💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 721
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Омар Аяши чрез Instagram Story
 „Винаги е удоволствие, братко 💥🥊
ОБИЧАМ ТЕ @/thebursin”

Purple Heart

# 226
Алекс Flowers Hibiscus , много ти благодаря и за твоя превод. Вероятно не си видяла, аз пуснах превод вчера. Като гледам сега и твоя, ами нямам нито една грешка. Sunglasses Гордея се със себе си, че съм го нацелила, гледайки от 3 различни превода.Joy

За сериала: какво споделя Лейля на Кенан в колата не знаем още. Нещо ново е според мен, нещо за нея и детството й.🤔

# 227
  • Кърджали
Мики, честно, не съм видяла. Преди малко гледах, че се обсъжда и гадаеше една реплика, та набързо го преведох.

# 228
Мнение от Туитър:
"Номерлогията също участва в сериала. Доан се "активира" при споменаване на числото 9, което в нyмepoлoгиятa e нaй-гoлямoтo. Cимвoлизиpa пocлeднитe ypoци oт дyxoвния път, cлyжeнe, бeзĸopиcтнocт, мaгичecĸa миcтepия, мъдpият и cилeн oтшeлниĸ. А Кенан е свързан с числото 6, което cимвoлизиpa любoвтa ĸъм чoвeчecтвoтo, xyмaнизмa, cъcтpaдaниeтo и гoтoвнocттa дa ce пoмoгнe. Шecттe cвятa нa caнcapa oзнaчaвaт дyxoвeн pacтeж. Шecтицaтa ĸaтo cмeл cpeднoвeĸoвeн pицap e гoтoвa дa нaпpaви нeвъoбpaзими пoдвизи, зa дa cпacи cвeтa и дa гo нaпpaви пo-дoбъp.

Явно ни чакат още доста убийства, ако се съди, че всяка играчка е пострадало дете. И виновниците трябва да си платят.

# 229
Алекс, ⚘

# 230
Цитат
Мнение от Туитър:
"Номерлогията също участва в сериала. Доан се "активира" при споменаване на числото 9, което в нyмepoлoгиятa e нaй-гoлямoтo. Cимвoлизиpa пocлeднитe ypoци oт дyxoвния път, cлyжeнe, бeзĸopиcтнocт, мaгичecĸa миcтepия, мъдpият и cилeн oтшeлниĸ. А Кенан е свързан с числото 6, което cимвoлизиpa любoвтa ĸъм чoвeчecтвoтo, xyмaнизмa, cъcтpaдaниeтo и гoтoвнocттa дa ce пoмoгнe. Шecттe cвятa нa caнcapa oзнaчaвaт дyxoвeн pacтeж. Шecтицaтa ĸaтo cмeл cpeднoвeĸoвeн pицap e гoтoвa дa нaпpaви нeвъoбpaзими пoдвизи, зa дa cпacи cвeтa и дa гo нaпpaви пo-дoбъp.
На мен ми се струва, че по-скоро става дума за графичния  дизайн на 9 и 6. 9 представлява насоченост надолу и сл. - материално никнене; докато 6 обратно, никнене нагоре, т.е. духовно. И двете числа са началото на спирала. При човека 9 са необходимите за цялостното развитие на зародиша месеци. Числото 6 бележи края на сътворението с връх - човешкото създание. Но аз тълкувам и двете числа в контекста на двете личности в едно тяло. Simple Smile А иначе 9 се свързва и с броя на кръговете в Ада.

# 231
  • София
https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1702396371506958414
Olyverse и Günfer Günaydın и Roaring Talents се срещнаха с Kerem Bürsin в Истанбул за подготовката на тяхното
сътрудничество. Следете акаунтите в социалните медии на Olyverse за повече подробности, които ще бъдат споделени скоро!

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 22:54 от Dilemi

# 232
От стори на Керем

# 233
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Yellow Heart

Purple Heart

Gift Heart

# 234
  • Плевен / София
Добро утро момичета,
Честит първи учебен ден на всички учители в темата. На родителите пожелавам търпение, а на учениците успешна учебна година. Heart

# 235
Честит първи учебен ден и успешна година на всички учители и ученици!
На родителите здрави нерви!

Интерсна тема с числата и тълкуванието им, и това как ги свързвате с героите в сериала. Не бях обърнала внимание. За мен 9 е обърнато 6 Grinning

Интересно ми е как ще развият образите на Кенан и Доан. Честно казано, когато гледам филм и сериал си признавам, че много често не осъждам ГГ даже и да е убиец и престъпник, някак го оправдавам. Например Доан, убил е този изнасилвач. Престъпник ли е? Да. Убиец ли е? Да. Осъждам ли действията му? Не, защото години наред е бил безнаказан. Да, не е това начина, но нека му Grinning
В реала не мога, но на кино с удоволствие.
Прочетох, че Лейла преигравала и говорила през зъби. Изобщо нямам намерение да я защитавам, обаче имаме тук една съдийка и две прокурорки, в сравнение, с които Лейла е мила като учителка в детска градина. Може би щом се е готвила цяла година се е консултирала с подходящите хора, които са я посъветвали как да се държи. Изобщо не казвам, че всички прокурорки са такива. Нямам и чак такава база за сравнение.

Нали ви казвам, че цедката на информацията ми е много ситна, с цел да не чета хейт за нито един актьор. Обаче вчера попадам на статия, че спират серила на Фокс, в който участва Шюкрю. Отдолу коментар: Да, за това е виновна Ханде, нейния богаташ плаща милиони на ФОКС, за да я държат на екран, а нашият сериал го спряха! Добре, де! Това серизоно ли е сега? Така се смях.

Надявам се да пуснат още някаква информация днес за някой от сериалите ни.

Лек ден ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 10:13 от Бл@гуна

# 236
Flowers Herb Честит първи учебен ден на деца и внуци!
Да са здрави, успешни, прилежни ученици! Признание и любов за учителите!

Успех и за Керем в новото начинание!

За къде без дебелана?

# 237
Ново от Ханде:

Gift Heart

Simple Smile
5 милиона гледания за 4 дни в Ютуб Simple Smile

# 238
Здравейте, 🌞

Благи, по принцип за всичко е виновна Ханде. Тя никога няма да угоди на хейтърите - за тях е една бездарница с нула талант. Даже и Оскар да вземе пак ще намерят, с какво да я обидят. Не си обяснявам каква е тази омраза към нея. Като чета коментари от хора, които се занимават с кино индустрията, Ханде се справя отлично с ролята си. Тяхното мнение е много по-важно от шепа хора, на които целият свят им е крив.
Яси, и аз не харесвам Гюнфер. За мен тя е главната виновница за всичко. Какъв мениджър е като Керем си върши нашата сам. Тя и чичото са ми като пиявици, които само търсят облаги от Керем и се възползват от известността му. Той затова Акън ( а и много други) се махнаха от нея, защото е некомпетентна..

Хубав ден на всички!

# 239
Керем × @TheOlyverse  is coming..

Gift Heart

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт