💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 198
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 810
Браво на момичетата, много са организирани.
Въпреки неизгодната позиция в която бяха.

# 811
  • София
Как искам мъжете да загубят накрая...

# 812
Мастагарков се набара на сини дупета Smiley

# 813
Ми евала на Амазонките. Тъхомълком, без разправии, всичко което могат правят. Много съм впечатлена от Мудева, супер борбена.

Нищо не ме впечатли мъжаги по 100кг + да мъкнат 20. Не с това разгряват сигурно

# 814
  • София
Мирише ми на разпадане на амазонките и връщане на отшелниците  /май друго име им дадоха, ама не запомних/ и те прецедени през ситото на уж реалистични битки. И "мъдрото" напомняне, че мъже и жени трябва да са заедно щото иначе не върви... Ама контрата у жените. А че в амазонското племе едно 50 процента са кифли и то умишлено избрани не се взема под внимание.
Изгубени им казват, аз си ги нарекох Загубените изгубени, щот съм влязла в мууд тая вечер!
Благодаря!
Модела приятно ми изненадва.

# 815
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво на момичетата, въпреки гаврата и усилията на продукцията да ги съсипе те не се предават, много искам да вземат поне една отборна победа.

# 816
Калоян сега ще покаже на пъзела на какво го е научил Жорката .
На нищо  не го е научил май 😃🤣

# 817
  • София
Ето защо се карат на Риба тон в промото, изяви желание да реди, а не може.

# 818
Да не би старейшините да са на съвет?

# 819
Не харесвам Вилето, ама когато дава верни съвети, не мога да не го оценя! И в живота съм така - силно любя и мразя, но винаги споменавам,когато съм научила нещо от този, когото твърде явно не харесвам! 🤣

# 820
Много малко им трябва на Амазонките. Супер са.  Мудева е разкош, в тази битка е навсякъде, няма никакво скатаване.
Прегледах зодиите на първата страница, не и' се сърдете на Виолета, тя е лъв, то при нас звездите ни го говорят.Joy

# 821
Старейшините правят страшни глупости. Дано не утрепят някой!

Изключително разочарование са старейшините с идеята да вържат варелите нагъсто един за друг. Наваксаха малко все пак, че много добре се целиха. Там пък червените първия път направиха голяма глупост с това хвърляне.

# 822
Момичетата са страхотни. Мудева е екстра. Дано победят Старейшините. И дано Радев спечели случайно или не и отиде при тях.

# 823
И тази Мони къде е тръгнала с това червено червило на битка  да и се чуди човек Sweat Smile

Не е червило. В инстаграм има снимки от козметичен салон. Някаква процедура си е правила на устата.
Значи няма да се размаже, а ша са спука? Въй, въй, нидей тъй🤣🤣🤣🤣

# 824
Абсурд да стоят гладни жените 4- 5 дни ,те няма да могат да ходят

Общи условия

Активация на акаунт