🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 163
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз пак неразбрала, ама кой е чедото на Дойнов?

# 376
  • София
Станислав.

# 377
  • Варна

Същий чук. Ужас.

# 378
  • Sunshine state
Станислав много нечистоплътен ми изглежда. Имам чувството, че и някакви отклонения има. Все по-неприятен ми става.

# 379
Много досадна и излишна е водещата. Все нещо им намила по свекървенски по време на игрите. Ако баба Дешка бяха сложили, поне щеше да е забавно.

# 380
Да, бе, забавно! Фъфлеща, викаща като овчар и с тая ужасна избеляло-цикламена коса.

# 381
И аз предпочитам баба Дешка пред Гунчева. Днес на обяд чувам случайно по тивито  говори най - гадния и дразнещ глас. Веднага я познах, а никога ама никога не съм я виждала да води спорта. Поне да беше малко забавна или духовита, а тя е като скумрия - зубърка.

Сергей и мен ме разочарова в последния епизод. Разтресе го шубето от плочките. Георги С., или още Гого, ми е симпатичен, изглежда много благ човек.
Жените на зелените са ми по - симпатични от жените на червените. За утре ми е все тая, но ако чврвените загубят, мисля че най - голям шанс да си замине има Цвети.

# 382
Имам чувството, че и някакви отклонения има. Все по-неприятен ми става.
Мда има. Най-малкото  Ефектът на Дънинг-Крюгер...
Но макар и крайно неприятен е добро попадение за формата. То, ако всички са бели и добри, като Нанси няма да стават интриги и няма да има интерес.
Кастът тази година в това отношение е топа на топа. Има доста гадни персони, пъстри странни птички. Сезонът ще е добър въпреки безумната според мен концепция да имитират други формати.
Имаше и интересни игри точно в стилистиката на формата. Например тази с яйцата беше интересна и с много забавно трасе, особено стълбата на дървото с гнездото за яйцата. Последната игра също беше добро попадение, макар и играна и в други формати тук бяха сложили не картинки, а истински плодове и зеленчуци. Отначало игрите не ме грабнаха, но последните няколко са добре замислени и направени.

# 383
Не знам как ви се вижда Нанси "бяла и добра"!? 🤔

# 384
  • България
И аз не съм й фен - има някакви организаторски заложби, но не ми е съвсем симпатична и приятна. Малко бавна и мудна ми се струва, хвърля обвинения по Иванка, после се оправдава и й се извинява, плаче, защото Лина й липсва - щом толкова са се разбирали с тази личност, значи нещо и с Нанси куца. Ще ми се да видя повече интелект и стратегия от нея.

# 385
  • Варна
Грамче не я харесвам.

# 386
Никой не е идеален, но поне е нормална в общоприетия смисъл на този израз, което не може да се каже за всички участници Nerd Но всъщност не го казах, като комплимент за Нанси, дори напротив, в такива формати "нормалните" са скучни и сезона се прави от "лудичките", това последното не в лош смисъл.
На цвят и вкус приятел няма, в този ред на мисли Нанси ми харесва най-много от жените, а Коко от мъжете.

# 387
Наваксах си с епизодите от седмицата и малко отзад-напред, но много ме е яд на глупавия начин, по който Канатица загубиха битката си за Рая. Нелепия избор на Иванка бе върха на сладоледа, но като цяло играта им бе лишена от (с)мисъл. Толкова ли нямаше кой да се сети да започне помненето на плодовете от центъра към периферията или поне в някакъв ред, егати Disappointed

Иначе интересно се получава сблъсъка на различните стратегии за дуела в понеделник, по-изненадващо е някак и на мен лично ми е интересно кой как ще се представи и дали ще има изненади.

Изненадана съм на този етап от мишкарството на Сергей, а вече и маската на Иванка падна. Трябва да кажа, че не ми допада селската й хитрост, както и прикритата страхливост.

Ния ми хареса като говореше за това, че близостта между хората й топли душата и изобщо всичко, което каза в този разговор. Плюсче Simple Smile

Моника и Петър са ми сладки Blush Не знам намеренията му към нея какви са и се опасявам, че тя доста бързо и силно хлътна, както и от злополучния й опит... както и от това, че на тези години той е нямал по-сериозна връзка (доколкото знам, разбира се). Но пък може и двамата да са чакали точния човек.

Петър не ме дразни, той е един от хората, които хем играят играта, хем се държи човешки. Е, да - прекалено искаше да се наложи като лидер, вместо да остави хората да го призпознаят като такъв, но поне е адаптивен и вече приятно разсеян Simple Smile

Моника е красиво и мило момиче, допада ми на този етап.

От жените на Елебетица неприятни са ми Присияна - без конкретна причина, някак ми изглежда фалшива и дуелистката... не се сещам името й в момента, аз й викам позитивния бот.

Кенан и пълничкия Георги от Елебетица си тролят редовно и е готино, че именно те ще са на дуел заедно. Хареса ми, че Георги е смел за дуела и ще видим дали не е силно подценяван...

Нанси хем ми харесва, хем не. Играч е тя и има лидерски амбиции, държи едни речи, налага се, но според мен все още капацитета не й позволява да се разгърне. А и виждам в нея определен вид тиранство, контролиращ човек е.

И в този ред на мисли - другата амбиция в отбора - Лидия - неслучайно й е коалиция срещу третата и по-опасна поради маневрите си спрямо Елбетица Иванка.

Цвети и Теодора сякаш играят повече заради играта, съотборниците и себе си, а не толкова за победа.

Коко ми е неочаквания любимец до този момент! Heart

Станислав с поредна грозна изява - да НЕ уважи загубилия и не сипва сол в раната.

Иван и Андрей продължават да ме разсмиват дори и сед толкова години... някои неща не се променят каквито и ...ишки да има живота Simple Smile

А сега да ви прочета, че не исках да си спойля.

# 388
# 389
Тия луди ли са - как 4/7?

Общи условия

Активация на акаунт