И едни сладури
Идрис заплашва бащата на Кенан да не го издава на полицията. Как да спасиш сина си от собствения му ум? 

Но от разговорите на Туран с психолога и Идрис, оставам с впечатлението, че говорят за едно и също лице. Но пък трябва да има нещо, което да буди съмнение в нас и да си задаваме въпроси. Нещо наистина неочаквано, за да има 20 + епизода и както казваш да не се върти цялото действие около заболяването на Кенан.

моля те, не се сърди! С толкова много оптимизъм и надежда зареждаш всички! Позволи на момичетата да имат мнение малко по-различно от твоето. Ще напиша мислите ми по въпроса за раздялата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин.
аз нямам проблеми с турку.ру. Да чукна на дърво! Ти и Слънчицето
от България ли се опитвате да достигнете сайта също?
разкошен пост, както винаги! Ще цитирам тази част от поста ти, по която искам и аз да допълня нещо:

Всички от изброените по-горе актриси са страшно талантливи, защото бяха и са коренно различни в образите, в които се превъплатиха! Обрани от към излишност, правдиви в ролите и омагьосващи дори само с очи!
успях да ти прочета поста преди да го изтриеш. Съжалявам, но на мен Ханде в пъти повече ми харесва от Хафса. Малката душичка е доста пренавита. За първи път я гледам и смятам, че я чака успешно бъдеще, но може да понамали преекспонирането, защото изглежда малко неестествено и както виждаш, зрителите го усещат.
чакам с нетърпение да изгледаш първа серия на "Друг човек" и да си напишеш мнението, както само ти умееш! За злостните думи не си хабя времето дори да ги отразявам. Злобата и завистта са в повечето случаи причина за много тежки, нелечими болести. Дано тези, които ги изпитват да се променят навреме преди да е станало безвъзвратно късно!
много ми харесват постовете ти! Да ти отговоря за "Сапфир" - тази вечер изгледах и втора серия. Там се завързаха нещата, т.е. станаха ясни като сюжет и дано да има обрати, за да не омръзне на пренаситената от какво ли не видяно турска публика. Главната героиня е от породата на тези актриси, за които писах по-горе. Йозге Яъз знае как да се изразява красноречиво с прекрасните си очи!
точно сериозност се цели! Прави ли ти впечатление, че прокурор Лейля почти не се усмихва като е на работа. Имаше само радост и усмивки при срещата с приятелката ѝ! Скоро ще разберем защо е нещастна и трудно вярва на мъжете! Също смятам, че Идрис може би е истинският баща на Доан/Кенан.
много благодаря за превода!
на мен също ми се набоде в очите това натякване за бъдещите деца. Нали знаеш думите на Антон Павлович Чехов, че ако има закачена пушка на стената в първо действие на пиесата, то тя най-вероятно ще гръмне.
страхотно тълкуване за Идрис. Също смятам, че е от миналото на детето, което най-вероятно се е казвало Доан. След осиновяването сигурно са го кръстили Кенан. Доан се отключва според мен при среща с Идрис, но пък от друга страна Кенан го преследваше без да си го спомня.
също мисля, че е рано за бащата на Лейля. Втори ще бъде мъжът с вързана уста, който може би е третият на снимката. Много ми е чудно и на мен как се случва трансформацията на Кенан с Доан и обратно! Какво отключва Доан и какво и защо включва Кенан?
това с едновременното влюбване ще доведе до самоунищожение! Доан ще иска да премахне Кенан, но ще се страхува да не изплаши Лейля. Дали Доан знае и чувства всичко, което се случва на Кенан? Ако е така, би трябвало да е чул отношението на прокурорката към убийците.
интересна теория за близнаци. Шизофренията е болест, която може да се случи на всеки. Най-страшното е, че обикновено се провокира от голям стрес. Имам чувството, че в този момент, хората се скриват в черупката си и започват да живеят в друг, техен си свят. Мисля, че е генетично заболяване също. Така че, нека да проявим емпатия и доброта към хората, които страдат от този ужас. Те са били много наранени! Дали утехата, разбирането, съпричастността могат да ги излекуват?

Добър ден, Кръстовден!