💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Инфо:
"Най-обсъжданите герои на седмицата (06-13 септември)"

"Най-коментираната двойка сериали в света през предходната седмица, 4 - 10 септември 2023 г."

Yellow Heart

# 211
Малко спомени:

# 212
От стори на Керем

Башак и Биге

# 213
Здравейте, искам да попитам сериала с Ханде Ерчел има ли го преведен на български. Благодаря предварително!

# 214
Здравейте Animal Bee

lor, добре дошла в темата. Hug Повече от година вече се знае, че Бурак ще играе ролята на герой с дисоциативно разстройство на личността, така че по-добре не очаквай да изскочи близнак. Grinning Започвам сериала с ясното съзнание, че главният ни герой е с психично заболяване и е убиец. 99% сигурно е, че финалът няма да е щастлив за него. Или ще го убият на финала, или ще оставят някакъв отворен край, така предполагам. Психологически трилър мисля се води жанра на сериала. Няма да има "и заживели щастливо" на финала. Grinning

Здравейте, искам да попитам сериала с Ханде Ерчел има ли го преведен на български. Благодаря предварително!
Здравей. Няма го към момента, но не спирай да следиш темата. People Eyes

# 215
Здравейте Animal Bee

lor, добре дошла в темата. Hug Повече от година вече се знае, че Бурак ще играе ролята на герой с дисоциативно разстройство на личността, така че по-добре не очаквай да изскочи близнак. Grinning Започвам сериала с ясното съзнание, че главният ни герой е с психично заболяване и е убиец. 99% сигурно е, че финалът няма да е щастлив за него. Или ще го убият на финала, или ще оставят някакъв отворен край, така предполагам. Психологически трилър мисля се води жанра на сериала. Няма да има "и заживели щастливо" на финала. Grinning

Здравей. Няма го към момента, но не спирай да следиш темата. People Eyes

Ето,точно тук ми липсва Линдето...
Да ни каже,не не е така,любовта ще победи всичко и всички
Аз пък силносе надявам да е точно обратното

# 216
  • София
Кадри от 11-ти епизод на YCS:

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:03 от Dilemi

# 217
Ето го и Озета на 11 еп:
Лейля е много изненадана, че Атеш не иска развод. Въпреки че не знае какво да прави, той се съгласява да изиграе последна игра с Атеш. Правят всичко, за да убедят у дома в брака си. В този процес Атеш споделя истинските си чувства с Лейля. Той не може да се сдържа много, когато смята, че трябва да защити огнените си братя. Докато организират игра за децата, Фюсун организира игра за Лейля.
Sparkling Heart

Sparkling Heart

# 218
Симпатяга е 🦁

# 219
  • Кърджали
Един от конкурентите на Обичащите се, "Ruhun duymaz" /"Преди да се усетиш"/ ще бъде финализиран. Така че в събота остават да се борят с Братята и онази просволута Планина, дето вече 3ти сезон не слиза от върха в събота.

# 220
Явно подготвят нещо

И от сета

# 221
Много интересни неща сте споделяли днес.
Доста идейно с двата постера-един с Кенан и един с Доан. Аз смятам, че няма вариант за брат близнак. Надявам се финала да не е брутално тъжен, прекалено много ми хареса, за да спирам да го гледам.
Фокс спират сериала на Шюкрю. Другата седмица е последният епизод, но пускат на негово място един от новите им. Тези я имат 3 сериала над 20 епизода, я не Grinning

Излезе нов превод на фрага, от едно момиче, което превежда доста читаво. Споделям, защото ако е верен нейният превод, смисълът на една от репликите е съвсем различен (и за мен много по-логичен)
Разговорът в колата, когато Кенан пита какво е станало с детето в Лейла, го превежда: Какво се случи с този младеж. (останах с впечатлението, че пита за брат й, защото са със същите дрехи, с които бяха, когато онзи превъртя) Може да е бил доста млад, когато е влязъл в затвора.
Някой има ли идея, на каква възраст стават пълнолетни в Турция?

Стана ми интересно Лейла Атешова дали след като твърди, че е обичала Атеш, след като вече веднъж я хванаха в измама, след като каза, че мрази майка си и хвъли колието ще избере да сподели този път с Атеш за плановете на леля му и каква крадла е всъщност или пак ще замълчи като мишка с идеята да получи информация. Ако не каже, автоматично избутва Атеш по противност в моята класация.
Не остана много, де Grinning
Мира, благодаря ти за хубавия пост. Винаги се възхищавам на хора, които успяват да споменат и отговрят на всеки. Така ми се иска и на мен. Заричам се, че ще си водя записки вече Grinning

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:20 от Бл@гуна

# 222
Flowers Herb Днес, малко ще, Ви досадя!
ДЧ, изгледах го спокойно и имам своите предположения относно сюжета, които искам да споделя.
1.Сюжета се гради на един фундаментален, вечно актуален проблем на човечеството педофилията.
Тема много болна за човечеството...Един от големите автори на Русия, Набоков ще остане в историята на литературата с подчертаното си отношение за педофилята с романа си "Лолита", класика. Но пак се отклоних... Поздравления за избора на този сценарий от Ханде! Нека я "плюят" още... Ханде е преди всичко голям, уравновесен и стойностен Човек!

2. Много умела е работата на режисьора обърнете внимание на статуите в двора на Кенан, мъж до торса в четири големини, това ми подсказва етапите от живота на човека, или различно отношение, предствяне, приемане, множественост и т.н. В работния му в телевизията кабинет също има статуетка която е двойна като Ин и Ян, говореща за двойственост.
3. Снимката ни насочва към група или малък кръг от педофили или свързани с педофилята. Да, там е и бащата на Лейля... още, когато гл.прокурор я поздрави за привикването на Кенан в полицията има такава реплика, интерпретилам - за истината и правото няма семейство, близки, баща...
4. Харесва ми предположението за близнаци, даже такъв ли е превода или аз съм се заблудила... В края на епизода, когато бащата издирваше свидетеля, монтьора в гаража/работилница се досети за журналиста, но по-рашав с дълга и не мита коса. Възможно е клошаря/свидетел или предполагаем биологичен баща да крие съществуването на другото дете.
5.За семейството на Лейля ясно ни показаха двата лагера майка и син, чиято вина е отнемането живота на момиче защото е бил пиян/подтема също много актуална/ и предложения подкуп. Другия лагер баща и дъщеря, дъщеря която при разговора с Кенан в ресторанта намекна за арестувано, не свободно детство / дали бащата знаещ какво може да се случи на малко момиченце  е ограничил детството й/
6.Как ще приеме ударите Лейля, от брат си, от баща си, от Кенан?
Да пристрастна съм ... Дерзай Ханде!

Болно ми е и нама да коментирам Керем!

Този му проект е много под нивото му на артист!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:15 от Yassy_N

# 223
  • Плевен / София
Здравейте момичета....
Още не съм гледала първа серия на ДЧ, но ако не сте казали всичко до тогава....ще се изкажа...
Нещо старо, но любимо....

https://www.youtube.com/watch?v=jDBPSm1tCfI
Как бързо преминахте през 13 стр...

# 224
  • Кърджали
Понеже имаше чуденки за превода на фрага на Бамбашкато
Преведох го набързо за вас

С бг превод
https://vk.com/wall609002571_1058
https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-2.-bolum-frag … -ZAtc4zQqhne7GoG5

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:44 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт