💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 070
Не съм разочарована от поведението на Дунев, може би защото нямам и особени очаквания от него. Съвсем не мисля, че успелите спортисти са задължително бели и добри.

Очаквам да харесва адреналина от състезанието, да е силен в гимнастическите компоненти, да не се отказва.

Иначе Николай първоначално приятно ме изненада със спокойното си поведение, помислих си - "Ето един напомпан, на който стероидите не са промили мозъка и не е станал агресивно биче", но след вчерашния епизод се върнах на първоначалните си представи.

# 2 071
Мъжете около мен, в по улиците на София не участват в Игри на волята. Валентин даже и торбички има, явно е, че не се поддържа. И не ми показвай снимката, тя вади най-доброто от него. И аз мога да ти извадя снимка отпреди шест месеца на която съм супер. Виж че между първата и втората му снимка има поне 7-8 кила разлика. В Предаването не изглежда така.
Може да го наречеш, състарен, но разплут?! Ето разплут мъж, когато е бил на неговата възраст.

За Дунев спокойно можем вече да казваме, че е на 51 г, защото след 2 дни ги навършва.

# 2 072
Е какво толкова, че Вальо е предложил Момчил за капитан. Нали всяка седмица се избира капитан. Или Дунев е решил, че по дифолт все той ще е? Още повече, че не показа особено капитански заложби .

Първо той не предложи Момчил конкретсо и второ - важен е начина по който стана това.
Дунев и Валентин еднолично да се разберат,  той да си даде капитанството на някой от двамата номинирани като  един вид компенсанция. И това да стане "с консенсус", в който  трима души не участват. Не стана ясно и по каква логика караш един капитан да си отстъпва капитантството. А още повече - на номиниран човек. Ако беше се върнал Туньо, срещу когото Дунев гласува с два гласа, трябваше ли да му отстъпи капитантството? олигофрения.
Ако смяташ, че Дунев не е добър капитан кажи го на в началото на седмицата пред всички.

precious*  - точно снимката която си ми пуснала за мен Любо Нейков е 1 към1 с Валентин, даже си мислех, че е същото като да бле влязъл Любо Нейков.

# 2 073
Не разбрахте ли, че няма смисъл да се води диалог с Лорда.
До вчера не знаеше, че сините са в резиденцията.
Неделчо бил интелигентен, подлостта била част от интелекта...
Въобще спрях да му чета монолозите/глупостите.

Много се накефих как Радостин нареди нацепената батка.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 22:16 от 𝐌 ®

# 2 074
Ти виждала ли си тъп човек да е подъл?
Нали за да си подъл трябва да знаеш спрямо кого и как. Това се постига с мислене.

# 2 075
Виждала съм много тъпи хора, които са подли, хитри, мазни и т.н.

Пресен пример от вчера - една циганка присвоила 4 апартамента от възрастна жена.

# 2 076
Това доказва, че циганката далеч не е тъпа. Даже е много хитра. Може да не образована, но не е тъпа. Това са две съвсем различни неща. Няма начин един тъп човек да убеди друг да си продаде апартамента за смешна цена.

# 2 077
Валентин и Николай са за мен най-слабите играчи от мъжки пол в това предаване. Трябваше някой от тях да е отпаднал пръв, а не Туньо, но все пак има и социална игра и стратегии. Николай ще си го кътат като Пух, но в един не много далечен момент ще изгърми. Валентин може би и преди него, но защото следващите номинирани от Старейшини при загуба ще са той и Момчил. Като цяло става доста скучно при сините, защото Момчил ще е вечният номиниран, освен ако някак си не дойдат брат му и дъщерята на Валентин, докато те още са там, което не виждам как ще се случи. По-вероятно още другата седмицата дъщерята на мама Вили да пристигне в племето и да почне баш женско царство.

# 2 078
Това доказва, че циганката далеч не е тъпа. Даже е много хитра. Може да не образована, но не е тъпа. Това са две съвсем различни неща. Няма начин един тъп човек да убеди друг да си продаде апартамента за смешна цена.

Твоята обосновка ми е ясна. Не правиш разлика между хитър и интелигентен човек.
Както и да е. Не ми се водят безсмислени спорове.

# 2 079
Момичета и днес ли ще има игри?

# 2 080
За Николай ще видим. Там според мен играта може да се развие по много начин. Радостин и Иван вероятно ще привикат Цветелин и ще станат 3 гласа, Гатю , Ники и Викинга 4 и в голяма степен ще се решат нещата от Крум. Освен това не знаем дали Радостин няма да натрупа грошове.

Ще има - амазонките имат шанс да спечелят храна или огън. Аз бих избрал храната, но и огънят е полезен.

Едивт - напротив правя. Можеш да си интелигентен без да си хитър. Но не можеш да си хитър без да си интелигентен.

# 2 081
  • Стара Загора
Не разбрахте ли, че няма смисъл да се води диалог с Лорда.
До вчера не знаеше, че сините са в резиденцията.
Неделчо бил интелигентен, подлостта била част от интелекта...
Въобще спрях да му чета монолозите/глупостите.

Много се накефих на Радостин как нареди нацепената батка.
+ 1

# 2 082
На мен Радо също ми идва доста самонадеян и егоцентричен. Гатьо ми е комичен и продукцията го гаври допълнително. В синьото племе Момчи ще е абониран за номинации.

# 2 083
Чета редовно темата, но едно нещо ми направи впечатление, което досега никой не отбеляза. При загубата на сините обвинения логично първо бяха хвърлени към Туньо за пъзела, впоследствие и към Момчил от страна на Виолета защото се били разбрали един от тях двамата да реди пъзела. В цялата ситуация обаче защо всички забравиха, че можеха да имат предимство, а Дунев избра грошовете? Нито в предаването, нито тук някой отчете този детайл. А той не само взе грошовете, а и опита да излъже хората в племето за мотивите си защо го е направил - когато Димо го попита какво избира, Дунев каза "надявам се да не изляза егоист", тоест тези приказки за това как го правел за дъщеря си са ясна лъжа. После пак се направи на ударен, като каза че искал да ги върне. Да не говорим и за клюкарщината с двете перхидролки и Елвиса, изключително НЕмъжка постъпка.

Практиката е доказала, че тези предимства са символични и най-често не решават нищо.

# 2 084
Момичета и днес ли ще има игри?
Да, или поне така пише в програмата.

Общи условия

Активация на акаунт