🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 168
  • 450
  •   1
Отговори
# 345
Излезе промо за дуела в понеделник, в което се вижда, че Цвети припада. Дано всичко да е наред и да няма отпаднал участник поради здравословен проблем.

# 346
Жените на Елбетица вече не ми се сливат чак толкова. Вчера забелязах и Мартина и научих името й. Много красиво момиче.

И аз така, но повечкото по време на дуела.
Мартина е балерината май. Изглежда много приятен човек. И Цвети ми е много симпатична. Противно на всеобщото мнение аз не припадам по миската (Нанси?).

# 347
Мартина е балерината, да. Тя и Валерия са ми единствените симпатични в зеления отбор (като играчи имам предвид).

# 348
# 349
  • България
Емилия ми е доста анипатична с говора и твърде голямата си изкуствена усмивка. Ще ѝ викам Ухилената. На дуела ще стискам палци за Цвети. Останалите участници са ми антипатични.

# 350
С такъв начин на игра, Елбетица могат на следващия дуел за предимство изобщо да не участват, те Канатица сами ще се победят...
Много ме хвана яд на абсолютния хаос, който цари в червения отбор. Иван опипа почвата да е лидер, но "народната" тройка Иванка, Кенан, Георги не се примириха някой друг да ги води. И резултатът е плачевен. Не мога да преценя дали Иванка искаше да е горе, за да изпъкне или е наистина за да не се изложи. Образът ѝ на обикновен, народен човек се пропука като говореше как е излъгала другия отбор за рецептата на сиренето. На война всичко било позволено, ама мен не ме кефи, а още по-малко да го разказва като повод за гордост.
На "Пепи Секса" съвсем му се вдигнаха акциите - и любов завъртя, и отбора му падна без него, и още са в "Рая". И още е начело на масата. Joy Моника губи от този бързо развиващ се флирт - отделиха ѝ повече екранно време и ми се видя плитка жена. Имала нужда някой да ѝ казва какво да прави, Петър бил съвършен?!? Не е моето нещо. Същото се отнася и за Георги Г. - започва да се разкрива и засега нещо не ми допада.
Великолепна игра на Мартина, това си беше нейната битка в ролята ѝ на капитан - и на въртене издържа, и паметта ѝ е отлична!
Искам Канатица да победят в понеделник и Елбетица да изгонят Емилия. Много ме напряга гласа на тази жена. Знам, че не е нещо, което зависи от нея и не може да направи нищо, но ме дразни.

# 351
Харесва ми до тук. Играта снощи беше много готина, показа много неща за играчите и за отборите. На мен ми е доста интересно кой ще дръзне да поеме юздите при червените/съжалявам,все още не ги помня кой кой е/.  Никой не се наема да бъде лидер, а имат остра нужда от такъв. И като че ли в Рая са по-мотивирани да останат там, отколкото тези в Ада да се преместят.
  Дойнов  е рядко тъпо парче. Пазя се от такива определения, но този ми е под чертата. Този ще бъде дразнител и при едните и при другите.
  Странен избор за дуелистите. Ама какво самочувствие вадят Георги и Кенан!!!
   За Пепи Секса и възлюбената му съм на същото мнение.Докато си мълчеше, Моника правеше по-добро впечатление. Има нещо в Емилия, което ме дразни, както и при Теодора - начинът, по който говори.

# 352
Успокоих се, че не само на мен не ми харесва гласът на Емилия. Избягвах да го споменавам, защото не е нещо, което тя може да промени, съответно няма поле за градивна критика, а за лично предпочитание.

# 353
  • София
Аз имам проблем как чете буквално на синхроните. Сякаш декламира.

# 354
За мен Иванка е типичен представител на хората, които не умеят да поемат отговорност за действията си и после измислят всякакви невероятни причини, за да оправдаят последствията.
Съгласна съм, че К правят много грешки и са доста по-неорганизирани. И, макар да не е само това причината, недоспиването и недохранването оказват голямо влияние. Аз съм много по-несъобразителна и глупава в такава ситуация.
Отвратена съм от ехидните коментари на водещата. Грозно е, плоско и дано се усети.
За съжаление смятам, че Петър има привличане, но не и чувства към Моника. А тя разкрива прекалено много, навива се прекалено рано и се проска като черга. Няма интрига, закачка. Макар че й писах много червени точки като попита колко да скача върху тънкия лед. Като се освести може и много добре да го разиграе Wink
Докато гледах визитките и нямах още впечатления нахвърлях бележки какво виждам между думите (чисто сетивно и според лицеви изражения) в хората. За Цвети се разколебавам, останалите засега се доказват.

Цвети
Скрито властна, със самочувствие. Хитра, но не злобна. Податлива на комплименти.

Теодора
Доблестна, прави се на смела, за да се вдигне. Дълбоко нещастна, тъжна. Няма силни амбиции да се доказва.

Станислав
Циник. Свикнал да се оправя сам. Скрита агресия. Очаквам да търси конфликт.

Сергей
Вярва в силите си. Не смята труда за наказание и тежест. Неконфликтен.

Присияна
Уверена. Борбена. Невживяваща се в мнението на хората. Преследва мечтите си докрай.

Петър
Вярва в себе си. Интелигентен, но прекалено амбициран да се доказва. Не, не вярва, че е добър пример - крие нещо. Стегнат прекалено ментално.

