💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 198
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 825
Много по-интересно щеше да бъде 3-те отбора да са изцяло от двойки и да не са разделени, отколкото мъже срещу жени, като е ясно какви са игрите. Хем на съветите щеше да бъде много по-интересно, когато гледат как близките им биват нарочени и номинирани от останалите. Малко пропиляна концепция според мен за едната драма във втори епизод, че са ги разделили и са пратили някъде близките им. Но може пък да се получи интересно с размените между отшелниците и племената, единствено това виждам като плюс за тази концепция, което тепърва ще разберем дали е направено, както трябва.

# 826
  • София
Прегледах зодиите на първата страница, не и' се сърдете на Виолета, тя е лъв, то при нас звездите ни го говорят.Joy
Не виждам защо да ѝ се сърдят в този епизод. Забележките ѝ бяха оправдани... и не ги каза само в синхрон като Цвети, а и на самите си съотборници, макар и без успех.

# 827
  • При семейството си
Не мога да разбера толкова силови битки защо са нужни?
Не разбирам и защо жени се съгласяват да участват в тях - като имаш адреналин те държи, ама това може да резултира в травма за цял живот. Пълно издевателство.

Иначе аз не вярвам, че 5 дни жените гладуват на реката. Мисля, че им дават по нещо малко. Гладен 5 дни човек да ходи на няколко битки в тоя пек, няма как да стане без колабирали. Айде тия истории на някой друг да ги разправят.
Аз също не вярвам, че жените абсолютно гладуват с дни и ги подлагат на силови, физически изпитания.
Това би било пълно безумие, независимо какви декларации са подписали и на какви условия са се съгласили.
Още не съм гледала епизода и не мога да коментирам по същество.

# 828
Мудева като цяло излиза разкошно момиче. Красива, скромна, дава от себе си каквото може на 100 процента. Аналог на Мирела от миналия сезон като визия, но доста по- стойностна като поведение засега.

# 829
Може да е дразнещо недоволството на Виолета, но начина, по който Старейшините навързаха варелите, е ужасен, няколко пъти им се каза, че е грешна стратегия. Непосилно изглежда да ги качат в този вид.
Нейното вързване също не мисля, че е ок. Тя иска да за вързани/залепени един за друг .. това, мъкнене по цялото трасе можеха да си го спестят малко, ако не бяха така. На Амазонките ми се видяха най-добре и сравнително бързо си ги качиха.

# 830
  • На морето!
Тази русата мадама как попадна при Старейшините? Тя е супер неподготвена.

# 831
  • Варна
Абсурд да стоят гладни жените 4- 5 дни ,те няма да могат да ходят

На първа страница е описано какво ядат на дивата река.

Не си видях зодията сред участниците, фу.

Мастагарков намаза синьо дупИ, хах.

# 832
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Започвам да му се дразня на Калоян. Спича ли се, какво му става, как може да го затруднява подобен пъзел?
Май Георги не си е свършил много добре работата.

# 833
  • София
Не искат дори да питат за смяна... кой им е виновен.

# 834
Калоян сега ще покаже на пъзела на какво го е научил Жорката .
На нищо  не го е научил май 😃🤣
Научил го е разбира се .

# 835
Прегледах зодиите на първата страница, не и' се сърдете на Виолета, тя е лъв, то при нас звездите ни го говорят.Joy
Не виждам защо да ѝ се сърдят в този епизод. Забележките ѝ бяха оправдани... и не ги каза само в синхрон като Цвети, и на самите си съотборници, макар и без успех.
Аз смятам, че жената е много способна и осъзната, и си знае силните страни. Обаче нали знаеш - зрителят един път като е подразнен от някого и си го набелязва докрай.

П.п. На първа страница Дяволо е писал какви са им дневните дажби.

# 836
Не знам защо си мисля ,че ако Вили беше на пъзела за сините ,червените момци изгаряха Smile

# 837
  • София
ох, така съм се напрегнала заради Амазонките, че място не си намирам. Браво! Мудева разбива митове за манекенките, евала!!!

# 838
  • София
Не знам защо си мисля ,че ако Вили беше на пъзела за сините ,червените момците изгаряха Smile
Те дори не я оставят да му подсказва. Това е абсурдно поведение, ще мислим сега за чувствата на Туньо, да бил броял до десет. Мисля, че Виолета има право да се ядосва в тази ситуация.

# 839
Безумно тъпа победа на гладиаторите. Неравностойно силова битка, а Калоян колкото и да ми е симпатичен го реди 9 часа този детски пъзел

Общи условия

Активация на акаунт