Колко често пият мъжете ви?

• 13 030
  • 324
  •   1
Отговори
# 180
Съгласна съм BgTatko2!

# 181
  • София
Между пиене всяка вечер и крайно въздържателство има океан от алкохол разлика.

# 182
Аз само застъпвам идеята, че няма как на 50 г. да пиеш като на 25 или 40. Просто организма е различен.

# 183
Аз само застъпвам идеята, че няма как на 50 г. да пиеш като на 25 или 40. Просто организма е различен.
Да, особено пространството между ушите - почва да се запълва с ум и разум и това често влияе 😁

# 184
Ами ние не пием ракия, но винаги имаме едно шише за гърлобол Joy имаме го няколко години вече, отлежала Joy

# 185
Ами ние не пием ракия, но винаги имаме едно шише за гърлобол Joy имаме го няколко години вече, отлежала Joy
Ами... залъгваш се, пиете, даже имате сериозен проблем с алкохола иначе като нормални хора щяхте да ползвате таблетки за гърло от аптеката.
Тука сме или алкохолици или трезвеници. НЕма средно положение 😬

# 186
Ползата от алкохола срещу микробите е бактерицидното действие,нали за дезинфекция се използва спирт.
Един антибиотик вреди много на организма,но е по-малка вреда от бактериална инфекция, същото и алкохола.
В умерена доза е полезен.

А виното както споменах има много видове антиоксиданти.

# 187
Ами... залъгваш се, пиете, даже имате сериозен проблем с алкохола иначе като нормални хора щяхте да ползвате таблетки за гърло от аптеката.
Тука сме или алкохолици или трезвеници. НЕма средно положение 😬

То ясно ,че ползвам таблетки за гърло,ама ноще като ми сеспи има опастност да се задавя заспивайки,та за това алкохол.Поне докато го пия не заспивам и оттам да се задавя.

# 188
  • Варна
Айде стига с това колко е полезен щото има сума ти лабилен народ, който ще прегърне тая мантра. Като е полезен що не го изписват докторите официално, а? Не говоря така, под сурдинка, да промърморят да удряш едно малко, а да ти го изпишат конкретно, с точна доза. Нали уж лекарство бил, лекувал?!

# 189
За себе си лично пиша,съвети не давам.Всеки сам да си решава.

# 190
Ние вечер си наливаме по една ракийка. Зимата червено вино.
И двете си ги произвеждаме ние.
Не сме зависими и не го правим, за да морим стреса.

# 191
Те официално докторите изписват доста не полезни неща. Както и с алкохола и при медикаментите има нещо наречено мярка.
Аз лично категорично не причислявам употребяващите алкохол в графа алкохолици. Алкохилизмът е силна зависимост, водеща до трайни физически и умствени увреждания. Освен това предполага неконтролируема употреба на сериозни количества алкохол.
Да, да пиеш алкохол те прави консуматор на алкохол,  но не и алкохолик, както масово тук пускат тази квалификация.

# 192
Да и да пушиш не те прави пушач, а просто консуматор на цигари.... разбрах.
Когато пиеш регулярно (всяка вечер или всеки уикенд), си алкохолик. Точка. Когато пушиш всяка вечер или всеки уикенд, си пушач.
Съжалявам, че истината не ви харесва.

# 193
Да и да пушиш не те прави пушач, а просто консуматор на цигари.... разбрах.
Явно не, но то няма и значение всъщност.

# 194
През к***ра ми е кой ме мисли за алкохолик за едната бира вечер

Общи условия

Активация на акаунт