🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 1

• 42 684
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Кустев виждам за 1ви път и съм напълно непредубедена. Наистина има нещо на Ненчо🤣, чудех се на кого ми прилича, благодаря за подсказката🙌
Журито ще се напасне.
Това, което мен лично ме дразни, са женичките дето въртят очички да се харесат🙄 Мъжете все пак не са вчерашни - щом даже аз, отвъд екрана, зацепвам за какво иде реч, считай, че тримата мъже тотално са прозрели женските игрички.
Да ги подлудяват женските, но кулинарно. Нали?!?
Иначе съм мръвкояд и аз, никак не ми бяха далечни с вкусните им ястия, табиетлии са тез мъже, харесаха ми!
Мъжът дето си остави пилето сурово не бива да съжалява за провала си.
Едно време и аз правех яйца на очи без грам мазнина🙈, но бях на 14 и не в Мастършеф🙃
Любопитно ми е сега как ще разгърнат таланти.
Само тях и Гласът на България следя - няма ферми, черешки, игри на воля…
Въпрос на вкус!
Приятна вечер на всички!

# 106
  • Варна
Здравейте и от мен!

Последните сезони не съм гледала стриктно, но този мисля да следя.

Какво да се прави, но журито ми харесва!

Таралежков ясен. Сарафов също ми харесва!
Както женските прилагат женски тактики, та и аз хванах Кустев да прилага тактично мъжки, че да видят стюардесата и в гръб, но поне беше елегантно.

Иначе тя ми хареса, дано остане в предаването.

Дано е интересен сезон.

# 107
  • пустинята Гоби
И аз харесвам журито, Кустев най ме кефи визуално от тримата.

# 108
Толкова съм зажадняла за МШ ,( особено след епичният провал на Hell' s Kitchen),  че и три маймуни да бяха сложили за жури пак щях да го гледам.😁

И аз така. Нямах търпение да го върнат на екран и съм много доволна Simple Smile
Журито ми допада засега. Сарафов ми харесва най-много.

Някой знае ли колко епизода ще са кастингите?

# 109
  • Варна
  Някъде четох/дочух, че ще са четири.

# 110
  • Mediterraneo
Четири казаха.
За първи път, ако не се лъжа, гледаме само 2 епизода седмично. Ще се влачат до Великден.

# 111
И предния сезон май бяха по два седмично.

# 112
  • София
И преди са излъчвали по 2 пъти седмично, да. Само не помня кой сезон.

# 113
Сигурно се бъркате с най-първите сезони. Тогава беше 3 дни в седмицата, понеделник, вторник и сряда, но беше по 1 час предаването. След това го направиха само 2 дни, но по час и половина. На практика самото времетраене общо е почти едно и също, просто на мен преди ми харесваше да имам повече дни в които да има съспенс и да си очаквам любимото предаване.

# 114
Поне час са рекламите, затова и на запис го гледам. Реално става все по-нагласено с не особено способни участници.

# 115
Поне час са рекламите, затова и на запис го гледам. Реално става все по-нагласено с не особено способни участници.

Никога няма да забравя Станислав пожарната как спечели макар и разводнения си холандез, който приличаше на блатна вода.

# 116
  • Sofia
И аз помня,че и преди излъчваха по два епизода седмично,но като че ли представянето на участниците никога не е било в цели четири епизода.🤔

# 117
  • София
Даже и в повече ми се струва, че беше. 🤣

# 118
Първия епизод нещо не ме хвана в началото си, но към края му взех да свиквам с новото жури. Във втория епизод с напредването му все повече започнах да им симпатизирам.
Харесвам Таралежков, много ми е приятен, Сарафов също, Кустев ми е на кантар. Нямам предубеждение към последния, защото никъде не съм го гледала досега, но първите двама са ми фаворити. Мисля, че ще се стиковат и ще им се получи. Участниците ми се виждат малко халтави, ама може и да ни изненадат. Абе, това е моето предаване и си го обичам и гледам с кеф. Та и този сезон ще си го изгледам. Grinning

# 119
  • софия
Вие сериозно  ли смятате,че журито взима самостоятелно решенията? На този етап продуцентите избират кой да продължи и кой не. Така че женските очички и пърхащи мигли са за публиката.

Общи условия

Активация на акаунт