Плюсчета/минусчета / Фаворити
++
Няма
+
Нанси, Теди и Коко
Мартина, Валерия и Присияна
= / +
Иван и Цвети
Георги С, Андрей, Сергей и Моника
=
Лилия
Еми
= / -
Кенан и Георги П
Петър, Георги Г и Ния
-
Иванка
Станислав
--
Няма
Фаворити:
Жените ми изглеждат да са по-силни и по-харесвани персонажи и този сезон, така че прогнозирам поредна женска победа! 😀🙂
Има много кандидатки, въпросът е да се доберат до финала и да не се изложат с нещо брутално преди това...
Мартина е потенциален победител отвсякъде. В по-силното племе е. Добра е в игрите, не е в лагер и от цялото и държане лъха класа и достойнство.
Сега няма да пиша за всеки по нещо, че нямам време, но ще спомена другите ми фаворити:
Нанси, Валерия и Присияна!
Удоволствие е и да ги гледам и да ги слушам.
Мъж от Елбетица не виждам как ще спечели на този етап. Разбира се е много рано. Петър и Георги + Андрей и Сергей са силни кандидатури, но жените им са много по-интересни и харесвани за тези 2 седмици екранно време.
Сергей много се издъни с това бягане от отговорност в играта с тичането. Илиза ми малко като селски хитрец, а не е такъв от това което виждам.
От Канатаци, Нанси и Теди са много силни кандидатури за финал и победа ако се доберат до там. Цвети също.
Въпросът е, че не виждам как Теди и Цвети ще се доберат до финала, за да ги пиша сред фаворитите. За съжаление слабички ми се виждат на физическите игри.
Така че тук с шансове са Нанси, Коко и Иван. Коко и Иван към момента имат по-голям шанс да спечелят Фермата от мъжете в Елбетица. Лично мнение. Не ангажирам никого с него. Мисля, че Иван все пак се е подготвил и тези крампи са само временен проблем, иначе лошо за него.
Така да обобщя:
Топ фаворити: Мартина и Нанси
Фаворити: Коко, Валерия и Присияна
Потенциални фаворити: Иван (крампи), Теди и Цвети (спънка с по-тежки игри) + Петър, Георги Г, Сергей и Кенан (но и четиримата трябва да се подобрят - някои социално със съотборниците си и други със зрителите).

Тъй де, в предишното ми мнение за Гошовците "червено" да се чете "зелено" и обратно.