Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 30 313
  • 517
  •   1
Отговори
# 330
  • Галифрей
Не мисля,че в реалният живот е възможно освен ако им дават висока заплата 😂
Според мен те гледат на тях като на семейство, знаят,че са добри хора.

# 331
Разбира се, че не е възможно в реалния живот в 21ви век. Берта след инцидента отдавна да беше напуснала. Доминга толкова години да търпи баба Габа?! Да бе. Хайде за Кинтина е по-вероятно, защото те в сезон 1 я прибраха от улицата.

# 332
  • sofia
Гредахте ли ❤️много хубав епизод

# 333
Разказаха му играта на Деметрио. Интересно сега дали ще се съберат Сара и Франко

# 334
Най-накрая тоя наглец си получи заслуженото , че не го и срам да ходи и разпитва за открадната си картина.
Мен ме напрягат тия сцени с мустакатия чичко и Росарио , много са ми скучни , само някакви еднообразни диалози. При толкова интересен и напрягащ епизод , да прекъснеш такива сцени да гледаме мустакатия и ония чироз Гюнтер , дразнеща работа 😅

# 335
Аз не разбрах-Франко уби ли го Деметрио?🤔

# 336
Аз не разбрах-Франко уби ли го Деметрио?🤔

Не.

# 337
  • Варна
Откак гледах интрота напред какво се случва, развалих магията. Сега се чудя дали не повтарят серия… Ама гледам днес, да видим.
И с Деметрио и с Ромина видях какво става напред. Защо гледах, пусто любопитство.

# 338
Гредахте ли ❤много хубав епизод

След завръщането на Франко започват смислените епизоди 😄

# 339
Гредахте ли ❤много хубав епизод

След завръщането на Франко започват смислените епизоди 😄
Които са 10-тина?

# 340
Нещо тоя сезон Франко е много изтормозен, почти нищо не видяхме от него. Дано му развият образа някак...

# 341
Откакто се върна Франко няма епизод, в който да не пусна сълза! Тези техни сцени много ме разчувстват. Първо с братята си, после със семейството. В първи сезон Франко и Сара ми бяха по-скоро безразлични, а сега са ми толкова сладки 😍😍😍 Струваше си чакането. Честито на Теренсио ще става баща 🤣 (поне последно него даваха да "люби" Ромина.) Въпреки, че съм сигурна, че и тя не знае от кого е.
Аз си мисля, че кръстницата ще и даде нещо, за да абортира и тя ще умре. Оскар и Химена ще си вземат Дуван след това

# 342
Откакто се върна Франко няма епизод, в който да не пусна сълза! Тези техни сцени много ме разчувстват. Първо с братята си, после със семейството. В първи сезон Франко и Сара ми бяха по-скоро безразлични, а сега са ми толкова сладки 😍😍😍 Струваше си чакането. Честито на Теренсио ще става баща 🤣 (поне последно него даваха да "люби" Ромина.) Въпреки, че съм сигурна, че и тя не знае от кого е.
Аз си мисля, че кръстницата ще и даде нещо, за да абортира и тя ще умре. Оскар и Химена ще си вземат Дуван след това

Е тая се оказа като инкубатор, от всеки забременява. Ще умре, но май не е от лекарство на кръстницата и.

# 343
  • Варна
Аз почвам да се замислям вече дали Дуван е на Оскар. Иначе, не няма да умре от отрова на кръстницата. Друга и е съдбата на Ромина 🫣

# 344
И аз все си мисля , че Дуван не е от Оскар. Но тук го коментирахме това и някой беше писал, че се споменавало в началото за тест за бащинство и си бил негов 🤷♀
Аз явно съм ги пропуснала тия моменти.

Общи условия

Активация на акаунт