АС и други романтични К-драми - тема 4

• 20 601
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Размеквам се. Joy
Да продължим с Джи вълната. Това синтезирано видео за живота и кариерата му мисля не сме го слагали.
https://www.youtube.com/watch?v=34YlPlVIYAs

# 571
Знам какви ги разправя по интервютата, но няма логика в това суетен човек с кариера свързана с поддържането на добър външен вид сам да си причини това.
От друга страна когато човек има здравословен проблем, който иска да скрие, но нещо го подсказва може да реши да дава подобни обяснения. Да изтъква личното си решение това да е точно така. Три години се борих със стерилитета и 3г. на всички питащи защо още нямаме дете отговарях, че нарочно отлагам защото си лекувам алергиите, а не бях първа младост и сигурно не всички са ми вярвали. Но алергиите ми бяха известни като проблем на хората около мен и нямаше как да ги оспорят, дори и да не ми вярват и да продължат с въпросите. След като се появи тийна вече нямах никакъв проблем да споделя с всички истината. И неговото обяснение е точно такова. За да можел още дълго да си практикува екшън уменията. Дубльорите на другите актьори, които са на неговата възраст да не би да са кльощаци. Но пък Джун е добре известен, че държи сам да си изпълнява всички екшън сцени, така че кой би могъл да оспори това обяснение. Истината си я знае само той. Просто е напълно необяснимо за мен дори и да има криви огледала вкъщи родителите, сестра му, приятели, ако щете и режисьорите да си мълчат като виждат че така не е добре. И ако има 1-2ма да гледат накриво и да смятат, че проблем няма не може всичките му близки хора да са слепи и страхливи и да не му кажат истината.

# 572
  • Варненска клюкарка
Рори, анорексиците дори и да тежат 35 кила се стремят към по ниско тегло, защото вярват че по слаби изглеждат по добре, или в огледалото им се привиждат дебелаци,   изпадат в ужас от всеки грам в посока нагоре и не се хранят, а каквото хапнат се стремят да върнат обратно.  Хранителните разстройства са  психически проблем. Като го видях на какво се беше направил ДжГ в новогодишната нощ съм почти сигурна че проблема му е в тази посока. Намазан с розов гланц, избелен ала Майкъл Джексън, и с пресни филъри от които лицето и устните му изглеждаха като на момиче. Останалото 2 номера по малък костюм, направо детски размер, вероятно заради стремежа му да изглежда по слаб, а на сцената единият му ръкав се заклещи  над маншета на ризата, той деликатно се опита да го дръпне надолу, но твърдия маншет и тесния ръкав не се дадоха. За мен проблемът е криза на средната възраст, суетата му го заслепява и не вижда реалната картинка. Сериозно болен човек не би могъл да поддържа че и надгражда  мускулната маса която има ДжГ.
При започване на проект всички главни актьори правят сериозни изследвания и ако изскочи сериозен проблем застрахователите няма да позволят с този човек да се сключи договорът за работа, или ще откажат да застраховат човека, или цялото начинание, или пък ще поискат двойно повече пари, ако въпросния главен има проблем. Спомни си как Хазал преди Пера Палас пусна снимки чакаща пред някаква врата видимо в медицински център,  а коментарът и  под двете снимки беше "започваме тестовете" и картинка на стиснати палци. Нещо сериозно биха го уловили. А разликата между теб и ДжГ е че ти криеш за своя сметка и нищо не губиш, както и никой друг не губи от това  че ти криеш, а него ще го спукат от дела и неустойки ако стане нещо, не дай Боже застраши проекта. Преди 2 години Несла я уволниха по средата на сериала и, тя твърдеше че страда от неизяснени болки в корема и че запуснатия и вид и отслабване се дължат на това, но застрахователите я изкараха неуравновесена, анорексичка, а зад това тръгнаха слухове че злоупотребявала с някои лекарства,  погубиха сериала като я уволниха и сложиха заместничка, макар и супер звезда, сериала окапа. Това  вместо да и платят застраховката на която тя имаше  право като главна актриса. Тръгнаха запплахи за дела и от двете страни.  Доста голям скандал се получи, особено след като успешния сериал Дъщерята на посланика рухна, въпреки новата голяма звезда в главната женска  роля и новата топ сценаристка, която наеха да извърти историята...В тези среди ако някой има проблем, обикновено заедно с  с агента и близкия му антураж го знаят още един куп хора, т.е. го знаят всички, та няма как да наемат сериозно болен човек. Диабети и кръвно не се броят.

# 573
От мен за събуждане и Добро утро още Джи от мюзикъла Дните. Е, не е сам. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
https://www.youtube.com/watch?v=ztonYE1pdMM

# 574
Много ми хареса тази песен
https://youtu.be/dpAAr4YI9fo?si=AP3BvMv3wUip8anb
и я "откраднах" от другата тема. Но мисля, че е китайска, защото йероглифите изглеждат по-различни от корейските
Китайски сериал не съм гледала. По-точно опитах да гледам сериала На всяка крачка - тяхното АС, но ми се стори безумно скучен, с безумно грозни актьори и главна която изглеждаше на 40, а трябваше да е съвсем младо момиче  и се отказах. Но съм гледала китайски филми с участието на корейски актьори и те много ми харесват и като история, и като актьорска игра, и като актьори, и като музика, макар че все се оказваха тежки и драматични.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 09:16 от Рори72

# 575
Това се казва подарък за годишнина! LaughingJoy
https://www.instagram.com/reel/CyQxkoVtxox/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Така реагира и моята щерка ,когато и  го подариха в същият размер JoySmileSatisfied

# 576
А кой е това. Не го разпознавам.

# 577
# 578
  • пак на Рив Гош
Така реагира и моята щерка ,когато и  го подариха в същият размер JoySmileSatisfied
Joy Joy Joy
Моята би реагирала така на някой от JoJo's Bizare Adventure Joy

Рори, песента е китайска, от сериала Thousand Years for You.
Има доста добри китайски сериали (особено фентъзита), но си има и доста "плява", която човек трябва да отсее. Аз гледам едновременно по един китайски и различен брой корейск сериали и и като цяло, корейските ми допадат повече.

# 579
Joy Значи само поправям на тая отзад на фона петицата с шестица и съм готова да го получа същото. Joy Тъкмо като добавка към албума му, който ще ми пусне точно за въпросния ми юбилей Crazy .
Данифин с щерка ти имаме еднакъв баяс. Peace
Нощес най-накрая се е пуснал в ТикТок в денс чалъндж топлес, най-накрая да го огледаме хубаво и отпред Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 580
Аз пък тази седмица се осъзнах като фен и на ДВСК. Преди заради Ючон слушах техни песни и ми харесваха, но до там. Интересувах се само от него. Тази седмица като захапах разните му там, шоута, интервюта, реалитита поопознах в известен смисъл момчетата такива каквито са били докато са били заедно и много ми допадна приятелството между тях такова каквото го видях в изгледаните материали, но и самите те поотделно такива каквито аз ги видях и такива каквито ги описват останалите членове на групата. Като бонус са и физически много привлекателни и петимата. Обаче това е преди раздялата им. Доколкото си спомням от споделеното от 2 в 1 са се разделили поради различни мнения относно договора им с мениджъра им. Обаче за мен остава неясно след тази професионална раздяла как са се развили отношенията помежду им. Към момента - 2023г. какво се случва с тези 5мата поотделно като личности и професионалисти и към днешна дата триото и дуета съществуват ли? След професионалната раздяла петимата останаха ли в приятелски отношения? Някъде има ли информация на бг или руски или пък ако някой знае нещо може ли да сподели.

# 581
Рори, като последно актуално намирам това в Уикипедия -
На 5 октомври 2023 г. беше обявено, че TVXQ ще издадат деветия си корейски студиен албум на 26 декември 2023 г., за да отбележат двадесетата си годишнина в рамките на специалния празничен проект на групата 20&2 (20-та годишнина и два члена). Освен това беше обявено, че TVXQ ще изнесат концерт за своята двадесета годишнина.
След излизането им от казармата през 2017 г. са имали успешни изяви основно в Япония, където са много ценени. Но Ковид промени всичко, не само за тях. В момента TVXQ се състои само от Ючон и Чангмин.

Относно другата формация, в която Ючон участва - JYJ, под шапката на C-JeS Entertainment, въпросната компания прекратява договора си с него на 23 април 2019 г. след съобщения, че той е дал положителен тест за наркотици.
Оттогава Yoochun продължава соловата си дейност под лейбъла Re:Cielo. Той издаде своя завръщащ се солов албум, озаглавен Re:Mind, на 19 ноември 2020 г.
На 9 ноември 2021 г. C-JeS Entertainment официално обяви, че Джунсу е напуснал агенцията след 12 години след изтичането на договора му. Никога не е изяснено дали той все още е член на групата или не.
На 30 март 2022 г. беше обявено, че Jaejoong и Junsu ще си сътрудничат за издаването на песента „Sixth Magnitude Star“ за японска драма. Въпреки че са единствените членове на групата, те не са кредитирани като JYJ.
(т.е. създават и пускат песента от свое име, а не като група) Същата година профилът на групата беше премахнат от уебсайта на C-JeS, потвърждавайки, че вече не са активни под етикета. На 18 април 2023 г. Jaejoong стана последният член, който напусна C-JeS, за да преследва продуцентска кариера.

В статиите са посочени източниците на инфото.
Понеже не му следя кариерата, не знам защо е участвал едновременно в две групи.
П.П. Видях, бил е в първата от 2003 до 2009 г., а от 2010 е във втората до 2019 г.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 19:59 от profi_1

# 582
Профи, благодаря много!
Дуета е с членове ЮнХо и ЧанМин. А триото и дуета около 6-7 години са група от петима, но се разделят, заради проблем между триото и мениджърската компания. Дуета запазва името на групата, а останалите трима наричат групата си JYJ с първите букви от имената им - ЧеЧжун, Ючон и Чунсу.
Сега им гледам разговорите по двойки от 2008г. и в единия от тях, между Ючон и ЧанМин, Ючон казва, че ще останат завинаги петимата, никога няма да се разделят и дори в казармата ще бъдат заедно. Много тъжно, че са се разделили защото са талантливи всички и ще си направят и солови кариери, но не е същото като когато са били група от петима, а и са били близки приятели и в крайна сметка явно са загубили и приятелството си освен тези, които продължават като дуо.

А в сайта на рускините прочетох,че скандала с наркотиците е скалъпен. Теста му е бил некоректно направен т.е. фалшив, защото за такъв тест трябвали повече дни, а неговия резултат излязъл за ден и половина. Обвинението е изцяло на база показанията на бившата му приятелка. Бил в затвора, където здравето му се влошило и приел сделка да признае вина и да излезе пред варианта да настоява, че не е взимал дрога и да лежи 7г. Искал е повторен тест, но му е отказано. При рускините пише, че 21г. се е снимал в корейски филм с работно заглавие Посвящение злу (не съм сигурна как би звучало на бг) в главна роля. А в списъка с филмите му в руския сайт има едно заглавие На грани, което също е знам как се превежда от 2021г. и предполагам, че е този филм. Или се е доказала невинността му, или корейците са се променили. И в тази връзка има ли място на което може да се провери как се казва този филм на английски за да проверя във вбокса за бг превод?
А в руския сайт видеото не се отваря и няма втори вариант. Лошото е, че като не знам какво значи не мога да го открия в други руски сайтове, защото едно и също заглаве в различните руски сайтове не е преведено еднакво.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 21:52 от Рори72

# 583
  • Русе
Привет, Дами!
Някой следи ли Инстаграм? Преди 3 дни Бини е пуснал клип  за нов сериал или филм, но не разбрах заглавието. Някакво инфо?

# 584
Рори 
Цитат
При рускините пише, че 21г. се е снимал в корейски филм с работно заглавие Посвящение злу (не съм сигурна как би звучало на бг) в главна роля. А в списъка с филмите му в руския сайт има едно заглавие На грани,
ето На грани / на границата/| Devoted to Evil или Посвящение злу/ посвещение в злото/ един и същ филм. Просто различен превод.

Общи условия

Активация на акаунт