина е различна, и ще се радвам да остане максимално дълго. За майката вече съм сигурна, след като видях още в първия епизод каква роля са ѝ отредили и какъв образ ще се наложи да гради, дори и да е по сценарий, не знам. Но определено аналогът с Джафера е 100%, сега и пъзелистка се оказа, тъй че ще ѝ се “радваме“ дълго време според мен. Въпреки това предпочитам и Дени да остане.
Другите ми женски фаворити са Ива, Цвети и близначките, тях си ги харесах още в първи епизод.

# 337
Разбира се, че са калории. Но също толкова калории щеше да бъде, ако го беше сложил в ориза, докато се готви, нали?
Може би не сте гладували достатъчно или не сте живели с млади мъже. Олиото не го слагат за овкусяване. И мистър крак сигурно е сложил достатъчно. Консумира се просто в името на набиране на допълнителни калории поради  липса на друго. Едно младо момче взема лъжица и докато мигнеш е изпразнило буркан сладко. Изгарянето при тях е много интензивно. Това имах предвид, а не гурме кухнята на културиста.

# 338
  • Дубай
Лейди, баш в десетката...Някой горе беше писал за жените след 40 год и тяхната сексуалност,предвид изложените факти във визитка си някак, изглеждаше супер нелепо това оглеждане  с Кен.

Ще стискам палци на Оряшкова днес да спечели, за да вдигнат малко самочувствието амазонките. Смятам, че имат силни жени и просто им трябва време, да се напаснат.

# 339
Какъв е тоя спорт "калистеника" , спортисти със мускули и добре подготвени не могат да преминат препятствията над басейна , а Цвети със лекота ги минава ! Simple Smile
Интересен спорт !

# 340
  • Sunshine state
Много е нелепа Виолета с тия лакоми погледи към манекенчето. И във визитката си как се изцепи - сваляли я 20 годишни.. Да, бе да! Rolling Eyes

# 341
О, да не забравя- много тъпо ми се вижда възрастни хора, които не са роднини да ги слагат да спят в "резиденцията" на семейна спалня. По-обидно ми е от месата, които са спонсорски и трябва да ядат и да изразяват доволство. Какво мислите?

Да!
Но мисля, че не е търсен ефект, а следствие от факта че се наема евтина вила (не такава на която има поне 8 легла) и после се гледа какво има вътре и как да стане разпределението.  Доводът - за да може да си приказват и редят стратегии (спрямо - всеки сам в стая) е лишен от всякакъв смисъл.

# 342
Какъв е тоя спорт "калистеника" , спортисти със мускули и добре подготвени не могат да преминат препятствията над басейна , а Цвети със лекота ги минава ! Simple Smile
Интересен спорт !
Всички разбрахме за този спорт покрай Гого от миналия сезон. Той беше някакво извънземно с невероятни умения и скорост.

# 343
Според всички науки Виолета е в разцвета си като жена във всяко отношение. Не съм адвокат на никого, но да я наричаме "животно"- това не го приемам. Жената си се държи адекватно. Не е обидила никого. Допринася за отбора- ако не беше тя нямаше да са в резиденцията. Не е започнала видимо засега да плете интриги като Джаферката. Защо се озлобявате? Погледа и... Ами гледа, усмихва се, има някакъв стил на поведение. Подготвила се е, малко не е оцелила ролята , но не е и "мамче". Да видим какъв заек ще излезе от тази трънка.

# 344
Много е нелепа Виолета с тия лакоми погледи към манекенчето. И във визитката си как се изцепи - сваляли я 20 годишни.. Да, бе да! Rolling Eyes
Може, защо пък не. Убедена съм, че е по-хубава от 99 процента от американките независимо възрастта им.

Обаче докъде стига всичко, само тя си знае Grinning

Общи условия

Активация на акаунт