Споделете 6.4.

• 11 399
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Ctramel,  лека и щасттлива бременност.
А на всички болни - бързо оздравяване.
При нас, да чукна на дърво, има затишие от болестите.

# 196
Баща ми почина снощи. А аз съм на........около 20 часа път със самолет.  За първи път съжелявам, че съм на другия край на света.

# 197
Моите съболезнования ! Искрено съжалявам ! Sad
Дръж се,независимо къде си той винаги ще знае че го обичаш (където и да е сега)

# 198
  • Sf
Баща ми почина снощи. А аз съм на........около 20 часа път със самолет.  За първи път съжелявам, че съм на другия край на света.

Много съжалявам за загубата ти!!! Ако приемеш подкрепа от една непозната като мен, бих искала да ти кажа, че ще си мисля за теб!!!

# 199
Не съм се прибирала в Бг/София от 4 години. Щерката последните две години се пътуваше до Бг и всеки път се сбогуваше за последно с някого. Преди две години с единия си дядо, миналат година с другия....

# 200
Моите съболезнования! Носи баща си винаги в сърцето си!

# 201
Моите съболезнования също, нека почива в мир, сигурна съм, че сега отнякъде той знае как се чувстваш и че го обичаш, затова не се изтезавай, че си далеч...

Flowers Rose Flowers Rose

А аз искам да споделя...просто това :

At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good. And some are good struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one.

# 202
  • Sf
Не мога да си намеря кутията с бижутата. Вярно е, че не са много, но пусти акъл, не мога да си спомня къде я сложих, след като я показвах на една приятелка  newsm78 А и самата кутия е своеобразно бижу... Започнала съм да робувам на вещите си...

Подари ми колие и искам да си сложа една висулка, която чинно бе прибрана в кутията... Ох, днес е толкова шантав ден  Mr. Green

Покрай търсенето намерих доста други неща  Laughing

# 203
dessivl, съжалявам... Знам какво е и как боли, а разстоянието е ужасно...

На обяд бяхме на доктор. Самуил е с ушна инфекция. За първи път пие антибиотик, добре че ни го предписаха бързо. Сутринта стои, тропа по вратата и мрънка - кидс, ади, ади... С такова желание искаше да ходи на градина... Confused

# 204
  • UK
Споделям че по никое време ми се допи 3 в 1 и сега нз как ще спя... освен твоа готвих нещо с много черен пипер и не мога да спра да кихам, нищо че беше преди два часа... Споделям, че отдавна не съм споделяла... Днес открих още една съфорумка от Егмонт, която пише тук. Има стотина мнения в Красива Мама.

Днес се чувствам грозна и невзрачна. Цялата съм в пъпки и не знам какво да ги правя. Страдам от остра липса на самочувствие... Кофти. След някой друг ден имам изпит, после още един. Какво се прави на устен изпит по английски? Не съм ходила досега на такъв. Ще се мре. Майка ми днес ми е платила втория семестър, какъв е тоя университет, дето срока за записване е преди края на сесията? Странно ми е, ми ако не изкарам? Та така де, почти нямам проблеми, създавам си ги. Пожелавам ви. Поздравче - Michael Tolcher - Sooner Or Later
http://www.youtube.com/watch?v=rC3rsnG8Wuk

# 205
Днес сутринта в "Студентски град" една маршрутка връхлетя срещу мен и помля предницата на колата ми.

Шофьорите на маршрутните таксита са едни от най-големите убийци на пътя.Конкурират се успешно само с природните бедствия.

Около седмица ще съм с кракомобил. Cry

# 206
  • някъде ... тук ...
SUNFLOWER, до кога чака катаджиите?

# 207
Сакрич, важното е, че ти си ОК, кракомобила е бял кахър  Hug

Аз да споделя, че съм изпаднала в някаква дупка и аз не знам поради защо, ама....е така на, ако се сещате за спасителни въжета за измъкване от дупки сЕкакви, свиркайте  ooooh!

# 208
SUNFLOWER, хайде да организираме един протест пред парламента и да искаме да забранят маршрутките!

Днес така ми е прикипяло че мога да удуша някого....

# 209

Около седмица ще съм с кракомобил. Cry

Важното е ти да си добре, кракомобила ще го преживееш.
Аз вече почти втори месец съм пешеходец  Tired Мислех, че ще ми е трудно, но посвикнах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт