Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 113
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Light of Zartha
Момичета, тези парфюми на Maison Alhambra имат ли си някакъв сайт или страница? Търсих, обаче ми излиза някакъв сайт с шишенца, доста различни от тези вашите и не мога да се ориентирам по вашите описания кой кой е и кого имитира.

# 331
  • BG-DE
Конкретен техен сайт не ми излиза но има доста други, които ги предлагат. Например
https://www.lmching.com/de/collections/maison-alhambra

# 332
Някой може ли да даде пълен списък на Сансиро, доста номера ги няма на първата страница?

# 333
Знаете ли добра имитация на някой от колекцията Daisy на Marc Jacobs?

# 334
Здравейте,  разчитам на вас. 😍 Някой знае ли за имитация на Valentino Dоnna - Born in Roma?
И аз питах скоро. Влюбена съм в този аромат. за жалост е много скъп.

# 335
# 336
  • русе
Ла***то това име на блок в Русе ли е 😂😂😂
Joy Joy Joy
Извинявам се не се усетих.Пояснявам веднага това е едно заведение на центъра на града,на площада,на което цял живот му казват така.Не знам точно каква е причината(май заради многото гълъби и последствията от тях) но няма русенец,който да не знае за къде става въпрос Joy
Даже докато свят светува,това барче няма да се нарича по друг начин Laughing

# 337
Знаех си,че помоща ще дойде от тук.Ще проверим дали го има в Русе в един магазин,който предлагат Заг.Дано имаме късмет!А за Bulgari omnia cristalline нещо?!
Къде в Русе продават парфюми на Заг?
Под блок Ахелой има едно магазинче за подаръци,домашни потреби абе всичко общо взето и там има наливните на Заг.Излизат ми и много стари публикации за един цветарски м-н зад Лайното,но не съм проверявала дали има.
Благодаря!

# 338
Здравейте дами! Имате ли актуален списък на парфюмите на Sangado? Благодаря!

# 339
Момичета, Magie noir на Парфен някой ползвал ли е? Купувах си го от едно много забутано магазинче , в което имаше малък щанд с колби на Рефан. Уви няма
Ако някой е попадал на добра имитация с хубава трайност, моля да сподели

# 340
  • София
Дами, някъде има ли добра реплика на Hermes Eau des Merveilles Bleue?

Запленена съм от аромата и търся най-добрата имитация. Simple Smile

# 341
  • Бургас
Знаете ли добра имитация на някой от колекцията Daisy на Marc Jacobs?

Аз попитах същото- никой не ми отговори.
Явно няма сполучлива имитация, за съжаление...

# 342
  • Light of Zartha
Момичета, заслужават ли си наистина тези парфюми на Maison Alhambra? Имат имитация на черния опиум, който обожавам и е на добри пари. Много му се чудя, не е 10-20лв все пак.

# 343
Daisy съм го ползвала на DP, когато го предлагаха. Хубав беше и траен като всичко тяхно. Може и да го има в някой от магазините им.Ако не от Турция е опция някой да ви го купи.

# 344
Дами, някъде има ли добра реплика на Hermes Eau des Merveilles Bleue?

Запленена съм от аромата и търся най-добрата имитация. Simple Smile
Няма😁-няма даже никаква....
Момичета, заслужават ли си наистина тези парфюми на Maison Alhambra? Имат имитация на черния опиум, който обожавам и е на добри пари. Много му се чудя, не е 10-20лв все пак.
Струват си,да и то много

Общи условия

Активация на акаунт