ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 488
  • 821
  •   1
Отговори
# 150
Йее, Голдън! Пожелавам успех до края! 🍀❤️

# 151
  • Замък сред облаците
Golden, много се радвам че нараства така, имах съмнения. Аз бих потретила в понеделник, заради неотговарящото закъснение.

# 152
Аз очаквах резултат 50 максимална стойност, определено се изненадах. Като цяло не е невъзможно О да е била доста по-късно, защото пътувахме и мерихме последно Ф на 15.5 мм. Ама пък имах много дни положителен тест.. определено мислих че е биохимична бременност,  то още не е сигурно де и за това и ще потретя , че и почетвъртя...

# 153
Успех, Golden,
Всичко да е наред до финал!

# 154
Golden, тихичко честито! Много се зарадвах! Дано всичко да е наред и да продължи да си нараства чудесно Heart

JustRumyanа, на мен след спиране на прогестеронов препарат ми идва след около 4-5 дни, имах един случай даже на 6тия ден. На други момичета им идва след 2 дни, но така или иначе мисля, че правилото беше до седмица. След това вече има смисъл да се консултираш с АГ.

# 155
голдън стискаме палци да вървят все на добре нещата 🍀

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 13:00 от AlisonParker

# 156
Голдън, честито отново, нека продължава да се удвоява и да е една здрава и щастлива бременност до пухкав край! Повтори пак в понеделник, ако ти е притеснено - а след 7 - 10 дена вече можеш да отидеш и на преглед да го видите. People Baby

# 157
Браво Golden, мнооого се зарадвах, ти го заслужаваш момиче! Пожелавам ти да нараства до небето! 🍀❤️🍀

# 158
  • София
Голдънче, честито! Много се радвам за теб! 😍❤

# 159
Честито, Голдън!!! Много се радвам! Успешно, безпроблемно и резултатно да ти е! ❤️

# 160
Честито, Golden ! От сърце ти желая и вярвам, че ще е така, всичко да бъде наред този път. След лошото винаги идва добро. Успех ! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

JustRumyana , знам че си в труден момент, но желая много късмет и на теб. Голям процент от жените след биохимична забременяват успешно на следващия месец. Голден е пример за това. Аз също мисля, че изкарах биохимична миналия месец. Този месец още не знам какво ме очаква. Не се отказвай от мечтата си! Успех! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 161
Ихааа , Голдънче , страхотни новини ❤ Пожелавам ти това ЧХГ да расте само нагоре 🤞

# 162
Благодаря ви, на всички. Наистина се моля всичко да е наред и да видя хубав резултат в неделя. Ще намеря работеща лаборатория и ще пусна тогава, защото нямам търпение до понеделник. Дано да се е удвоило пак.. Hug

# 163
Честито и от мене. Стискам палци всичко да е наред до финала. Hug

# 164
Неделя ако си в София, в ин витро клиники те пускат чхг, Голден.

Аз въпреки всичко ще си направя един уринен последен тест и просто да ми олекне и да приема ако е отрицателен, че нямя да е този път.  Но нов месец, нов късмет!!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 13:59 от JustRumyana

Общи условия

Активация на акаунт