💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мнение от Туитър

И едни сладури

# 196
Много интересен фрагман за ДЧ. Вече разбрахме, че Идрис разговаря с Доан, затова бяха и думите му към Кенан : "много исках да те видя от близо". Никога не се е срещал с Кенан, само с Доан. Гласът на Доан даже ми се стори друг , по-плътен някак. 🤔 Доан много добре знае какво се случва и че са двама в едно тяло, само Кенан не е наясно явно. Grinning Идрис заплашва бащата на Кенан да не го издава на полицията. Как да спасиш сина си от собствения му ум?
Там където в новините Кенан казва : "Аз убих..", според мен чете писмо от убиеца, което той е пратил до медиите.

Напълно ли изключваме вероятността Кенан и Доан да са двама различни човека ?

По-реалистично е  за мен , да са разделени в миналото близнаци, единият осиновен от прокурора, получил добър живот, постигнал много, известна личност, другия - попаднал в друга среда, израстнал като тъмна личност, престъпник, напълно възможно да е инструмент в нечии ръце за извършване на престъпления или за манипулиране на ситуации.

Има някаква игра с набеждаването на Кенан за престъпник според мен.

Не виждам логика да направят цял филм посветен на някакъв шизофреник - направо Д-р Джекил и мистър Хайдн в турски вариант. Твърде елеменарна фабула, много плитко

Че и да натресат Ханде на шизофреник )))

А колкото до това, че малкото дете е повтаряло в детството си Доан, Доан - нищо чудно да е тъжал за брат си, ако са разделени.
Ей такива  Мои си разсъждения ми се въртят в главата, отказвам да повярвам, че правят филм, с който героизират някакъв шизофреник.

Актьорите са супер, качеството също. Филмът се очертава като най-интригуващия от новоизлезлите )))

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 23:01 от lor

# 197
Добра вечер и спокойна нощ! Cupid

Анализ на 10-ти епизод на "Ами ако обичаш твърде много" в линка!
Всичко е любов (Ами ако обичаш твърде много, епизод 10)

"Любовта е много завладяващо чувство, тя помита хората от крака, кара невъзможното да се случва и докато се чувствате сякаш се носите в облаци, искате това чувство никога да не свършва. Но има и много страшна страна, огромната болка, която идва с раздялата и създава в сърцето. Някои хора не допускат никого в живота си само защото се страхуват от тази болка. Динамиката на всяка любов обаче е различна и никой не остава заедно, за да се разделят. За съжаление любовта няма един аспект и когато се влюбим, очакването само на красота е просто мечта."
"Това е любовта, кара хората да преживеят и рая, и ада. Атеш и Лейля преживели и рая, и ада заради любовта. В момента те се гърчат в ада на любовта, но вярвам, че любовта им е достатъчно силна, за да преодолее това."

"Атеш и Лейля се събраха може би по воля на съдбата или по съвсем друга причина. Сега, след като и двамата неохотно са подписали молбата за развод, вселената е изиграла съвсем нова игра за тях и те трябва да се преструват, че са женени в името на децата във фермата. Може би това ще накара гнева им да се успокои малко и ще им помогне да се разберат по-добре. Но има факт, че Фюсун ще даде всичко от себе си в оставащите два месеца, за да докаже, че този брак е фалшив, че Лейля ще представлява опасност за децата и че Атеш няма да може да се грижи за тях както трябва."

https://mycapella.org/2023/09/13/her-sey-asktanya-cok-seversen-10-bolum/

# 198
lor, не изключвам възможността и да ни "изненадат" с някой брат близнак. Satisfied Но от разговорите на Туран с психолога и Идрис, оставам с впечатлението, че говорят за едно и също лице. Но пък трябва да има нещо, което да буди съмнение в нас и да си задаваме въпроси. Нещо наистина неочаквано, за да има 20 + епизода и както казваш да не се върти цялото действие около заболяването на Кенан.

То е ясно, че съм си пристрастна за играта на Ханде, но ми е много хубаво като прочета, че и вие сте доволни. Като цяло са положителни отзивите за сериала и за тях като двойка.

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 23:31 от midnight__sun

# 199
Не е задължително прокурорът да знае, че детето, което е осиновил е имало братче. То явно си е някакво нелегално осиновяване, кой знае откъде е взел детето и по какви причини - нямали са деца, имали са, но са го загубили, та са взели друго. .... тук има много варианти..

Както и не е задължително осиновеното дете да е било наистина Кенан, то е твърдяло, че се  казва Доан, Това е стъписало осиновителя и го е завел на психиатър, който да го лекува.  И тук има много варианти, какво  се е случило при това осиновяване.

Ханде играе супер, много сериозно е подходила към ролята си. Съвсем различна е, няма следа от образите и в мелодрамките.
Може би така ми допада даже повече.

# 200
  • София
от сета на YCS, тази вечер: Sunglasses

# 201
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Написах цял ферман и ми спря интернета. Съответно ми се изгуби поста. Ще се опитам да го възстановя по памет.

Първо, бих искала да ви благодаря за преводите, интервюто с Ханде и толкова много информация, която намирате, незнайно как!

Линде, Flowers Hibiscus моля те, не се сърди! С толкова много оптимизъм и надежда зареждаш всички! Позволи на момичетата да имат мнение малко по-различно от твоето. Ще напиша мислите ми по въпроса за раздялата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин.

Според мен и Бирсен Алтунташ причината е в счупеното доверие. Обстоятелството, че Керем е приел предложение, за което е знаел, че Ханде няма да е във възторг, премълчал е и тя го е разбрала от журналистите. Каква ирония само - Керем снима в момента сериал, в който основната тема е доверието. Можеш ли да имаш такова към измамница и лъжкиня, както нарече той героинята на Хафса? Дали премълчаната и неказана истина всъщност е продължаване на лъжата? Между другото, други двама мои любимци - Айча Айшин Туран и Алп Навруз се разделиха по аналогична причина.

Друго странно съвпадение - спомням си как Ханде въртеше очи, когато Керем спомена зодията си "Близнаци" в един лайф. В момента Ханде снима сериал, в който си партнира с герой с раздвояване на личността.

Освен това съм повече от сигурна, че и двамата започнаха нови връзки след като се разделиха и не са си изневерявали. Според хронологията на събитията.

Трябва ли да се сърдя, че вие имате друго мнение или на Ханде и Керем, че са се разделили?

Бл@гуна, Flowers Hibiscus аз нямам проблеми с турку.ру. Да чукна на дърво! Ти и Слънчицето Flowers Hibiscus от България ли се опитвате да достигнете сайта също?

Енерджи мама, Flowers Hibiscus разкошен пост, както винаги! Ще цитирам тази част от поста ти, по която искам и аз да допълня нещо:

Цитат
Аз харесвам, приветствам, приемам и аплодирам когато жената е такава, каквато я описва талантливата Славея Лазарова: „Една жена трябва да е кокетна, съвсем леко и красиво. Една жена трябва да е суетна, но никога да не прекалява. Сутрин да блести, вечер с леко разрошени коси от нея още стил да струи. Да стъпва като самодива, да се усмихва като дете и да няма по-уверена от нея на света. Да вярва в силата си да променя, да обича, да създава и да дава живот на всичко, до което се докосне. Една жена трябва да е дискретна като звезда, която небето краси и само леко проблясва, когато погледнеш към нея. Истинска фея с душа на дете!“. Аз виждам извън кадрите от епизодите една Хафсанур Санджактутан която кокетничи, но не го прави леко и красиво ...

Има няколко актриси, които няма как да забравя или да пропусна техен проект.

Първата, която ме накара да си мечтая да стана също актриса е голямата Невена Коканова! Очите ѝ, гласът ѝ, осанката, походката, усмивката и закачливия или тъжен поглед са все още пред очите ми.

Сигурно и на онзи свят радва публиката!

София Лорен е следващата, която ме прехласна:

Одри Хепбърн е самата нежност, чувственост, ласка и съвършенство! Не знам дали знаете, но тя е една от малкото актриси, завоювали и четирите най-престижни награди: „Оскар“ (за кино), „Еми“ (за телевизия), „Грами“ (за музика) и „Тони“ (за театър). От 1988 до смъртта си през 1993 г. служи като посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

От турските актриси, също посланик на добра воля на УНИЦЕФ и също толкова обаятелна, красива и талантлива е Туба Бююкюстюн!

Наградите на Туба:
Скрит текст:
Туба Бююкюстюн е първата представителка на Турция, номинирана за „Най-добра актриса“ на 42-рите награди Еми за ролята си в сериала „20 минути“.

Носител е на международната награда „Джузепе Шака“ („Giuseppe Sciacca“) Ватикана 2015 г. в категорията „Млади актьори в театъра и киното“ за цялостно творчество. Освен международни награди, Туба е отличена с „Най-добра актриса“ за всичките си роли в родината си.

През 2015 г. Туба получава и най-престижната награда за посланик на добра воля в Турция – награда за най-активен посланик на мира от университета „Сулейман Шах“ по програма „Обединени нации“(„Süleyman Şah University Model United Nation Universities“).

