Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 302
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 120
Е не, Слипа и Зори тъпото...

# 121
Някой знае ли кои ще са другите участници в съботните битки?!
В фб коментар са писали за тези : Алекса, Андрей , Зорница и Милен
Освен Фифо и Милен Стратимир и Михаела също са били "На кафе" с Гала. А знаем, че от "На кафе" обичат да ни пускат спойлери. 🤪🤣🤣🤣 Може пак да са помислили за нас. 🤪

# 122
Някой знае ли кои ще са другите участници в съботните битки?!
В фб коментар са писали за тези : Алекса, Андрей , Зорница и Милен
Фифо,  Алекса , Андрей Гридин, Милен Цветков , Стартимир Георгиев, Димитър Морунов,  Георги Янев,  Михаела Тодорова , Зорница Стоилова, Джералдин Тодорова , Ваня Запрянова

# 123
Искам да видя Зорито на пъзел💀

tooth

# 124
Ямболският и слипа ще се състезават за титлата "най-противен участник" в Ол Старса.

# 125
Ковид, любопитно ми е кой е бил с по-добро време на тази битка - Момчил или Фифо? Според мене Момчил. Можеш ли да задоволиш любопитството ми! 👀

# 126
Някой беше писал за това кога е вървял кастинга. Записването го пуснаха още по време на игрите. Моя беше на 1.12.2022. Преди мен е имало други. Та горе-долу може да сметнете от кога и как става подбора.

# 127
Ямболският и слипа ще се състезават за титлата "най-противен участник" в Ол Старса.
Ямболският Георги няма да участва .

# 128
Ковид, любопитно ми е кой е бил с по-добро време на тази битка - Момчил или Фифо? Според мене Момчил. Можеш ли да задоволиш любопитството ми! 👀

Не знам, но интересен въпрос. Ще се опитам да разбера. Въпреки, че Фифо не си даваше много зор, поддържаше преднината просто.

# 129
Да, да, Фифо не си даваше зор, това и аз го отчетох, но все пак ми е интересно. 🙂 А и тази битка е "маратон", а не "спринт". И все пак след плуването Момчил директно "подкара" най-тежките варели. А Фифо се озори с първия тежък варел, падна на въжения мост. Но той пък е много "адаптивен" - като не стане от първия път, намира начина как да стане.

На мене туй тяло (смъкнатите рамене, "бюстът"... дори клинчето) все още ми е загадка:

# 130
2025 няма как да е истински Ол Старс без най-голямата звезда на игрите - Ники Майонезата. За жалост обаче, няма да го видим там (поне на този етап) 😟

# 131
Да, да, Фифо не си даваше зор, това и аз го отчетох, но все пак ми е интересно. 🙂 А и тази битка е "маратон", а не "спринт". И все пак след плуването Момчил директно "подкара" най-тежките варели. А Фифо се озори с първия тежък варел, падна на въжения мост. Но той пък е много "адаптивен" - като не стане от първия път, намира начина как да стане.

На мене туй тяло (смъкнатите рамене, "бюстът"... дори клинчето) все още ми е загадка:

Според мен е Михаил, не ми прилича на Калоян 🤔

# 132
Паулина или оная Ивана не ги ли поканиха?

# 133
ИВ
А възможно ли е въпросната Виктория Пенелова (следвана от подозрително голям брой участници в този и минали сезони) да е победила на съботните битки и да си е осигурила участие в сезон 6? 🤔

# 134
Джералдин и Ваня ми бяха големи фаворитки, дано ги вземат в Ол старс сезона.

Общи условия

Активация на акаунт