АС и други романтични К-драми - тема 4

• 20 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Хахаха.... Ама как ги нацелвам. Оказа се, че пародията, която показаха от архива на гуру шоуто с водещия в епизода с Джун е от епизода с Ючон и ЧеЧжун (от ДВСК). По косвен начин споменават и Джун в шоуто. Ючон на 20г. с черна дълга коса леко прилича на Джун в Илджиме. Неприличната песничка първо е изпята от ДВСК в селското реалити, а после от Джун в гуру шоуто. И се питам дали пък по някое време всички те не са имали нещо общо - клипове, реклами, нещо което да ги е събрало на едно място и да са били нещо като приятели. Прическите на Джун, обеците му, пръстените и въобще визията му по онова време е като визията на момчетата от ДВСК. Тъй като всички са ми любимци ми е много интересно това макар и косвено преплитане на творческите им пътища. Но през 2006г. гуру шоуто има съвсем различен формат от шоуто в което Джун участва през 2009г. Техните развлекателни шоу и реалити програми са направо отделна ниша в шоубизнеса. Но са и добре направени. Всичко което съм започнала да гледам грабва и с идея, и с изпълнение, и с чувство за хумор. Не просто ме кара да се усмихвам, а цвиля от смях и се превивам. В нито едно българско шоу не съм се забавлявала така. Дотолкова е завладяващо, нищо че е от преди 17г., че напълно замества емоциите от гледането на сериал или филм.

ДВСК са били в Париж за фотосесия и са качили видеа от там. Така, че днес съм в Париж.
Според ЮнХо в Париж всичко е като в Чехия, но изглежда различно. Изглеждат като семейство петимата и от техни изказвания оставам с впечатление, че живеят заедно в нещо като общежитие. Явно и това е част от живота на членовете на групи в ЮК - задължение да живеят заедно. До към 20г. това може да е забавно, но после сигурно е ужасно досадно когато момчетата пораснат и станат мъже.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 11:25 от Рори72

# 556
  • Варненска клюкарка
Ехаа, Проф, това е супер! Хем задобряват в танците, хем ефекта от интензивното движение, който търсят, хем ритмичната и зареждаща музика за добро настроение още от сутринта. Аз в момента сериали може да не гледам, но все има какво да им харесвам, страхотни са Heart

# 557
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко от репетициите на Джи и екипа на мюзикъла "The Days" по случай 10-годишнината на спектакъла.
https://www.youtube.com/watch?v=LkUpQO5lgWU

Аз успявам последните 2-3 дни да изгледам епизодите на Лечителя по Лейдито, затова съм на вълна Джи.

# 558
  • Варненска клюкарка
Умирам си за тази песен от Лечителя, още от първия миг в който я чух. Нашето видео на първа страница са гоблокирали заради съдържание на КБС, та да приготвя ново, този път за разнообразие с превод на испански И всеки път се изнвенадвам че е в изпълнение на свегтовноизвестна европейска група.

▪️ Healer OST ▪️ Michael Learns To Rock ▪️Eternal Love
https://www.youtube.com/watch?v=GH11vKupsd8

Проверих и няколко други видеа но са си там, странно че много избирателно блокират.
Проф и аз с удоволствие повтарям когато мога Лечителя. Оказва се че след първите 2 серии почти нямам пропуски от първото гледане, въпреки късния час на излъчване.
Макар че съм гледала момента няколко пъти, направо ми прескачаше сърцето докато бях на сцената когато героят на Джи спасяваше Минка от пропадащия асансьор, знаех че никой няма да пострада и въпреки това тая интензивна сцена ми беше много въздействаща, как го постигат тоя ефект корейците така да хваща за гърллото не знам. Жалко че липсва в това видео, в предишното я имаше....
А Минка за пореден път да отбележа че тук от видяното с нея най ми харесва, не че много съм я виждала - още 2 сериала и едно риалити, другото са клипове и реклами, но тук ми е някак много различна и изобщо не бих я свързала примерно с образа и в Градския Ловец или Секретарката. Туке е и момиче и дама и мацка, всичко това разположено в двадесетина серии, не в няколко сериала, много гогина Heart

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 11:51 от Беллора

# 559
Уинона, Данифин, гледахте ли 9 и 10 серия на Хрониките? Не знам какъв е проблема, но с 10а не ми върви. Няколко пъти опитах през 2 руски сайта и в двата по някое време се скапва връзката и картината блокира, а интернет си има. Не мога да изгледам последните 20 мин. Ако сте успели може ли да споделите какво става след като елитната група на Аго тръгна да заобиколи армията на Асдал, а Ън Сом и Тагонн се срещнаха за да разменят Сухана и кончето за пленниците? Четох коментарите в руските теми и се надявам да не съм разбрала правилно, че кончето умира, а Таня става причина много хора да умрат. Имаше нещо и че Ън Сом и Сая станали врагове. Нямам търпение докато излезе с бг буквичките.

