Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 343
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 165
Някой да има инфо кой отбор ще победи довечера?

# 166
  • Sofia
Инфо, не, само предположения. Simple Smile
Червени в резиденцията,
Амазонките в стопанството (да захлебят) и сините на реката. Иска ми се да видя стрина Пена, как ще се държи. Simple Smile

# 167
Инфо, не, само предположения. Simple Smile
Червени в резиденцията,
Амазонките в стопанството (да захлебят) и сините на реката. Иска ми се да видя стрина Пена, как ще се държи. Simple Smile

Мне Wink

# 168
Скрит текст:
Ковид, любопитно ми е кой е бил с по-добро време на тази битка - Момчил или Фифо? Според мене Момчил. Можеш ли да задоволиш любопитството ми! 👀

Не знам, но интересен въпрос. Ще се опитам да разбера. Въпреки, че Фифо не си даваше много зор, поддържаше преднината просто.

Bilyana14 не са засичали времето, но според хората на терен Момчил е бил по-бърз.

# 169
Ковид, на кое не. Кой ще е на реката и кой на стопанството?
Благодаря предварително, ако имаш настроение да споделиш Simple Smile

И да добавя, че вече се включвам активно да чета тази тема и ще се постарая  по - малко  да пиша в основната, за да не пусна някой спойлер от тук.
Приятно гледане тази вечер на епизода.

# 170
Благодаря ти, Ковид! 🤗

# 171
  • Sofia
Щом Ковид казва "не",втори опит.😉
 Амазонките пак на реката,а сини и червени си сменят местата.

п.п.Установихме,че няма смисъл от сравнение,защото на Фифо беше усложнена битката.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 20:29 от avi10

# 172
Амазонките на реката ,Старейшини на Стопанството ,за Гладиаторите-останалото.

# 173
  • На морето!
Тази битка си е за гладиаторите.
Малоумно е да отделят изцяло женско племе и да го пуснат на силови битки с мъже.

# 174
  • Буркина Фасо
преди дни беше малоумно на изцяло женска битка да пуснат жълтите с/у изцяло мъжкото плими (червените).
даже тогава беше само 1 компонент- висиш на пети и на кръста, а сега е многокомпонентна играта. жълтите може да наваксат някъде.

# 175
Коя си тръгва от Фермата

# 176
преди дни беше малоумно на изцяло женска битка да пуснат жълтите с/у изцяло мъжкото плими (червените).
даже тогава беше само 1 компонент- висиш на пети и на кръста, а сега е многокомпонентна играта. жълтите може да наваксат някъде.

Е как ще наваксат, като изостанат значително на чисто силовите елементи?!

# 177
Безброй примери има с обрат на пъзел , точност и т.н

# 178
  • На морето!
Редно беше тежестта да е процент от общото тегло на отбора.

# 179
Редно беше и кръстовете, да бяха съобразени с височината на играчите на битката за издръжливост.  Но при Тупарев няма редно и нередно

Общи условия

Активация на акаунт