Ния
Кротка. Не е лидер. Не се изтъква. Не се оставя да я тъпчат и ще защити както себе си, така и приятел. Малко вироглава.

Неделина
Тъжна. Малко обидена на света или живота. Оставя се да я командват. Няма толкова висока самооценка, колкото твърди.

Нанси
Пренавита да прави много неща. Захваща се с прекалено много. Поема инициатива. Борбена, но има нужда от подкрепа.

Моника
Чувства се неуспяла, провалила се в нещо. Конфликтите й са много неприятни, ще ги избягва. Няма достатъчно самочувствие. Не е уверена, че ще се справи във Фермата.

Лилия
Властна, но не налагаща се, не е плод на его - .за протекция на близките, за оцеляване. Закрилница. Над нещата, няма да се занимава с интриги. Ще избере приятел във Фермата, но няма нужда от много приятели там.

Костадин
Деен, енергичен. Чувства се жив, когато върши нещо. Работата, да е зает му дава смисъл. Ще си намира работа постоянно, няма да общува толкова с хората.

Кенан
Прекалено си вярва. Иска да се чувства над другите. Ще търси конфликт - това го зарежда.

Иван
Честен, доблестен - важно е за него. Не може да хитрува. Има нужда да е малко над другите. Има нужда да се доказва.

Иванка
Властна. Държи да стане каквото мисли, че е правилно. Не търпи чуждо мнение. Има его и самочувствие.

Емилия
Мила, сравнително скромна, работлива пчеличка. Оставяща се да й казват какво да прави. Търсеща постоянно подобрение на материалното си състояние. Не вярва, че ще спечели. Уморена да се грижи за всичко сама.

Георги
Няма самочувствие. Не, не се мисли за голям човек, както твърди. Преодолял е болката от предателството. Честен, открит. Волеви и вярва в способностите си.

Георги Петров
Високо самочувствие. Властен. Агресивен, ако не стане на неговата. Важно му е да спечели.

Георги Г
Много му е важно да срещне човек. Спокоен сред хора. Емоционален вътрешно. По-важно му е да срещне любов, отколкото да спечели.

Валерия
Неуверена. Страхлива. Не е изцяло щастлив човек както твърди. Още се учи да се отстоява.

Андрей
Крие се зад хумора. Интелигентен. Смел. Лоялен. Безпощаден не е, както твърди

# 355
Има нещо в Емилия, което ме дразни, както и при Теодора - начинът, по който говори.
И мен ме дразни говорът на Емилия. В началото ми се стори читава, ама нещо бързо ми се смени впечатлението. Странна е цялостно и с гласа, и с това, че прилича на лелка някак си, а всъщност е млада жена. Изуми ме, че на тая външност и глас, тя е тази, която си е сложила изкуствени ц#!
Пепи Секса му лепна на онзи пуяк! 🤣
Кенан е неприятен, защото е пълен въздухар, а се има за Аполон Айнщайн.
Може ли да степенувате по нехаресване тримата Гошовци, че не разбрах от червените кой от двамата повече не е харесван. Нямам много впечатления и от тримата. Дебеличкия червен Гошо не е някакъв кретен, ама е свалил две кила и вдигал малко гири, и май си мисли, че е мистър Олимпия. Ами, че той е дебел! И да - тромав е.

# 356
Снощния епизод направо ме потресе...Канатица определено не са отбор и това си личи във всяка една тяхна игра - от 1та им игра не са отбор и така като ги гледам, докато не отпаднат определени участници, няма и да станат.
Радвам се че загубиха, особено след измамата на Цвети с играта с яйцата от предния ден - на това аз му казвам карма. xD

На Петър изказването му ми дойде в повече - не мисля, че е прав. Отборът им няма нужда от лидер, за да бъде отбор - просто трябва да се изслушват, да си казват нещата на глас и в правилния момент, и да взимат решенията на базата на тази съвкупност. А не като Станислав преди първата елиминационна битка, когато тръгна да спори с Петър, докато момичетата обсъждаха коя с коя игра може да се справи. Тези "лидерски" глупости трябва да ги обсъждат в друг момент. А и за да се допитат момичетата до Петър, явно си има причина.
Хареса ми това, че Петър си скастри отбора, че помага на Канатица - особено като излъчиха на Иванка признанието, че им е дала грешна рецепта за сиренето...Много спортсменско от страна на Иванка, няма що. И то след като Елбетица им помогнаха с част от задачите...

На мен лично ми допада формата - интересен социален експеримент ми се струва.

# 357
Надкаст с Гуспата и сина му Иво:

# 358

Радвам се че загубиха, особено след измамата на Цвети с играта с яйцата от предния ден - на това аз му казвам карма. xD

Каква измама?

# 359

Каква измама?

2то яйце не го хвърли над мрежата. Само го подхвърли нагоре и си го хвана обратно. А според правилата яйцето трябваше да мине над мрежата. След като приключи епизода си го върнах специално, за да проверя дали не ми се е сторило. Много добре се вижда, между другото, понеже камерата е заснела момента само от един ъгъл. Grinning
Не мислех да издребнявам, но коментарите че продукцията фаворитизира единия отбор си ме дразнеше доста и затова реших да проверя.
Смятам че двата отбора са равнопоставени и имат доста силни играчи, просто едните не са отбор.

Общи условия

Активация на акаунт