# 560
  • Русе
Рори, аз съм на средата на 7-ми още, имам много ангажименти и почти нямам време за гледане. Извинявай!

# 561
Уинона, не се извинявай. Няма за какво. А и след като се оплаках за неволите си с руските сайтове на единия от  тях все пак успях да догледам края на серията
В последните серии Тагон се засили като образ, но за съжаление от предишната му химия с Таера нищо не е останало. То и героите в този сезон са разписани като антагонисти един на друг, но все пак голяма част от очарованието на сезон 1 бяха те двамата и тяхната страст един към друг и към властта. Но пък така ли ми се струва или наистина неочаквано в малкото сцени между Таера и Ън Сом и Сая усетих химия между нея и тях двамата като герои за сметка на липсваща химия между близнаците и Таня. И не, не е свързано с актьорите, защото на рекламни снимки и видеа на Джун и актрисата извън сериала определено имат химия и стоят много добре един до друг с визиите си в реала. Започвам да се чудя проблема с новата Таня в актрисата ли е или героинята, такава каквато е в този сезон. При рускините в коментарите има споделено мнение, че ще бъде жалко за горкия Ън Сом ако сценаристите са го оженили за Таня. Мисля, че и аз нещо не я харесвам тази нова Таня, а тамън трима мъже са готови да умрат за нея.
Кончето Тагон го съсече, но имах някаква надежда, че все пак ще оживее, нали не е какъв да е кон, а божествен, но с тоя огнен вихър на финала май няма шанс за него. Всичко останало, което се случва изглежда толкова логически издържано предвид историята, че дори не мога да се ядосам, че някой от героите нещо е сбъркал. Тагон за себе си е прав, въпреки че е злодея. Всеки е прав за себе си. Само пустата му Таня не мога да я почувствам като героиня за която да се вълнувам. В първите серии ми се струваше че добре поема ролята на жрица, но колкото повече напредват сериите, толкова повече нещо в нея ми липсва или ме дразни. Не мога да реша какво не е наред с нея, но има нещо, което не е наред.
В някои моменти Джун изглежда не просто слаб в лицето, а като болен човек. Татковото лице беше такова. Започвам да си мисля, че може би тази прекалена слабост не е съвсем по желание, но всички знаем, че дори и да се бори с някаква болест никога няма да разберем за това. От един момент нататък ми се струва, че на Ън Сом му махнаха грозната перука с дългата, рошава коса и в последните 3-4 серии Джун е със собствената си коса такава каквато беше преди да я подстриже.

# 562
Уинона, Данифин, гледахте ли 9 и 10 серия на Хрониките?
Пак да сложа двата сайта ,от които гледам без проблем.
https://doramy.club/40320-xroniki-asdalya-2-mech-aramuna.html
http://seasonvar.ru/serial-37768-Hroniki_Asdala-2-season.htm

# 563
Данифин, при мен втория линк, кйто си дала изобщо не се отваря, а на първия, който беше дала и преди сериите на Хрониките 2 са със субтитри само до 7а серия, а с озвучка преводите хем звучат дразнещо, хем не чувам добре думите и затова с озвучка нищо не гледам. Аз гледам не само Хрониките, но и всичко което не намирам с бг превод в doramalive и doramatv.live. Там сериите са със субтитри, но 10тата засича и блокира от средата нататък и в двата сайта. Едва днес успях да я догледам и то след като изхабих много нерви и дойдох да се оплача.

# 564
Рори значи, имаш проблем някъде по трасето Smirk Много странно, аз живея в Англия и при мен няма проблем с руските сайтове. Можеш да имаш забрана за гледане от някои сайтове в страната ,в която си. Но специално за вас ще потърся и други сайтове, в които да има и субтитри.
Успях ,ето ,дано да можеш да го отвориш https://doramax.org/doramy-2023/9068-hroniki-asdalya-2.html

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 15:16 от Danifin1

# 565
Аз съм си в България. Ползвам нета през телефон. Може това да е причина да има моменти с блокажи. Но с другите серии не съм имала проблем, а в единия сайт вися от миналата седмица и гледах филми с Джу Уон, които нямат бг превод, 9та серия без проблем, различни шоута и реалити формати и изведнъж проблем с 10а серия и в двата сайта.

