🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 163
  • 450
  •   1
Отговори
# 360
  • София
След седмица 2
Плюсчета/минусчета / Фаворити

++
Няма

+
Нанси, Теди и Коко
Мартина, Валерия и Присияна

= / +
Иван и Цвети
Георги С, Андрей, Сергей и Моника

=
Лилия
Еми

= / -
Кенан и Георги П
Петър, Георги Г и Ния

-
Иванка
Станислав

--
Няма

Фаворити:
Жените ми изглеждат да са по-силни и по-харесвани персонажи и този сезон, така че прогнозирам поредна женска победа! 😀🙂
Има много кандидатки, въпросът е да се доберат до финала и да не се изложат с нещо брутално преди това...
Мартина е потенциален победител отвсякъде. В по-силното племе е. Добра е в игрите, не е в лагер и от цялото и държане лъха класа и достойнство.
Сега няма да пиша за всеки по нещо, че нямам време, но ще спомена другите ми фаворити:
Нанси, Валерия и Присияна!
Удоволствие е и да ги гледам и да ги слушам.
Мъж от Елбетица не виждам как ще спечели на този етап. Разбира се е много рано. Петър и Георги + Андрей и Сергей са силни кандидатури, но жените им са много по-интересни и харесвани за тези 2 седмици екранно време.
Сергей много се издъни с това бягане от отговорност в играта с тичането. Илиза ми малко като селски хитрец, а не е такъв от това което виждам.

От Канатаци, Нанси и Теди са много силни кандидатури за финал и победа ако се доберат до там. Цвети също.
Въпросът е, че не виждам как Теди и Цвети ще се доберат до финала, за да ги пиша сред фаворитите. За съжаление слабички ми се виждат на физическите игри.
Така че тук с шансове са Нанси, Коко и Иван. Коко и Иван към момента имат по-голям шанс да спечелят Фермата от мъжете в Елбетица. Лично мнение. Не ангажирам никого с него. Мисля, че Иван все пак се е подготвил и тези крампи са само временен проблем, иначе лошо за него.

Така да обобщя:
Топ фаворити: Мартина и Нанси
Фаворити: Коко, Валерия и Присияна
Потенциални фаворити: Иван (крампи), Теди и Цвети (спънка с по-тежки игри) + Петър, Георги Г, Сергей и Кенан (но и четиримата трябва да се подобрят - някои социално със съотборниците си и други със зрителите).

# 361
Има нещо в Емилия, което ме дразни, както и при Теодора - начинът, по който говори.
И мен ме дразни говорът на Емилия. В началото ми се стори читава, ама нещо бързо ми се смени впечатлението. Странна е цялостно и с гласа, и с това, че прилича на лелка някак си, а всъщност е млада жена. Изуми ме, че на тая външност и глас, тя е тази, която си е сложила изкуствени ц#!
..
На мен ми изглежда като 4-тата сестра на тризначките. Не знам, от кой край е, но говорът й е същия, цикленето на мисълта тоже.. изглежда странно, защото се опитва да говори ухилена до уши през цялото време. Еми и аз опитах -  не става.. Wink

# 362
От Червен бряг е май.

# 363
И мен ме дразни Емилия, странна дикция която се извисява в края на изречението ( знам, че е ген и среда, и тя няма вина ), мислех, че е расла някъде навън и затова едва навързва думите.
Но пък се е сетила да си сложи силикон, всеки с приоритетите си.

# 364
  • Велико Търново
За мен Канатица нямат  правилна стратегия.
Точно този отговор ми липсва за последния въпрос в анкетата. За мен вторият и третият в голяма степен се припокриват, но все пак освен първия посочих и третия, като идеята ми е, че това е основата на хаоса в отбора.
Ще стискам палци за Канатица в понеделник, но някак не виждам как ще победят.

# 365
Иванке , иванке 🤦♀ проста,  проста селяндурке: “Кво правиш ма” , “Чакай, че тая мЪ завъртя”🤦♀🤦♀🤦♀.Поне млъкна накрая и разбра, че е дупка.
Станиславчо пък е страшен дебил , но поне се стегна и се представя добре на битките!

# 366
Може ли да степенувате по нехаресване тримата Гошовци, че не разбрах от червените кой от двамата повече не е харесван. Нямам много впечатления и от тримата.
От тримата Гошовци, най-гледаем ми е именно дебеличкия червен Гошо - Георги С. На кантар съм дали предложението му да правят вълнички във ваната в играта с давенето е ок или не, но съм по-склонна да го пренебрегна, искаха да спечелят, а това е позволено в някакви граници. Зеленият Георги - Георги П. - ми е представител на онези хора, които много знаят, могат и разбират, ама все нещо им пречи. Цялата му групичка ми е такава и не е моят светоглед това. Лошо впечатление ми направи и като взе да намила на Станислав колко цигари бил изпушил още на първата битка. Последният Георги - по-слабия червен Георги Г. - също се е запътил към Георги П. Имаше няколко изказвания, които ме карат да си мисля, че има доста високо самомнение, просто не го показва толкова много, като Петър. Сякаш се смята за сивия кардинал в Елбетица.
Ако Елбетица загубят, по някакви странни обстоятелства, кого мислите, че ще изгонят? Петър ще се опита да се лиши от Георги С., под претекст, че подсилва отбора, но всъщност защото Гого сякаш е по-близък със Станислав. Георги Г, Моника и Ния ще са с него. Станислав ще се опита да махне Емилия - близък е с Гого и Сергей, а Еми говореше често с Петър последните епизоди. Всички останали са ми пълна мъгла.

# 367
  • София
Това с тримата Георги е неприятно, би трябвало да е като в Игри на Волята, където ги задължават да се наричат по начин, така че хората да ги разграничават. Можеха да избират между Гого, Жоро, Гошо, Георги.

# 368
И тук са се опитали - червеният е Хорхе, защото е живял в Испания, зеленият дуелист е Гого, а мажоретката на Пепи Секса - Георги Г./Жоро.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 12:01 от IriS`

# 369
  • София
Да, но трябва всеки път да са така и така да се изписват. А те един път така, един път Георги, Гошо и тн. Те са различни външно, лесно се помнят, но трудно се обсъждат така, както и самите участници все ги смесват. В Игрите няма такова нещо и така се създават образи, за които хората да говорят, да симпатизират, да викат за отбора им. Да създадеш образите е много ключово, така хората ги запомнят веднага и не се питат трета седмица това сега кой беше, защото отново не е изписано име.

# 370
  • Велико Търново
Като гледам - и тук, независимо че на първа страница ги има със снимките им, се бъркат.
В Канатица (червените) има само един Георги (a.k.a. Хорхе), но той не е Георги С., а Георги П.

Другите двама са от отбор Елбетица.
Георги С. е единият от дуелистите им в понеделник

Т.нар. по-горе "мажоретка" на Петър е Георги Г.

Допълвам: Гледам, че IriS` вече е коригирала мнението си, а в поста на Gripping са объркани не имената и тези, за които става въпрос, а цветовете на отборите. Та е достатъчно само да се четат обратно - вместо зелено да е червено, а вместо червено - зелено. Grinning

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 12:24 от DamaPika

# 371
Аз имената съм ги уцелила, но цветовете на отборите яко съм ги омешала. Joy Тъй де, в предишното ми мнение за Гошовците "червено" да се чете "зелено" и обратно. Wink

# 372
  • Велико Търново
Ха, точно това допълних току-що и аз. Едновременно с теб Grinning

# 373
  • София
Някой питаше по-назад в темата за ръста на Андрей. Аз съм го виждала на живо многократно в заведението на яз.Диканите, където снимаха Фермата предишни сезони. На мен ми изглежда висок около 160 см.

# 374
Иванка с много евтини селски номерца иска да изкласи напред. Страх я било от трасето, затова се курдиса на люлката, нищо на втория етаж няма никой. Страхът й не е от трасето, а че ще стане ясно на зелените, че е слабачка и чеп за зеле не става и ще я дръпнат на елиминациите. Елементарна женица, виси по стоборите и се прави на готина, а една селска питка, дето се интересува само от себе си.
Чедото на Дойнов направо се развихри откак Петър се дръпна от микрофона. Е те това му е била болката, че няма поле за изява, сега той се прави на пенкилер и на всяка манджа мерудия.
От червените Нанси, Коко и Лилия ми импонират и Теди, но  с резерви. Свястна жена е, но не може да прави такива драми от един развод, къде по-лоши неща се случват в живота, от това да ти изневерят и зарежат. Права, здрава, млада ще си стъпи на крака и ще си намери своята половинка.
От зелените Мартина, Валерия и Присияна, мъжката част - гола вода. Надеждата ми беше в Сергей, ама и той слаба ракия излезе при първата номинация и го хвана шубето.
Любовната двойка са ден до пладне. Нито тя е влюбена, нито на него му пука за нея. Инициативата е на девойчето, той просто е поласкан, че симпатично момиче му се слага. Симпатична е, но не е достатъчно интелигентна за него, а той може да дудне и да е досадник, но е интелигентен мъж. А мъж с възможности и на тази възраст да е сам явно е много претенциозен и Моника няма как да покрие високите му критерии. Твърде обикновена и банална е, антипод на интересна и интелигентна жена. Пак ще остане разочаровна, но имам чувство, че причината е в нея. Май следва следния стереотип - хареса мъж с възможности и самочувствие и му се лепва, почесва егото му, отразяват я, но дотолкова. Петър не е мъж, който ще е дълго с жена, която го е избрала, а не тя е неговия избор.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 17:18 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт