🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 1

• 43 145
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
И въпреки това е глупаво.

# 121
Разбира се, че е глупаво. Мен ако питаш си е тотално идиотско хора, които не са запознати и нямат умения в кухнята да решават съдбите на участниците, вместо да оставят подставеното жури да върши работата им.
Но за съжаление така стоят нещата не само тук, в България, но и в международен мащаб. Да се изразя по-чисто - твърде много шефове, прекалено малко индианци. Ситуацията води към тежко продуциране на шоуто и вместо да се решава на база талант, умения и успехи в задачите се решава от купчина невидими за зрителите хора, които не знаят въобще за какво иде реч.
Имаше една участничка преди години, сценарист в Господари на Ефира, която не можа да приготви правилно поширано яйце. Журито я отпрати първоначално. След това помня как оная дама, Силвена Роу и занесе престилка. В същото време, на следващия кръг момче на 16 години, учещо за професионален готвач беше изритано от кастинга.
Това е просто един случай на откровеното продуцентско произволие демонстрирано в това предаване от 3-тия сезон нататък.
Уж твърдят, че всичко се променяло. Guess what, все същите продуцентски интриги. Никога няма да забравя също така как бутаха Радка Булман да спечели. Това беше най-грозното продуциране на победител което съм виждал. Както се вика, кучетата лаят, кервана си върви.
Вече отдавна не вярвам на телевизия. Тя има единствено за цел да прави интриги и да печели рейтинг от гнева на зрителите.

# 122
  • Sunshine state
Аз за правенето на мили очи от жените към журито говорех, ама карай да върви. 😆

# 123
Аз за правенето на мили очи от жените към журито говорех, ама карай да върви. 😆

О, това си е straight гнусно.

# 124
Това със сестрата и мен ме шокира. 😆
Е, нали каза, че той е избрал да остане в семейството! Можел е да иде в друго Joy

Харесал е тъщата.Няма да я сменя заради това че се е разделил с първата сестра я;)

# 125
  • Sunshine state
Явно следваща ще е тъщата. Да се готви. Sweat Smile

# 126
Някой следи ли страницата на предаването във Фейсбук? Аз я следя и откровено се дразня на повечето им постове. Така например шоколадовата баница. Що за буламач... !

# 127
Журито ще гостува тази вечер при Цитиридис.

# 128
  • на село
На мен французойката  ми хареса, приятно момиче.

И този френски Heart Eyes
Толкова ми е напевен.
По мое време или по- скоро до мое време, през соца, в училищата много се изучаваше френският, но аз учих немски Joy

# 129
  • София
Пепи Христова на 41?

# 130
  • на село
Коя е Пепи Христова Grinning?

# 131
  • София
Русата от тримата готвещи сьомга. Тези с яйцата сготвеното им изглеждаше като нещо веднъж вече ядено.

# 132
Хм. Аз пък съм объркан. Нали и казаха на Даниела, че граха  е трябвало да мине през цедка? Хм. На мен ми е любопитно за сьомгата с мед. Ама жалко, че я е изгорил.

# 133
  • София
Хм. Аз пък съм объркан. Нали и казаха на Даниела, че граха  е трябвало да мине през цедка? Хм. На мен ми е любопитно за сьомгата с мед. Ама жалко, че я е изгорил.
Не обичам да слагам мед, а и други лепкави неща, винаги ми загаря.

# 134
Дано само журито да не е ново, а да са се отказали от сценарий и да гледаме истинска кулинарна битка.

Общи условия

Активация на акаунт