Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 161
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ilianapetrova
183. CH Gold myrrh absolute  на Рефан

# 241
Ilianapetrova
Много благодаря 🤗

# 242
Някой да е срещал имитации на Valentino Born in Roma и Burberry Goddess?

# 243
  • София
Ilianapetrova
Уникален!!!Любимият ми зимен аромат и въобще не мога да си го представя на мъж, а го водят уни. И Bohemian oud-Zara го спрягат за клонинг. Наскоро го възобновиха и си го купих веднага.

# 244
Ilianapetrova
Уникален!!!Любимият ми зимен аромат и въобще не мога да си го представя на мъж, а го водят уни. И Bohemian oud-Zara го спрягат за клонинг. Наскоро го възобновиха и си го купих веднага.
Кой от двата да си взема на Рефан ими на Зара 👍?

# 245
  • София
Bohemian oud не съм го разносвала, че вече беше топла пролет, но на Рефан, човек с много чувствителен нос ми каза, че мирише на шоколад и ванилия, а аз много си усещам черния пипер и ми носи невероятно усещане. Сега пръснох и от 2-та.Този на Рефан май е малко по-мек,а на Зара по удов. Или поне така го усещам на моята кожа. Мисля, че ако харесате на Рефан, може да си вземете после и Зара.Аз много си го хвалих, но имаше и хора, на които не допадна и после го бяха пуснали за размяна.

# 246
Имам Gold myrrh на Рефан, миналата зима го носих, прекрасен е - присъствен и наистина интересен аромат.

А за limited blend серията на Рефан - започват да ги пускат и наливни поетаптно, така че предполагам скоро ще могат да се купуват с допълнителни капки и съответно повече трайност

# 247
  • София
Като заговорихте за Zara, някой с мнение за Nocturnal life?

# 248
Днес купих mukhallat на парфен (737) и hypnotic poison (556).  906 love don’t be shy е много слабо изпълнение, имаше кисела нотка на хартия, а на кожа изобщо не ми излъчва. Но мукхалат е много хубав и близък. От парфюмите, които рядко бих носила е, така че не си струва покупката на оригинал, пък hypnotic poison е твърде масов да си струва цената. Благодаря на дамите тук за препоръката в старите теми за мукхалат на парфен. Много съм щастлива

# 249
Поръчах от Айфел два парфюма. Единият е клонинг на Пако Рабан 1 милион Прайв, а другият на Валентино Уомо Ноар. Имам оригинала на ПР и клонингът има някои сходства, и дава нужното усещане, но за съжаление сокът в бутилката е целият на парцали. Към Валентино-то нямам забележки. Не знам как ухае оригиналът, но вероятно клонингът споделя прилики с него - поне на мен ми допадна.

# 250
Днес си купих на Martin Lion имитация на Aoud Night, Montale, бях с приятелка, която е парфюмен маниак и го има в оригинал. 20 мин. след теста на кожа каза, че е 1към 1 с оригинала! Малко се ядоса, че е дала 270 лв за оригинала😉

# 251
  • Варна
Поръчах от Айфел два парфюма. Единият е клонинг на Пако Рабан 1 милион Прайв, а другият на Валентино Уомо Ноар. Имам оригинала на ПР и клонингът има някои сходства, и дава нужното усещане, но за съжаление сокът в бутилката е целият на парцали. Към Валентино-то нямам забележки. Не знам как ухае оригиналът, но вероятно клонингът споделя прилики с него - поне на мен ми допадна.
Имам Prive от ЗАГ, Баргело и Айфел. Определено ЗАГ препоръчвам като близост. Баргело е също на високо ниво. От Айфел са уловили идеята, но малко се отклонява. Моят флакон е с бистра течност.....засега поне.

# 252
  • Light of Zartha
Момичета, преди време си бях взела имитация на ейлиън на парфен и колежка веднага го позна и каза, че е много близък до оригинала(аз го нямам). Обаче в един момент ми писна от него и го оставих настрана. Сега течността е много потъмняла (от бледо жълта е станала като кехлибар). Това нормално ли е и предполагам влияе на аромата? Ако е така, предложете ми моля, друга добра и трайна имитация. Видях назад из темите различни предложения, и май на аристеа е най-добро. От тяп имам други парфюми и съм доволна, но тук в София не знам къде да ги търся. В родният ми град ги има в един конкретен магазин, но тук отдавна не съм срещала тези тесните и високи шишенца със златното.

# 253
За мен най добрата имитация на Alien e ajmal sacrifice for her. Прекрасен е, имам го и нося с удовоствие.

# 254
  • BG-DE
Scarlett, няма никакъв проблем с това, че течността е потъмняла. Случва се много често с парфюми съдържащи ванилия и не влияе на аромата.
Аjmal sacrifice for her прилича на Alien само в началото после се развива в друга посока, поне за моя нос 🙂

Общи условия

Активация на акаунт