Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 505
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 810
Утре си мисля че Амазонките ще загубят залога. Ще изпратят Момчил на Чистилището или той ще се самопредложи. Ще видим.
Нали писахте, че Вили, Момчил и Радо са били там ( не знам дали по едно и също време).
И Цвети минава оттам май - май я имаше на снимка с мораво екипче.

Елвиса и Виолета са много ценни кадри иначе, откъдето и да минат, ще се върнат Joy

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 00:19 от Telesilla

# 811
Като гледаме днешната елиминационна игра детето иска да се обзалагаме , че утре на битка ще е Гого !!
nosmoky95, моля те кажи дали да приема баса  Simple Smile
Гого изобщо няма да участва .
Верно ли ?!
Ама какво да се чудя … Михаела дето не знам кой я помни … като силен играч … да поканят , а Гого не ?!
И разликата между Ваня и тази Михаела е между небето и земята !!
В надкаст казаха, че е бил поканен, но е отказал…
Това че няма да участва, не значи че не е бил поканен и относно Михаела тя беше доста добър играч, просто отпадна от силен противник… Ваня беше добър играч, но няма как да сравним битките от втори сезон с гези от 4ти, така че не знам как определяте кой е по-добър!

# 812
Като гледаме днешната елиминационна игра детето иска да се обзалагаме , че утре на битка ще е Гого !!
nosmoky95, моля те кажи дали да приема баса  Simple Smile
Верно ли ?!
Ама какво да се чудя … Михаела дето не знам кой я помни … като силен играч … да поканят , а Гого не ?!
И разликата между Ваня и тази Михаела е между небето и земята !!
В надкаст казаха, че е бил поканен, но е отказал…
Това че няма да участва, не значи че не е бил поканен и относно Михаела тя беше доста добър играч, просто отпадна от силен противник… Ваня беше добър играч, но няма как да сравним битките от втори сезон с гези от 4ти, така че не знам как определяте кой е по-добър!
Ами лично аз не съм я запомнила с някаква отличаваща се игра, само голяма поза Sad

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:49 от rady_plovdiv

# 813
Щом снимката е от по-следващата седмица, значи Мартин има две седмици да се върне. Възможно е следващата седмица да се връща Мишо. Зад Радо има някой, мисля че е Калоян, но може и Мишо да е. В такъв случай Калоян (или Ники) може да е при изгубените. Другата опция е да се върне прословутия Румен Радев при Амазонките. При всички положения ако снимката е от след две седмици, Мартин няма как да е единственият завърнал се.
Добра новина за повечето - тази снимка се оказва, че е от по-следващата седмица. Липсва Виолета, която по всяка вероятност е на чистилището и Николай, който вероятно е отпаднал.
Изглежда е втора елиминационна, т.е. Амазонките са паднали първи.

# 814
Аз имам разни съмнения, ще се радвам някой да ги опровергае.
Утре, мисля че Амазонки ще изгубят залога и Мудева ще изяви желание да отиде при Румен.
Последната снимка също смятам че е от следващата седмица, "Мъж се връща", залагам на Мартин, Николай губи капитанската и отпада, Виолета на Светилището 🤔

# 815
  • До сърцето...
Направо ми се издига в очите Гого с отказа да играе по свирката на Тупарев, Фродо и сие .... те вече издевателстват, явно му е стигнала попарата от неговия сезон.

# 816
  • Sofia
Е каква е тази простотия? Последният се спасява, а щя се махне втория и третия
отпада само третия.
втория😉

# 817
Тази година участниците са повече от обикновено, затова не е изключено да има и директна елиминация при следващата капитанска. Някъде имаше коментар, че Ники си тръгва в следствие на контузия.
От показаната снимка изглежда, че Мартин ще се върне и ще прати Виолета. Тогава ще стане забавно, защото тя го заплашваше от 1 седмица, че ще го прати на камънака, а накрая той ще прати нея.

# 818
Щом снимката е от по-следващата седмица, значи Мартин има две седмици да се върне. Възможно е следващата седмица да се връща Мишо. Зад Радо има някой, мисля че е Калоян, но може и Мишо да е. В такъв случай Калоян (или Ники) може да е при изгубените. Другата опция е да се върне прословутия Румен Радев при Амазонките. При всички положения ако снимката е от след две седмици, Мартин няма как да е единственият завърнал се.
Добра новина за повечето - тази снимка се оказва, че е от по-следващата седмица. Липсва Виолета, която по всяка вероятност е на чистилището и Николай, който вероятно е отпаднал.
Изглежда е втора елиминационна, т.е. Амазонките са паднали първи.

Не виждам Дунев на тази снимка.

# 819
  • До сърцето...

Не виждам Дунев на тази снимка.
Точно зад Ралица, не е ли той? Вижда се синята кърпа.

# 820
Необходима е подмяна на хората в чистилището, ама не с най-изтощените амазонки, дето са били 3 седмици на сходни условия, та ще се нагледаме на търсене на поводи да се изпращат други участници там. Така прословутите Румен Радев и Мишо имат шанс да влязат в играта, пък докога - едните Волеигрийски богове знаят и технните спойлерни пророци, пардон оракули, че досущ като оракулите се изразяват.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 05:55 от kiwis

# 821
Утре ако Амазонките изгубят баса, смятам че е най-логично за тях да пратят Гатьо. Той и без това иска да го номинират. Не вярвам Мудева да се самопредложи, според мен има още хъс за игра в нея и няма така лесно да се откаже от мястото си в племето.

# 822
Ако Амазонките изгубят залога, а аз мисля, че ще стане така, ще изпратят един от мъжете. Женското звено там се подкрепя и вече няма хора, които да се цепят от колектива от жените, както беше до скоро. Единственият вариант да изпратят жена е ако Мудева настоява, обаче не вярвам, че ще го направи. За двамата е по-изгодно поне единият да е в играта. Видяхме какво стана с Вальо и Елена.

# 823
Добра новина за повечето - тази снимка се оказва, че е от по-следващата седмица.

Друг вариант е да е от следващата седмица. Втора елиминационна битка. Николай е изпаднал я на капитанска, я от люлката (дано не е второто!).

# 824
Според мен Амазонките губят залога и пращат Момчил, ако е един от хората но снимката при, които се виждат 3-4 от изгубените.

Общи условия

Активация на акаунт