През 2017 г. е удостоена със специалната награда „Златна пеперуда“ в категорията „Сътворяващи чудеса“.

Туба Бююкюстюн е първият представител на Турция в състава на световното жури в Лос Анджелис на фестивала за азиатското кино.

Списъкът може да стане още по-дълъг, ако продължа с Бергюзар Корел и още няколко представителки на турското кино.

Сред тях се откроява Ханде Ерчел! Същата харизма, обаятелност, изчистена от гримасничене чудесна актьорска игра!

Наричахме я "Бамби", защото очите ѝ говорят!

Писала съм, че имах щастието да участвам в театрални постановки, когато бях студентка. Помня думите на режисьора ни: "Представи си, че ти си героинята и не играй, просто бъди нея!". На всички ни се получаваше.

Има хора, които смятат, че да си добър актьор означава да гримасничиш, да говориш емоционално, да кокетничиш, да позираш. Е, точно това не трябва да се прави казват специалистите. Когато преиграваш, си личи.

Затова съм съгласна с Енерджи мама! Flowers Hibiscus Всички от изброените по-горе актриси са страшно талантливи, защото бяха и са коренно различни в образите, в които се превъплатиха! Обрани от към излишност, правдиви в ролите и омагьосващи дори само с очи!

Алекс, Flowers Hibiscus успях да ти прочета поста преди да го изтриеш. Съжалявам, но на мен Ханде в пъти повече ми харесва от Хафса. Малката душичка е доста пренавита. За първи път я гледам и смятам, че я чака успешно бъдеще, но може да понамали преекспонирането, защото изглежда малко неестествено и както виждаш, зрителите го усещат.

Енерджи мама, Flowers Hibiscus чакам с нетърпение да изгледаш първа серия на "Друг човек" и да си напишеш мнението, както само ти умееш! За злостните думи не си хабя времето дори да ги отразявам. Злобата и завистта са в повечето случаи причина за много тежки, нелечими болести. Дано тези, които ги изпитват да се променят навреме преди да е станало безвъзвратно късно!

Благи, Flowers Hibiscus много ми харесват постовете ти! Да ти отговоря за "Сапфир" - тази вечер изгледах и втора серия. Там се завързаха нещата, т.е. станаха ясни като сюжет и дано да има обрати, за да не омръзне на пренаситената от какво ли не видяно турска публика. Главната героиня е от породата на тези актриси, за които писах по-горе. Йозге Яъз знае как да се изразява красноречиво с прекрасните си очи!

Те започнаха една седмица по-рано и ще отмъкнат женската и по-възрастната аудитория. Нашият "Друг човек" се харесва повече на младите и на мъжката част от зрителите. Най-висок ни беше резултата в АВС групата на рейтинга.

Кате, Flowers Hibiscus точно сериозност се цели! Прави ли ти впечатление, че прокурор Лейля почти не се усмихва като е на работа. Имаше само радост и усмивки при срещата с приятелката ѝ! Скоро ще разберем защо е нещастна и трудно вярва на мъжете! Също смятам, че Идрис може би е истинският баща на Доан/Кенан.

Фрагът към втори епизод е заинтригуващ! Миси, Поли и Слънчице, Flowers Hibiscus много благодаря за превода!

Коко, Flowers Hibiscus на мен също ми се набоде в очите това натякване за бъдещите деца. Нали знаеш думите на Антон Павлович Чехов, че ако има закачена пушка на стената в първо действие на пиесата, то тя най-вероятно ще гръмне.

Поли, Flowers Hibiscus страхотно тълкуване за Идрис. Също смятам, че е от миналото на детето, което най-вероятно се е казвало Доан. След осиновяването сигурно са го кръстили Кенан. Доан се отключва според мен при среща с Идрис, но пък от друга страна Кенан го преследваше без да си го спомня.

Тина, Flowers Hibiscus също мисля, че е рано за бащата на Лейля. Втори ще бъде мъжът с вързана уста, който може би е третият на снимката. Много ми е чудно и на мен как се случва трансформацията на Кенан с Доан и обратно! Какво отключва Доан и какво и защо включва Кенан?

Слънчице, Flowers Hibiscus това с едновременното влюбване ще доведе до самоунищожение! Доан ще иска да премахне Кенан, но ще се страхува да не изплаши Лейля. Дали Доан знае и чувства всичко, което се случва на Кенан? Ако е така, би трябвало да е чул отношението на прокурорката към убийците.

Лор, Flowers Hibiscus интересна теория за близнаци. Шизофренията е болест, която може да се случи на всеки. Най-страшното е, че обикновено се провокира от голям стрес. Имам чувството, че в този момент, хората се скриват в черупката си и започват да живеят в друг, техен си свят. Мисля, че е генетично заболяване също. Така че, нека да проявим емпатия и доброта към хората, които страдат от този ужас. Те са били много наранени! Дали утехата, разбирането, съпричастността могат да ги излекуват?

Още не съм успяла да изгледам 10-та серия на "Ако обичаш силно" и затова нищо не коментирам.

Лека нощ, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви нов, чудесен и успешен ден!

# 202
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 203
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Животът създава ситуации и предоставя възможности, изборите ги правим ние."

Nature Sparkles

от сета на YCS:

Лек ден ви желая! Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 09:38 от Dilemi

# 204
Здравейте, 🌞
Постерите на ДЧ умишлено били два.
На единия са Лейла и Доан

А на другия Лейла и Кенан

Хубав ден на всички 😀
То днес трябва да ни пуснат 2-рия фраг на Ако обичаш силно

# 205
  • София
още от 10 - ти епизод на YCS: Sunglasses

Лейля: Какво правя тук?

Лейля: Защо направи това?! Какво искаш от мен?  Можеше да кажеш, че знаеш всичко и да ме оставиш или да ме уволниш, Атеш! Защо?
Атеш: Значи разбираш, колко много ме нарани.

Лейля: Така ли?
Атеш: Да.
Лейля:  Това е всичко?
Атеш: Да.

Лейля: Разбираш ли колко лошо постъпи с децата и с мен?
Атеш: Не съм направил нищо лошо, да не мисли, че ми беше лесно?
Лейля:  Не мога да повярвам, че си такъв етоист! Знаеш ли какво ще стане накрая?

Атеш:  Какво ще стане? А? Какво ще стане?
Лейля:  И двамата ще потънем? Никой няма да спечели или да излезе?, Атеш! Аз наистина те обичах.

Атеш:  Не съм единственият виновен.
Лейля: Какво е това?

Атеш: Чаках те много пъти да кажеш истината, но ти не го направи.
Лейля:  Добре, аз съм виновна също, прпизнавам. Исках да кажа, но не можах. Но ти си знаел всичко! Защо тогава се ожени, Атеш? Защо го направи?

Лейля:  Ти не вярваше, че те обичам, нали? Или ти си този, който не ме е обичал и действаш така за забавление?  

Атеш:  Лейля, няма нищо такова. Мога да кажа само, че разбрах. Също като теб, не можах да кажа по-рано. Извинявай, но аз бях измаменият в тази история. Ти дойде в тази къща с измама.

Лейля:  Нямах такива намерения. Бях принудена да направя това.

Атеш:  Защо? Извинявай, но защо?
Лейля:  Защото трябва да намеря семейството си.

Атеш: Семейство?

Лейля: Аз...Аз отраснах далеч от семейството си, Атеш. Затова се държах с вас като с мое семейство, аз наистина обикнах децата. Но не исках да разстройвам теб и децата.

Атеш:  Добре. Тогава ще продължим още малко тази игра заради децата.
Лейля:  Аз без друго дойдох тук заради децата.
Атеш:  Добре.

Лейля:  Но след това ще се разведем, нали?
Атеш:  Добре. Много добре.

# 206
Много добри резултати и на поредното повторение на "Друг човек" по Фокс снощи Simple Smile

Purple Heart

# 207
Керем с фенка

# 208
Ново от "Ако обичащ силно"

Инфо:
"Първият епизод на #Bam BaşkaBiri достигна 4 милиона гледания в YouTube. 👏🏻Освен това, в момента е класиран на 2-ро място в списъка с популярни видеоклипове."

Sunglasses

# 209
Flowers Herb Добър ден, Кръстовден!
Честит празник на всички Ви, празнуващи момичета!

Взимам, повод от съвпадението на усещатията споделени от nrgmama, mira07 и първоначалната ми реакция след първия епизод на ДЧ, там отбелязах моментите на кокетирането/ приластяването изиграно от  Ханде тази жена дърпа мъжа с поглед...
https://www.facebook.com/reel/960271488385976
Въплащението и до този момент е чудесно! Общувам, общувала съм с много прависти, нотариуси, прокурори, съдии, следователи, юристи от всякакъв калибър /такава ми беше работата свързана с финансовия одит/, ха, ха ... малко лична информация не не съм осъждана или разследвана/отклоних се.../ Да всички те говорят, строго, равно, респектиращо и за това адмирации към Ханде!

Как се устоява на тази жена?

И съответно, как се задържа?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 14:52 от Yassy_N

Общи условия

Активация на акаунт