💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 436
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Цвети ще си има проблеми с племето. Няма да е съвсем скоро, тъй като се справя с игрите , но....

# 406
Много готина е Оряшкова . С огромно удоволствие слушам нейни синхрони. Рядко добър и благороден човек.Стискам и палци и на крака и на ръце.🤞🤞🤞

# 407
Амазонките откъде се сдобиха с цели и прави дъски, че и с пирони за коване 😅😅😅
В гората няма само Кумчо Вълчо, има и разглобена къщичка на баба Яга!

# 408
Цвети мисля, че е леко социално неадекватна, но в никакъв случай с лоша умисъл. Надявам се да се задържи и да не се демотивира, защото определено се очертава тя и Вики да са аутсайдери.

Дунев ми харесва много като поведение. Мисля, че може да е влязъл, заради дъщеря си, но спортистът в него се амбицира и играе наистина за себе си и собственото си удоволствие.

# 409
новото 'много мило' е 'аз се бия с вещици и не знам си кво' от гатЮ

# 410
Дълга и еднообразна ,скучна игра,докато съберат всички дискове....

# 411
  • На морето!
Рътьо е наистина много противен и задава такъв тон на гладиаторите.

# 412
Мислех че Тодор ще е най простия човечец участвал в игрите, да ама не, Гатьо го бие по всички показатели.
Какъв контраст между Дунев и Оряшкова и убиеца на вещици...потресаващо е. Искам да не му обръщам внимание, но не мога.

# 413
  • Другата България
Да, аз това имах предвид за Цвети, че ще е абсолютен аутсайдер в племето.
Спасява я това, че е силна. Което не е малко всъщност.

Оффф, мама и дъщеря “захапаха“  съвсем “случайно“ братя Василеви. Поединично. Случаеност? Не мисля. Blush

За момента “Изгубените“ наистина ми се струват....загубени.
Някакви много хаотични и неориентирани.

# 414
Виолета е напълно права за манталитета на Гатьо, но това не я прави по-симпатична в моите очи. А той, горкият, изглеждат съвсем нелепо редом с Оряшкова и Дунев.

Цвети изглежда ще има трудности да се впише в  племето, но на мен ми харесва представянето й, доста силна е. Може да стигне доста напред според мен.

# 415
Много тежка игра. И на това слънце ,най- вероятно ще е било адска жега.Май толкова тежка игра на капитанска досега е нямало.Направо ги съжалявам. Само ГатЮ парашутистът не ! Той нали от вещици и магьосници не се страхува, че жегата ли ще го оплаши.😁

# 416
  • На морето!
Би било нелепо Рътьо да победи такъв клас шампиони.
Очаквам да е трети и Дунев да остави победата на момичетата, за да се нахранят

# 417
Не ви ли дразни как Дунев постоянно говори за храна пред гладни хора 😮

# 418
  • Другата България
Виолета е напълно права за манталитета на Гатьо, но това не я прави по-симпатична в моите очи. А той, горкият, изглеждат съвсем нелепо редом с Оряшкова и Дунев.

Цвети изглежда ще има трудности да се впише в  племето, но на мен ми харесва представянето й, доста силна е. Може да стигне доста напред според мен.
Естествено, че е права за Гатьо. Това обаче няма нищо общо с нейния манталитет.
Права беше и за това да подкрепи Дунев за храната, евентуално да помогнат на жените.
Дунев обаче страхотен човек, мъж, джентълмен. Доста добро попадение на продукцията.

# 419
  • София
Мислех че Тодор ще е най простия човечец участвал в игрите, да ама не, Гатьо го бие по всички показатели.
Какъв контраст между Дунев и Оряшкова и убиеца на вещици...потресаващо е. Искам да не му обръщам внимание, но не мога.
Ама на Гатьо първите думи във визитката бяха, че е неосъждан. Тодор не може да се похвали със същото, конкуренцията е голяма между двамата, на мен ще ми се наложи да изгледам до край представянето на Гатьо, за да преценя. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт