Професия учител - 17

• 56 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Със същата класна... Satisfied Поне си си отпочинала малко от нея...

# 286
Колеги, 2ри, 3ти и 4ти клас оформяме ли ги със срочни оценки по английски език? Какъв е минимума на брой оценки за срок?

# 287
Със същата класна... Satisfied Поне си си отпочинала малко от нея...
Да, само дето не ми е смешно. Не се работи така…

# 288
Колеги, 2ри, 3ти и 4ти клас оформяме ли ги със срочни оценки по английски език? Какъв е минимума на брой оценки за срок?
2-ри и 3-ти нали нямат Оценки No Mouth Само годишна по всеки предмет получават.
Миналата година обаче чрез синволите колегите писаха текущи "оценки", но без срочни.
4-ти имат срочни по всеки предмет - да.

# 289
Да така е. Нямат, но аз синволите си ги смятам за вид оценки. А брой имат ли минимален?

# 290
  • Добрич
Да така е. Нямат, но аз синволите си ги смятам за вид оценки. А брой имат ли минимален?

Как да имат брой от нещо, което го нямат?

В Наредба 11 е упоменат  минимален брой оценки за предметите, по които има оценки и той се определя от броя часове седмично.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 22:40 от Вела

# 291
Колежки, сиМвол. Sweat Smile

# 292
Здравейте,
Някой завършил ли е или да учи Начална и предучилищна педагогика в ПУ, неспециалисти
Семестрите са доста скъпи, всяка събота и неделя е
Занимават ли те през седмицата, записване, изпити, да ходиш до Нова сграда, как е обучението
Практика има ли и до колко можеш да се реализираш, ако си работил съвсем друго
Всяка инфо ще ми е от полза, особено човек, който го е минал този път
Благодаря🍀

# 293
Част от училищата чакат възстановяване на парите по различни програми. Маршрутите, лагерите, знам че има и други, но не знам кои още не са платени. Не че оправдавам някого, но това че не виждаш да се прави ремонт не значи, че парите не са изхарчени. Първо се плащат, после се чака да бъдат възстановени. По някои проекти се чака дълго, и година може да дойде. А бюджетите на училищата (стандартно) не са раздути, за да поемат и плащане на проекти. Но така явно работи системата.

# 294
Румка, ти май не беше в системата, нали?

# 295
Аз съм ОК, не ме мисли.

# 296
Здравейте! Има ли някой, който се е явявал на практико- приложен изпит по Математика за придобиване на учителска правоспособност  в БСУ? Предстои ми съвсем скоро да се явя при доц. Пенка Георгиева и исках да попитам как протича, ако някой е минал  по този път Flowers Hibiscus

# 297
Някой изкарал СДК "учител по английски" във ВТУ дистанционно?

# 298
Здравейте! Има ли някой, който се е явявал на практико- приложен изпит по Математика за придобиване на учителска правоспособност  в БСУ? Предстои ми съвсем скоро да се явя при доц. Пенка Георгиева и исках да попитам как протича, ако някой е минал  по този път Flowers Hibiscus

Мъжа ми се яви преди 2 години. Изпитът беше в Математическата гимназия. Бяха му дали да избере от 2-3 урока, според това какво се учи по това време в 8 клас. Беше подготвил презентация. Урокът е минал много леко, децата били много спокойни, възпитани и знаещи. Не е имал никакви проблеми. Доц. Георгиева е била много мила и добронамерена, а директорът на гимназията е поискал копие от презентацията му. С отлични впечатления и 6 на изпита е мъжът ми. Ако имате повече въпроси, кажете,  ще го питам.

# 299
В училището, където водя КМ и чат-пат някой час по  АЕ /понеже там и с него са много зле и само една нач. учителка го владее/, ми предложиха позицията ръководител комп. кабинет. Не съм много наясно какво точно се прави и каква квалификация трябва да изкарам, може би ИТ или нещо от сорта. Ще потърся повече информация.
Ако някой е по-запознат, ще се радвам да сподели нещо, все ще ми е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт