Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 033
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 770
  • France
Имаш много животинско виждане за любовта - нещо, за което трябва да се докажеш и което можеш да изгубиш ако някой те надмине. Не е нещо, което се случва спонтанно, което буквално ти вкарва другия под кожата и кара небето да изглежда още по-синьо. Нещо силно и безусловно, до гроб. Или вече не я произвеждат в този вид? Wink

# 1 771
  • София
Тъжното е, че някои хора си придават толкова комплексност, колкото една кокошка. Пък в други теми се реве, че жените имали прекалено много изисквания. Кое сега е вярното?

# 1 772
  • France
Казват, че кокошките имат за далечен прародител Т-рекса. Може би просто някои са пропуснали да научат, че светът е еволюирал Wink

# 1 773
Кое му е тъжното? Че жените открай време отиват при по-силният екземпляр ли?
И пак не е съвсем вярно колко теми има и тук за омъжени за алкохолици, пройдохи и т.н. виждат ги че са такива мъчат се да ги променят и накрая нищо, че даже и без пари стоят.

# 1 774
  • София
Силните мъжки (при хората) се изчерпват с най-големия побойник и най-големия портфейл? И после жената като се оплаче, че я бият, и че гък не може да каже, щот портфейлът поръчва музиката, какво й казват тез мъже? Що го избра този, или ти имаш най-силния мъжки екземпляр и не осъзнаваш каква си щастливка? Ама като каже жената, че има изисквания към мъжа, се почва, ти за коя се мислиш, жените много искат, ти какво предлагаш... абе, пълна шизофрения (не в клиничния смисъл) Joy

# 1 775
нещо, което се случва спонтанно, което буквално ти вкарва другия под кожата и кара небето да изглежда още по-синьо. Нещо силно и безусловно, до гроб. Или вече не я произвеждат в този вид? Wink
Разбирам дъщеря ми ако ми говори за такива работи, ама "дърта магарица" - както се самоописваш - още да ги вярва...
Но кой знае, може хората, които ги вярват, да са по-щастливи. То какво е реалността, освен нашето възприятие за нея? Поне философите така са казали.
Дали съществува такава любов не знам - може и да съществува, ако някой я изпитва. За който не я изпитва така, за него тя не съществува по този начин.

# 1 776
ако харесам дадена жена и мисля за съревнования с мъже вместо за нея - ставам кмет на софиа

# 1 777
  • France
Аз съм невероятна щастливка, защото винаги съм била заобиколена от любов. Дядовците ми обичаха бабите ми. Любимият ми дядо не успя да преживее кончината на баба, просто се отказа от живота. Мама и татко се обичат вече почти 50 години. И децата им са правени и възпитавани с любов. С моята половинка също се обичаме дълбоко и нежно. Тази топлина в отношенията е толкова важна. Но както казваше Юго, ако не си се научил на любов като малък, няма да се научиш никога. Затова и казвам, че има тъжни хора тук. Но в крайна сметка това не е мой проблем, а техен.

# 1 778
  • София
За някои хора има любов, за останалите - мастъркард Satisfied

# 1 779
За някои хора има любов, за останалите - мастъркард Satisfied

Остави я тая любов. Както са казали старите хора: Когато на гости дойде немотията, любовта излита през комина.
Тия лигавщини за любов важат само ако в семейството има финансова стабилност.
Една голяма част от разводите и разделите са все заради пари.

# 1 780
Мда, аи да не пиша пак кой се оплаква постоянно от прекалено щастие.
По темата, понятията са доста разтегливи и всеки си ги тълкува както му изнася. Никой не отрича, че жените търсят определени качества в мъжете, мъжете търсят определени други качества в жените, и когато има съвпадение всички са щастливи. Когато няма се почват дървените философии, псевдо научни теории и червени хапчета

# 1 781
  • София
Остави я тая любов. Както са казали старите хора: Когато на гости дойде немотията, любовта излита през комина.
Тия лигавщини за любов важат само ако в семейството има финансова стабилност.

Никой не отрича, че парите са важни. Просто не изчерпват нещата. А в днешно време, не зависят само от мъжа - както и жената не зависи само от мъжа, като и двете са чудесни. Това позволява на една жена да има и други стандарти, а на мъжа да влезе в повече роли от тази на банкомат.

когато има съвпадение всички са щастливи. Когато няма се почват дървените философии, псевдо научни теории и червени хапчета

Е тук вече не мога да не се съглася Joy

# 1 782
  • Paris, France
Подкрепям Крис. Мъжете които могат да изкарват пари гледат други неща. Не дали и жената се гърби наравно с него.
Него ще го интересува дали му е сготвено, изчистено и дали ризите му за работа са изгладени, а не някоя да блъска по 12 часа в някой офис и да иска да се съревновава с него.

Мъжете, които печелят много пари най-малко се интересуват от готварските и чистачески умения на жените си и още по-малко от гладене на ризи. Досега никой мъж не е искал да му чистя или гладя ризите, като бившият и моите гладеше, освен че се пробваше да готви.

В неразвитите държави с много бедност и необразовани работна ръка, мъжете от средната класа нямат никакъв проблем да наемат хора, които да им чистят, готвят, да им перат и гладят дрехите и даже гледат децата. В развитите държави с образовано население, ниска раждаемост и особено равенство (като коефициент на Gini) тези услуги са скъпи, но все пак достъпни за голяма част от населението (или поне част от тях).

...... при тези, дето ги нямат, може би. При милиардерите в САЩ Forbes дава 49% бракоразводност.

# 1 783
Затова и казвам, че има тъжни хора тук. Но в крайна сметка това не е мой проблем, а техен.
Ти откъде знаеш, че са тъжни?
Може тоя коктейл от химикали, който твоят мозък отделя в определни ситуации, при тях същият да се отделя когато например печелят спортно състезание, играят хазарт, ползват наркотици, печелят пари, правят секс, или нещо друго. Може пък ти на тях твоят живот да се струва тъжен, но всичко това са само субективни възприятия.

# 1 784
  • София
Стига мърсихте любовта!

Общи условия

Активация на акаунт