Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Вчера се видяхме с приятели на кафе, после обядвахме с други.
Днес имам един оглед за кола на дъщеря ми, дано попаднем на нещо читаво, търсим малка, стара, евтина кола за начинаещ шофьор.

# 571
Имам час за маникюр и ще го съчетая с посещение в библиотеката

# 572
Камиле, бъди здрава и ти, стискаме ти палци! И аз съм на такъв етап от живота си, от няколко години осъзнато работя да осмисля, да взема решения и действия - за здраве, финанси, взаимоотношения 🙏 най-добрата грижа за себе си❤

# 573
Вчера се видяхме с приятели на кафе, после обядвахме с други.
Днес имам един оглед за кола на дъщеря ми, дано попаднем на нещо читаво, търсим малка, стара, евтина кола за начинаещ шофьор.
Тарталета, стискам палци за колата! Дано намерите и да я познаете, че е тя!
Когато търсихме за сина все попадахме на страхотни по обяви, а в действителност не бяха ок. Накрая я намерихме в нашия град, в автокъща. Аз си мислех,  че  няма да я хареса и ще я сметне за дамска, но той като я видя и си я позна. Опел Агила е колата   - малка, удобна и маневрена. Кръсти си я пуканката. Къде има синя пуканка е друг въпрос. Половин година я кара - градско, извънградско, навсякъде.
Семейният ни автомобил е шкода октавия. Еми...трудно свикна с нея.
И докато отначало не приветствах идеята и за него да има кола, сега го отчитам като плюс. Пази си я, разумен е.
Дано да намерите и за вашата дъщеря!

# 574
С клинична депресия съм. След поредния епизод в петък и събота след смяна на АД, от вчера реших да се взема в ръце доколкото мога и изцяло да променя живота си. Стискайте ми палци!

И аз съм на такъв етап от живота си. Реших, че тази година ще променя живота си, защото не мога да продължавам както досега. Имам дълги периоди на отчаяние и безнадеждност, без да се опитвам да променя ситуацията си, не знам защо си го причиних, но аз съм си виновна, не виня никого. Надявам се, че тази година наистина ще започна да живея както винаги съм искала. Много е трудно.

От все сърце ви желая успех в следването на мечтите.

Камиле, бъди здрава и ти, стискаме ти палци! И аз съм на такъв етап от живота си, от няколко години осъзнато работя да осмисля, да взема решения и действия - за здраве, финанси, взаимоотношения 🙏 най-добрата грижа за себе си❤
Успех и на вас.

# 575
Hey, успех и горе главата! Ще се справим! Simple Smile

# 576
Успех, момичета, от сърце ви го желая! Знам какво е, а който не е минал през това е щастливец. Ще се справите Flowers Hibiscus
В момента седя с котката в скута и пия горещ шоколад, ровя си из форума. Кеф!

# 577
Поспах след тежка смяна.  Мислех и до магазин да ида, но ми е студено и се отказах.  Стоя на топло и пия мляко с шоколад.

# 578
Студено си е, аз от необходимост трябваше да изляза. Но и аз ще направя след малко мляко с шоколад 😋
Лъхна ми сладка носталгия от един период, когато също работих нощни смени, но като цяло ми беше много хубава епоха😊

# 579
  • Бургас
Свърших си заплануваните задачки за деня. Сега ще приготвя ябълков щрудел,искам да ми замирише на вкусно и ароматно!❤️

# 580
Аз пак си боледувам тихо и кротко днеска.

# 581
  • София
Купих си мазала-за тялото и за лицето

Всеки ден правя по 10к крачки на чист,планински въздух.Днес беше -8😄

И последните дни ям всеки ден по 1-2 супички минестроне.Голям съм им фен и са ми тооолкова вкусни.

# 582
  • Mediterraneo
Димис, благодаря, направо си я докарахме вкъщи даже Simple Smile Малка, очукана, ама евтина и съвсем подходяща. ММ я издуха по магистралата със 140, върви. Сигурно ще има какво да се бута по нея, ама така или иначе поне до май месец ще си стои паркирана пред къщи.
Това направих днес И за себе си, доволна съм. Сега остават бумащините, ама имам един месец да се оправям с тях.

# 583
Днес ми е почивен ден.
Прибрах новогодишната украса и шетах.
Преди малко си направих маска за лице ,а сега ви чета и съм си пуснала овлажнителят за въздух да ме освежава. 😆

Днес ми се падна предизвикателството да си намисля цел за месеца.
Още я мисля! ☺️

Тарталета ,честито!
Белла ,скорошно оздравяване!
Лавандула ,аз не съм очарована от това ,че карам нощни смени.
След една 12 часова нощна съм като блъсната от влак и после възстановявам дълго време.

# 584
Ходих на йога. След малко настъпва нашето време с ММ. Малкото спи, ние ще пийнем вино и ще гледаме филм.

Общи условия

Активация на акаунт