🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 1

• 42 666
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Може и да има коментар, но да не го излъчват. В испанското  и турското Мастършеф (както казах и по-рано), масово казват "благодаря" след като опитат, без да коментират веднага. После когато трябва да кажат кой продължава напред, си казват коментара за приготвеното, правят сравнение един с друг и си отсъждат оценката+решението.

# 91
По-добре е според мен да изказват мнението си веднага. До колкото помня Таралежков също не се е изказвал.

# 92
  • Варна
Аз също съм предубедена към Кустев. Никак не го харесвах във Фермата.
Тук обаче ми харесва поне за сега. Въобще получава се някакъв синхрон между тримата. Дано така да продължи.
Интересни са ми и участниците. Харесва ми как са ги подбрали на различни групички.

# 93
  • София
Това с премълчавато е сценарий, както и все дават двама да опитват, а реално и тримата го правят.

# 94
По-добре е според мен да изказват мнението си веднага.
Да, но така влияят на останалите, които още не са пробвали и не са казали оценката си. По-умният вариант е... да си дъвчат, да правят многозначителни физиономии и да казват "благодаря", с шумно поставяне (хвърляне) на прибора, хаха. Шеф Михалчев беше уникум в това отношение. Гледа те все едно ще ти разбие физиономията, не коментира, казва през зъби "благодаря", а после се оказва, че супер много му е харесало.

# 95
  • София
Между дрогото имам някакъв смътен спомен, че предаването е записано изцяло в края на миналата година.

# 96
  • София
И аз не съм гледала фермата и никой не знам от там. Исках, но нямах желание! Шегичка, просто не ми потръгна.

# 97
Гледах повторенията от телефон в чужбина без проблеми със звука. Журито още се сработва, Таралежков яко олеква като се сваля на всяка, иначе добре се вписва със смислени коментари💪за храната.
Кустев е точно петле.
Относно кандидатите - гъбките със запеканка си бяха подигравка с кулинарното изкуство; разпльоскания милфьой също, но там наистина игра̀ гръдната обиколка и коригирана физиономия🙄; футболистите трудно стават за съпрузи, стара истина🤷🏻♀, но пък петгодишно да готви - я да посмали малко🙈 Имаше точни попадения обаче - стюардесата ще я видим както и самовлюбената даскалица по йога - аз лично недолюбвам превзети мисирки, но каквото - такова🤣 Панировката разкри уникален талант 🙌, така както и шантавия последен избран - луд умора няма 💪
Да им пожелаем успех🍀

# 98
  • Sunshine state
За запечените гъбки дадоха 45мин., а за месата и по-сложните ястия 30мин. Това не знам защо е така и каква е логиката, но аз такава не виждам.

# 99
  • Sofia
Кустев ме дразни от преди. Дано има поне интересни участници.

# 100
разпльоскания милфьой също, но там наистина игра̀ гръдната обиколка и коригирана физиономия🙄;

Аз лично не го харесах това също. Бабката със историческата рецепта също не ми допадна. А и пожарникарите. Респект за професията им, но като готвачи според мен не стават.

Кустев все още не ми е свръх неприятен. Но донякъде ме дразни. А физиономията му леко ми напомня Ненчо Балабанов.

# 101
Май само мен не ме дразни Кустев.  Да, във Фермата не беше много положителен образ, но тук е в качеството си на професионален готвач, ментор, жури...  Майка ми и баба ми познаваха лично майка му. И миналата седмица като питах "гледа ли Мастършеф" и едната ми казва "ооо, на Зоя синът е ужас, много неприятен, не искам да гледам", другата ми казва почти същото. Викам си ... леле, какво става. Чак па толкова. Очевидно има нещо дразни предимно жените. А гледам тук, че и коментарите са насочени към ... сексапила на Таралежков. Толкова ли е важно това? В готварско шоу сме, не в Ергенът. Като поведение на мен ми допада този с голата глава, засега най-зряло поведение показва.

# 102
  • Sofia
Преди 2-3год.търсеше финансова помощ за майка си…успя ли?

# 103
Тя почина малко след като той официално публикува банковата сметка в профила си. Може би месец след това.

# 104
Мен също не ме дразни някой от журито. Ама аз съм лесен случай.Толкова съм зажадняла за МШ ,( особено след епичният провал на Hell' s Kitchen),  че и три маймуни да бяха сложили за жури пак щях да го гледам.😁 В кръга на шегата , разбира се.
Но да , като цяло първия епизод журиращите бяха малко по- дървени, едни такива прекалено натегнати. Ама във втори май- май започнаха да се стиковат. Определено по- забавни ми бяха. Да се надяваме , че и за напред ще е така.🤞

Общи условия

Активация на акаунт