# 566
  • Варненска клюкарка
Рори, нищо му няма на Джуновото здраве, ако беше болен, нямаше да може да пробяга и половин километър, а той все още сам си прави каскадите. По-скоро го души кризата на средната възраст, винаги е бил суетен, но вече не е млад, красотата му не е същата, а изисква все повече грижи и резултата не е като преди, а хора които са чували всеки ден колко са красиви малко трудно се примиряват с негативните промени. Личеше си по нелепия му вид на награждаването в новогосдишната нощ, изтощитените му тренировки и оскъдното хранене с белтъчини, което често показва в сторитата си. Видно че се опитва да задържи нещата, а като няма някоя жена да го подхване и някое бебе да му ревне, да го оповръща и наака че да види че има и по-важни неща в живота, мисля че при него външно нещата ще изглеждат все по-зле. Минимум няма да изглежда естествено като в новогодишната нощ....
Изглежда нормано и е красив до Цвете на злото т.е. 2020 и после какво си е правил или е само зарадши безумните му режими, но не ми харесва такъв изпосталял. Залитането в крайности никога не е добра идея.

Има някои рестрикции по отношение на руските канали, които голеемите доставчици спазват.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 17:35 от Беллора

# 567
Ей сега влязох в единия сайт, за да продължа с шоутата, интервютата и реалитата и ми излезе директно страницата на Хрониките. Върху видеото на 10 серия има голям надпис с въпрос дали имам навършени 18г. и съответните бутони. Явно е имало някакъв проблем с нечий СЕМ за серията, обаче изобщо не се сещам какво в тази серия е по-неподходящо за под 18 годишните в сравнение с другите серии. Сигурно заради това ограничение докато го измислят е имало проблем с гледането на серията. Ама може и други проблеми да има, но не са свързани с това, че е руски сайт, защото от дни само през него гледах каквото гледах и сега пак без проблем влязох да си догледам съответното шоу с ДВСК.
Аз коментирам кадрите от Хрониките. По време на снимките той си стоеше на острова и не е имало кадри с бягане и др. подобни. Но улавям разлика. В някои от сцените въпреки, че е слабо лицето му е красиво, даже много, но в други сцени ми изглежда болно и при двамата братя без сюжета на серията да го изисква при някой от тях. И се сетих, че има болести при които човек е много слаб, така както има болести при които човек е дебел и това не зависи нито от храненето, нито от двигателната активност. Именно защото е суетен ми е много странно доброволно да се поддържа толкова слаб при положение, че такава слаботия е грозна. Няма начин близки и приятели да не виждат, че е прекалено и да не се опитват да му попречат ако го прави доброволно. Остава да има здравословна причина.
Имах такава приятелка, която искаше да напълнее и не можеше. А ядеше каквото и колкото иска. Видях я преди 1г. след 24г. пауза и си беше все още много слаба. Всъщност изглежда точно като Джун. Даже е още по-слаба.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 18:33 от Рори72

# 568
  • Варненска клюкарка
Рори, миналата година при онази цвилещата водеща във февруарското им видео сам си каза че от 6 г не ядял въглехидрати, а  белтъчно хранене + тичане по 20+км и куп други спортове = на слабо жилесто тяло с все по- намаляващи подкожни мазнини, което рано или късно води и до изтощен вид. Тя го пита нещо в смисъл как азиатец без нудли и ориз, а той повдигна рамене с думите че само в началото било трудно, но отдавна бил приел този режим за свой. Вероятно хапва и някакви свежи салати, но основно набляга на месо. В едно интервю от тази година, бях го донесла с превод от рускините казва че много обича бира, но и нея вече рядко пиел, защото му се отразявала с бързо качвал килограми, та определено няма проблем да сложи някое кило...Отделно че с напредване на сериала, дори и млади актьори се поизморяват от почти денонощния ритъм на снимки, а той не е на 30. Разбрах че говориш за сериала, но човекът си спазва режим в реала и резултата е визията му в сериала. Ако започне да хапва повече и най вече въглехидрати ще качи някое кило и няма да има изтощен и болнав вид. Видът му е плод на негово решение, в стори на ИГ докато го наглеждах регулярно пускаше плата с меса, дори според мен сурови, нарязани почти прозрачни филета..

# 569
................ затова съм на вълна Джи.
   И аз така с "melting me softly" https://youtu.be/wctAO2fnXGk?si=8XjChmxkvAOIdolY  нo нещо, добре че беше "лечителят" за да го забележа Joy

Общи условия

Активация на акаунт