💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 187
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 840
Дори в спортните дисциплини на Олимпиади не се състезават мъже срещу жени, защото не е равностойно. А тук мъкнат едни и същи кила. Продуцентите нямат акъл.

# 841
  • Брюксел / София
Туньо е типичен балканец, как ще му каже жена какво да прави?! Американката е мн в час. Туньо е тотал щета на пъзела.
Мартин е с нерви от въжета.
Мудева играе като за световно! Браво на нея!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 22:32 от bat

# 842
Калоян сега ще покаже на пъзела на какво го е научил Жорката .
На нищо  не го е научил май 😃🤣
Научил го е разбира се .
Не омаловажавам, но този пъзел е форма и текст и трябва да се водиш от тез две неща! В тази връзка, на Дунев можеха да му дадат три варела предварително, но това щеше да бъде изядено от пъзела!
За пъзлите - има да редят и ще видим! Виолета има наченки, но пуска другите, за да не излезе тя издънката!

# 843
Туньо на Номинация после .

# 844
Не знам защо си мисля ,че ако Вили беше на пъзела за сините ,червените момците изгаряха Smile
Те дори не я оставят да му подсказва. Това е абсурдно поведение, ще мислим сега за чувствата на Туньо, да бил броял до десет. Мисля, че Виолета има право да се ядосва в тази ситуация.

Гледам само Този Мартин дудне там .Аз ако съм на мястото на Виолета въобще няма и да питам

# 845
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Калоян не очаквах да се затрудни с този смешен пъзел.
Туньо издиша, не става. Виолета на мен все повече ми харесва.

# 846
Виолета и Туньо в момента са като майка и 5-годишно момченце в пясъчник.

# 847
  • София
Туньо на пъзела е като онзи момък от миналия сезон, който влезе със заявка, че е по-добър от Неделчо.

# 848
Идеята не е ли един човек  да реди, не цялото племе 😃

# 849
  • София
Не се подигравайте на пъзела, защото и финалистите в миналия сезон го редиха, че и не успяха.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 12:01 от La Vikinga

# 850
Абе тоя Туньо сериозно ли е толкова зле???! Права е леля да се ядосва.

# 851
  • Пловдив
Олеле, Виктория, моля те, нареди го!

# 852
Стискам палци за амазонките!! Заслужават го!!

# 853
Не знам защо си мисля ,че ако Вили беше на пъзела за сините ,червените момците изгаряха Smile
Те дори не я оставят да му подсказва. Това е абсурдно поведение, ще мислим сега за чувствата на Туньо, да бил броял до десет. Мисля, че Виолета има право да се ядосва в тази ситуация.

Гледам само Този Мартин дудне там .Аз ако съм на мястото на Виолета въобще няма и да питам
Ама два часа я увещават да помогне! Сега за племе ли играем или на Аз ви казах, ма вие не слушате!

# 854
Как да не я оставят, когато буквално я подканят, а тя "Няма да стане"

Общи условия

Активация на акаунт