Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 31 063
  • 522
  •   1
Отговори
# 300
  • Галифрей
Хаха да много е добро 😂😂😆

Ромина е много глупава и смешна, заради нейните безмислици сина й пострада. Обаче никой не взе да проверяват нещата на Дуван да видят каква е отровата. Горкото дете да бъде жертва на на такава ужасна майка, хубово че размени чашите ама можеше да я изхвърли тайно.
Бедният Оскар 😔
Когато ХД и Франко си говореха и Франко каза” И аз като теб първото ми истинско влюбване беше в танцуващо пеещо момиче” И ХД само реакцията му “ Ще се изненадаш  повече, че и аз съм минал Росарио и имам връзка с щерка й” 😂

# 301
  • Варна
Оххх направо не мога, сега и Доминга я подпука Деметрио. Кога ще се приключи тоя филм с Деметрио. Наистина в повече ми идва как унищожава всички около себе си.

# 302
Здравейте!Къде мога да гледам епизода от тази вечер,който в момента излъчват?Нямаме кабелна днес и се чудя има ли го нета?Благодаря!

# 303
  • Галифрей
Здравейте!Къде мога да гледам епизода от тази вечер,който в момента излъчват?Нямаме кабелна днес и се чудя има ли го нета?Благодаря!
Не знам, аз нямам тв. Ще бъде качен на сутринта в нета. Ще ти дам линк ако не можеш да я намериш.

# 304
Кака Роси направи сериала. В самото начало на сезон 1 с Франки имаха много хубави любовни сцени, ех носталгия...

# 305
Еййй, на баба Габриелита почва да й просветва вече... 300 души им казаха на нея и на Сара какво представлява Деметрио, не вдяват... Сара пък и Гонсало иска да уволнява... Не мога просто... Animal Hatching Chick
Милата Доминга... Добре, че оживя. Всички прислужници и в трите имения са супер сладурани (и Берта, и Кинтина също), живеят с проблемите на шефовете си и най-редовно го отнасят.
Почва вече да се разклаща под краката на Митето.

# 306
  • София
С това Митето все се сещам за едно друго Мите, ТВ водещ в родните телевизии. Димитър Павлов се казва, ако не греша. Ясно ми е, че му побългарявате името /то това Деметрио си е направо испанска версия на Димитър/, ама все за други Митета се сещам. Просто не мога да свикна с това Мите и това е!

За да не давам спойлери, ще кажа следното: онези, които не харесват Митето, вероятно ще искат да видят епизода в понеделник.

# 307
Хахаха, мерси за деликатния спойлера. Simple Smile
А за прозвището - нали е Биг престъпникът на сериала, та едни такива асоциации с Митьо Очите ми навява. Joy Пък на всичкото отгоре е мазен и похотлив като Митьо Пищова, та много му пасва според мен. Joy

# 308
Добре, че този не уби Доминга и тя успя да го разкрие. Това с картината много ме зарадва, че тая Сара само как го защитава и не вярва на собственото си дете. Иначе това с лопатата беше много комично, той все едно удари муха. Да видим Габриела сега какво ще направи по въпроса.

# 309
Сериала към финал ли е? Имате ли идея?

# 310
Сериала към финал ли е? Имате ли идея?

Май другата седмица трябва да свършва вече....

# 311
Леля Роси играе брутално , истинска страст направо и е в кръвта на тая жена. Дразни ме факта ,че вкараха сега и този неприятен нейн мъж , изключително гнусен чичо , който уж е доктор , а се държи като мафиот - нещо им куца там сценария!
Дон Деметрио Хорадо 🤮 повръщам като го чуя това и всеки епизод се питам “тия тъпи ли са” какво още трябва да се случи , че да им просветне за тоя и как му позволяват да се разхожда из именията 🤦♀ и нали имал някакви земи , как никой не се запита защо не е в имението си , кой го ръководи - нямам думи просто!
Сара тоя сезон са я направили изключително заблудена , да не кажа глупава. Да предпочетеш тоя сопол пред децата си е абсурдно. Дори прислугата е срещу него и тя пак не вярва , да кажеш че е влюбена и заслепена , ще го оправдание до някъде , не е нормална тая работа!

# 312
Леля Роси играе брутално , истинска страст направо и е в кръвта на тая жена. Дразни ме факта ,че вкараха сега и този неприятен нейн мъж , изключително гнусен чичо , който уж е доктор , а се държи като мафиот - нещо им куца там сценария!
Дон Деметрио Хорадо 🤮 повръщам като го чуя това и всеки епизод се питам “тия тъпи ли са” какво още трябва да се случи , че да им просветне за тоя и как му позволяват да се разхожда из именията 🤦♀ и нали имал някакви земи , как никой не се запита защо не е в имението си , кой го ръководи - нямам думи просто!
Сара тоя сезон са я направили изключително заблудена , да не кажа глупава. Да предпочетеш тоя сопол пред децата си е абсурдно. Дори прислугата е срещу него и тя пак не вярва , да кажеш че е влюбена и заслепена , ще го оправдание до някъде , не е нормална тая работа!

И уж много държат на морала, пък и двете с майка и го приемат в именията си без никакви задръжки. Самотни жени да приемат мъже като тоя си е направо скандално според техните разбирания. Обаче защо вкараха онзи ратай пак във филма- дали Гюнтер ще го използва да направи нещо на Росарио.

# 313
  • Галифрей
Трябва да им вдигнат заплата на Доминга,,Кинтина и Берта. Горката Доминга не е за първи път да я нападат и в сезон 1 също я тормозеха лошите. А Кинтина която която работеше за братята за без пари повече от 20 години се грижише за тях. Берта се оказа най-борбената  мадама.

Явно в този сезон са решили Сара да прилича на майка си. Чак пък влюбена в Диметрио не е, нали я питаха и тя се колебаеше. Каза просто,че не иска да е сама. Дон Митьо ( както го наричаш Алиса 😂) остава да каже,че ще раздава без платни  кебабчета. 😂  Просто трябваше да го хванат и да го дадът на Албин да го напердаши и да не занимават с него. Не мога да разбера какво тези двете му се прехласват. Разбирам да беше хубавец ама не е.  Мазен и противен престъпник. Поне сега баба Габриела почва да и просветва, да взима пушката. Сара в началото не го харесваше и сега му пръв защитник. 😨
Не разбирам за какъв морал държат, всеки си прави каквото иска. Франко горкият изстрадал  бая и се и се опитва да възтонови психически, а жена му се прехласна на врага му.
Явно Сара ще си отвори очите когато Габи пострада от оня ли? Иначе актьорът се справя добре в ролята  на злодей. Сега вървим към финала и кой е убиеца на даскъла и тн.

# 314
Ооо аз за даскала съвсем забравих. Е не е ли ония убиеца , дето Оскар го гръмна. Според мен Адела и мъжа и са го приключили - даксала! Вече нищо не дават за тая история , сигурно по някое време онзи ще се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт