Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 324
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Крис, ти освен с една заплата, няма ли с какво друго да се похвалиш Joy

# 1 351
Каква заплата - откак научих, че жените избират по чувство за хумор, само вицове разказвам.

# 1 352
  • София
Само внимавай какви вицове, че някои са нежни души

# 1 353
  • France
Има вицове, които са много показателни за ниската сексуална култура на мъжете. Wink

# 1 354
Има вицове, които са много показателни за ниската сексуална култура на мъжете. Wink
Тъпанари.
Разказват вицове за блондинки и викат на тестисите - яйчници.

# 1 355
  • France
Сещам се по-скоро за онзи как мъжете заспивали след секс, а жените плямпали. Защо ли Wink може би им липсва нещо да ги умори.

# 1 356
Много странно се почувствах от прочетеното в последните 3-4 страници от темата. Приела съм за даденост, че в моята професия и в социалния ми кръг полът няма никакво значение и въпреки че съм наясно с това, че не навсякъде е така, все пак се изумих на колко места хората са застинали някъде в 18ти век. Учудиха ме най-вече дамите с квалификация в точните и инженерните науки. Съвсем наистина вярвах, че там се събира прогресивната част от нацията, а то се оказа, че било най-закостенялата. Ама така ще е то като се работи на твърда заплата, а не според резултатите.

Междувпрочем мен вече 13 години ме чакат да изляза по майчинство и аз всеки месец разочаровам колегите и ръководството Joy имам чувството, че ако утре занеса амбулаторен лист няма да ми повярват.

# 1 357
Ами че то отдавна е така - социализмът свърши преди 30 години, тогава заплатите бяха по таблици според длъжността, а сега са колкото се договориш. Ако можеш да изкарваш пари за шефа/шефката си, ще ти даде и на теб според резултатите. А ако не дава - свободна си да отидеш там, където ще те оценят. Както много хора писаха, има достатъчно работодатели, където жените изкарват колкото и мъжете.

# 1 358
Сега прочетох, че тоя ред пил е добил популярност след филм на една американска феминистка...
Подлостта на жените не е хубаво да се подценява Grinning

# 1 359
  • София
Jaye identifies as a feminist, but during the process of filmmaking, she began to question long-held ideologies about gender politics. Jaye told the website Breitbart that because of The Red Pill’s sympathetic approach to the controversial Men’s Rights Movement — which has widely been derided as sexist — she struggled to accrue funding for the project. “We weren’t finding executive producers who wanted to take a balanced approach,” Jaye said. “We found people who wanted to make a feminist film.”

# 1 360
Мъж, който разчита на вицове да ме разсмее, а не на автентичен хумор и самоирония, не вАжи при мен. Простей ми.

# 1 361
  • Пловдив
Аз взимам почти двойно на моя приятел :p
Сестра ми също
Заплатата си е точно оправдание.

"Жените искат само богаташи"
"Приятел" ако имаш предвид някой, с когото правиш секс - ми да, там няма значение заплатата, а дали те привлича.
Когато сключиш брак, родиш деца, и купиш имот в съпружеска общност с мъж, който изкарва по-малко пари от теб, тогава ела се похвали колко си прогресивна. Аз за такива жени се сещам много малко. Но може просто аз да не познавам, пък иначе да си има много. Това последното го казвам преди да ме обвини Филомена, че говоря само за туй, което виждам от моята камбанария.
Майка ми. Моя мъж изкарва твърде прилично, но майка ми все още изкарва повече от мен и мъжа ми, комбинирано по два пъти. Баща ми почина, преди 10 г. Иначе имаха повече от 30 години брак.

# 1 362
Ха-а-а, вече цитираме и радио канада, медията пред която вестник правда от 1953г бледнее и се срамува в ъгъла Simple Smile Simple Smile
Падение голямо...

А паяци не убивам в никакъв случай. Ловят мухи и комари, прогонват други твари кръвопиещи Wink

# 1 363
Е този Роналдо, май беше, жена му не беше ли продавачка в магазин и той влязъл да си пазарува? Е, на луксозна марка беше магазина, не кварталната бакалия, ама все пак..
Пп. С някой "само заради пари", бих била, може би само ако става въпрос за мнооооого пари. Ама пък вече съм дърта, та може би в следващия живот Joy
Те реално са от един социален клас - просто той е по - богат.
В Англия има класово разпределение и ако не си местен, не може да го усетиш. Съгласна съм с Pholomena  - източно европейка заслепена от желанието си да се омъжи за чужденец, може да попадне на абсолютен изпадняк, защото тук всеки може да си позволи да изглежда добре. Такъв, който прекарва живота си в друсане, пиене и мухлясало социално жилище.
Има средна класа, не аристократична, които рядко се смесват с такива, живеещи в социални ерии. Въпреки усилията на правителството да има социални жилища във всеки квартал.

# 1 364
Мъж, който разчита на вицове да ме разсмее, а не на автентичен хумор и самоирония, не вАжи при мен. Простей ми.
Богат ли съм на пари? Не. Но богат ли съм на сърце, на душа, и на автентичен хумор? Също не.

Общи условия

Активация на акаунт