Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 196
  • 752
  •   2
Отговори
# 390
Black phantom на Гиза го харесвам, но за мен не е достатъчно близо до оригинала, за да мога да го причисля към успешните имитации. Липсва част от него (поне на моята кожа).

# 391
Sunflower21, би ли споделила кой е парфюмът от Дубай?

Lattafa - Opulent Musk

# 392
Opulent Musk e клонинг на Бакара. Доста е популярен.

# 393
Opulent Musk e клонинг на Бакара. Доста е популярен.

Явно да, но за мен беше случайно попадение в Тунис. Там имаше всякакви имитации, този ми допадна като аромат без да знам дали и на кое е клонинг.

# 394
  • София
От опит, парфюмите на Гиза трябва да отлежат поне един месец. За мен това е оптималния срок, който е нужно да се даде, за да се наслоят и развият всички съставки.
Иначе, тези дни си взех и разносих няколко парфюма, но искам да споделя за коментирания Премиер Жур. Новият е от Камея. Харесва ми, въпреки че го усещам по - сладък от този на Заг. Още се чудя какво допълнително надушвам, може би лека теменужка, някаква лилаво цвете, но е приятно. Този на Заг ми е по - зелен, по - чист някакси, остава си ми любимец определено, но и на Камея ще си го нося, въпреки че е по - нахално цветен Simple Smile

# 395
Здравейте! Идвам със запитване относно Black afgano, който пробвах на Парфен и е прекрасен, страшно траен, но черната му течност ме притесни да не цапа и тн. 😂
Аз съм фен на Гиза и виждам, че го имат, но единственото мнение, което намерих гласеше, че не е траен. Има един добър отзив и за Martin Lion. Какво бихте ме посъветвали, ако сте го пробвали? Благодаря! Simple Smile

# 396
Блек Афганото на Парфен съм го имала, но и аз издирвам друг добър аналог, точно поради тази причина. Как им е хрумнало да направят черен парфюм - ужас! Връзва се с името , ама не  ми се връзва с дрехите. Иначе е бомба ароматчето, но бих му изневерила с друг, хаха... Моля, помагайте:)

# 397
..Как им е хрумнало да направят черен парфюм - ужас! ....
Черен е, защото оригинала е черен Simple Smile Аз съм изпръскала една 100-ца на Парфен и нямам нацапани дрехи (вярно,че на бяло не съм пръскала).Но си мисля,че и другите имитации би трябвало да са черни! не си представям прозрачен Black afgano Smiley

# 398
Скрит текст:
Здравейте! Идвам със запитване относно Black afgano, който пробвах на Парфен и е прекрасен, страшно траен, но черната му течност ме притесни да не цапа и тн. 😂
Аз съм фен на Гиза и виждам, че го имат, но единственото мнение, което намерих гласеше, че не е траен. Има един добър отзив и за Martin Lion. Какво бихте ме посъветвали, ако сте го пробвали? Благодаря! Simple Smile

На Martin Lion го тествах в един магазин, много траен и присъствен но не мога да кажа близък ли е с оригинала. Като цяло ми хареса, върви за мен към силно ориенталските аромати

# 399
  • София
Леле хора в Одрин съм и тествах Кокаин на Сан Сиро, който вярвам е имитация на този
https://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Boclet/Cocaine-44128.html
Направо ме разби, жастоко пристрастяващ. Сега се чудя дали да дам 50 лв утре 🙄. Попадал ли ви е на друга фирма?

# 400
Блек Фантом на  Гиза е много изискан,  тъмен и мистериозен мъжки парфюм.
Не си го представям върху жена. По скоро би отивал на  джентълмен около 40 и нагоре години.  Моите  момчета го харесват и носят, въпреки тиинейджърската си възраст, но все пак за мен стои по-добре на баща им.

# 401
Леле хора в Одрин съм и тествах Кокаин на Сан Сиро, който вярвам е имитация на този
https://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Boclet/Cocaine-44128.html
Направо ме разби, жастоко пристрастяващ. Сега се чудя дали да дам 50 лв утре 🙄. Попадал ли ви е на друга фирма?
Ееее, сега ще трябва да го търся, като видях, че има и тубероза ще трябва да се купува 😆

# 402
Бляк Фантом на Гиза го имам и нося( Insomnia е същият). Бляк Афгано нямам,но бих искала да пробвам.....Канабисът ме спираше да го поръчам...Как мирише този парфюм?

# 403
Афганецът мирише доста различно от всичко, което съм имала досега в колекцията. За разлика от Блек Фантом, този си го изхарчих предимно аз. Моите хора го ползваха отвреме навреме, но аз като обезумяла се фъщях с него.
Ако не ти се поръчва на сляпо, пробвай го  наливен в някой мол на парфенски щанд.

# 404
  • Варна
Black Afgano-то го имам от Аристея, преди 2 години бяха пуснали някакви безумни намаления по 6.70 за 50мл, чистиха наличности. Много oud-oво опушен аромат в началото, не бих казал неприятен, който с времето става по-мек и сладък. Адски близък до този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Absolute-By-Elite-Gentleman-61864.html
Който за мен е шедьовър от Avon.
Има и някакви сериозни препратки към Eifel-ския Bighill Initio Side Effect. В този жанр е. Повече мъжки или за по-дръзки дами.
Afgano-то го тествах още някъде като аналог от любопитство, но не мога да се сетя къде, беше идентичен......къде беше бре???

Общи условия

Активация на акаунт