Любители на котки - Тема 187

• 35 033
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Бу-у-урга-а-ас
Мила тази седмица също показа нагон. На няколко пъти става една глезенка, върти дупе и се търка точно като разгонена. Това - месец и седмица след кастрирането. Остатъчни хормони явно - септември все пак навън се разгонват.

# 436
След едномесечна раздяла…

# 437
  • Бургас
Как се гали и гушка милото...
И се радва...

# 438
  • София
Да! И на мен това ми направи впечатление. Скоро пак ми обясняваха как котките се привързвали към къщата, не към стопаните. Такава глупост е това...

# 439
Моята котка е привързана към всичко 😃
Днес му взех котешка трева. Гризна малко, но не изяде стръкчето.

# 440
И моите не ядат трева.Но пък ядат листа на рози и лалета и заради това,спрях с букетите.
От всички цветя ми остана един банан,който може би след коледната ваканция няма да устиска.

И Фин от 2013

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 16:04 от red soul

# 441

Поздрави от Блеки😊
От днес е вече с втора ваксина.
За един месец е качил 800гр🤭
Вече е 1,8кг на 3,5 месеца , а кучето ни е 1,7 кг на 12г🤣
Голям майтап са заедно. Блеки се закача, а Бета пищи, като заклана или започва да ръмжи😁
Много е забавно, особенно когато започнат да си играят в 3ч сутринта🤣🤣🤣

# 442
  • Варна
Блеки прилича на инатест тийн на снимката Simple Smile много е смешен. Все едно моя Лео като малък. И нали са черни, още по-зловредно изглеждат Simple Smile
 Интересни очи, жълти със зелено около зеницата. Сигурно ще станат съвсем зелени.

# 443
Точно на тийн прилича🤣
Като бебе очите му бяха много сини, ще кача снимка. В момента са бирени с две по-тъмни звезди около ириса - тях се опитвах да снимам безуспешно. Сега се вижда  зелено в средата. Постоянно се променят🤩

# 444
Феликс е на 4 години, Кокорчо на две. И двамата са кастрирани на 8 месеца. Сексуални закачки няма. Когато за нея водих битка с майка ми вие ми помогнахте. За него само ме попита кога.

И с двамата треперехме но ...

Въпрос към притежателите на черни котки:
Изцяло ли са черни?
Кокорчо има бяло шалче и бяло между задните крака.

# 445
Блеки има бяло петънце на коремчето Simple Smile

# 446
  • Варна
Лео има бели косми в ушичките и единични бели косъмчета навсякъде из козинката. Няма бели петна никъде.
Уникално красив е за мен, от него разбрах колко са красиви черните окраски.

И той беше със сини очички, макар и не такива невероятни и забележителни като на Блеко (страхотни!). Но той си и беше доста по-опърпан като бебче, защото имаше проблеми със засукването и аз го дохранвах. Само като отворех вратата на стаята и бубката веднага почваше да пълзи към мен да търси манджа, а другите си сучеха и мляскаха. И досега си мисля, че едва ли щеше да оцелее, ако не го дохранвах Simple Smile

Тази снимка съм я поствала, но само нея имам сега да си покажа колко ми е черно момчето Simple Smile

Дописвам: Ето го Лео отпреди малко

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 10:42 от NoProblems

# 447
  • Варна
Да си призная преди съм се дразнела на това осиновяване в чужбина. Излиза, че българите сме някакви коравосърдечни и само красиви здрави котета ли искаме та се налага чак в чужбина да се търси дом на някои по-особени случаи?... Не знам. Нима англичани, немци са по-обичливи от нас към животинките... Така съм си мислела преди. После си попромених мението. Други са причините според мен. Българите някак винаги даваме предимство на семейството и децата си. В чужбина май по-леко приемат живота без деца ако така се е случило и без колебания спасяват животинка. А по няашите земи все още си има едно полуподигравателно от сорта "няма да вземете да си родите едно бебе ами куче/коте гледате". В чужбина, при всичките им недостатъци - по-необщителен начин на живот, студенина, трудно създаване на приятелства - поне не се занимават с подобни подмятания.
Не само. В чужбина няма бездомни котки и е много трудно да се осинови - минава се през интервюта и т.н. Тук котета да искаш, всеки който иска котка няма проблем да си намери десет на улицата. Затова и трудно се намира дом на конкретно коте, все едно инвалид или не.

# 448
  • София
Кити е с две бели петна на корема. Не успях да намеря по-ясна снимка:

# 449
Привет, сладурки! Много красиви котета тук, малиии! Да си призная, днес изневерих на Линка и гушках и галих кученца, много кученца, нали по душа съм си кучкарка. За карах дечко и нейна приятелка на киноложка изложба, охххх като видях едно куче коли, направо си ревнах, като моя мил Рекс, след него май друго куче не видях... Гушках и едно дакелче, което взе и награда в една от категориите, ама размазах се направо. Дечко ми се смееше като видя, че ми се насълзиха очите при колито, ама като го погали и като я загледа в очите, сякаш ще проговори, ми каза "мамеее, сега разбирам защо ти е бил толкова мил, много хубаво куче" Оспамих темата знам, ама развълнувах се и то много.
Иначе и Линка намаза нова въдичка (много си я хареса) и зайчето Тропчо. Joy Не ми забелязвайте, че си кръщаваме играчките, но като кажем и повтаряме името, отива или взима точно тази играчка, иначе нейното го чува ако е гладна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт