ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 494
  • 821
  •   1
Отговори
# 165
Голдън, ако ти имах телефона, щях да ти звънна.
Толкова много се зарадвах. Стискането на палци продължава. Heart

# 166
Golden Честито мила, много ме зарадва! И аз стискам палци!!! Пусни и прогестерона.

# 167
  • София
тихичко честито Голдънче! Нека да е до финал!

# 168
Страхотно, Голдън!! 🤗🤗🤗 Честито и до финал! ❤

# 169
Какви хубави новини 🍀☺️ Тихичко честито, Голдънче ❤️ Стискам палци всичко да се развива по учебник! ☀️

# 170
ЧЕСТИТООО, Golden stone!!! Не мисли негативно и всичко ще е наред! 🤗🍀 Стискаме палци!!! ❤️

# 171
На мен още ми е трудно да се зарадвам изобщо, защото не намирам логика, ама пък силно се надявам да е нормално всичко и да видя в неделя още едно удвояване Heart Благодаря ви за подкрепата наистина и за положителната енергия. Дано да е нашето чудо..

Едит:

Прикачвам си графиката. Като на 24.08 имах фоликул 15.5 мм, а на 30.08 ми беше минала О, защото бях на преглед. Като Ц ми е средно 28 дни, миналия месец закъсня заради БХ. О обикновено си ми е на 14ти ден, аз го отбелязах в неделя, защото така каза АГ, че най-вероятно ще е ..

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 18:43 от Golden stone

# 172
Golden , няма да се уморя да го повтарям, но в медицината няма 2 и 2! Лекар ми го е казвал, та стискам палци до успешен финал! Heart

# 173
  • Замък сред облаците
Шансът е О да е била на 29 срещу 30, а имплантационният прозорец да е по-дълъг/късен. Стискам палци за положителен развой!

А и винаги има варианта АГ да не е видяла правилно и О да е била на 30-31-1. Спермата оцелява сравнително дълго понякога.

# 174
AA шанса за късна овулация или дълга/ късна имплантация винаги го има. На мен ми е по-странно, че тя имаше бледи черти дни преди първото чхг (30 и нещо) НО все пак за два дни то е много нараснало и съм сигурна, че нещата ще се окажат добри! Ще има отново удвоение най-малко, сигурна съм

# 175
  • София
аз пък реших да видя дали на 13ти ден ще имам положителе тест за О - и о, чудо- тотално отрицателен Grinning
този месец го писах дъждовен така или иначе, но ми беше любопитно дали все пак ще имам О - не съм усетила предните дни нищо, ама то и от редуването на разни СПА процедури къде ти да усетиш каквото и да било Grinning

Иначе съм съгласна с Алисън - на чхг в кръвта 30 и положителни черти преди него, но пък за два дена е нарастнало суперски!

# 176
Като цяло е супер странно всичко и заради това не бързам да се радвам. АГ ме вика сряда на преглед, ако всичко е нормално до тогава де. Мисля да пусна в неделя и във вторник ЧХГ, моля се да върви добре и каквото съдбата е решила.
Иначе имах бледи черти от неделя мисля, обаче бяха на онази марка тестове дето ми хвана и ЧХГ 1, после и 10 миналия месец. После вече взех тези по-хубавите и там започна от много бледа черта, която се насища. Не знам какво се случва и аз, странно ми е много и драмата е пълна 🤣

Май първо бяха тези двата, които са като от миналия месец и ми показаха черти и на чхг 1..

После правих тези, ама не знам на същия или на следващия ден, може би на 10.09 или на 11.09

И тези вече са хронологично от последните 4 дни до днес най-долния тест.

Снимах ги всички сега и са вече изсъхнали за съжаление..

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 21:35 от Golden stone

# 177
Golden, да не забравиш да пуснеш и прогестерон!

# 178
На 29 ти е била овулацията някъде. Всичко ще е наред. Моята беше на 1 или 2.09. Така че си си много добре.

# 179
Да, мисля да пусна в неделя. Аз трябваше днес да звънна да им кажа да го пуснат ама блокирах.. Просто не вярвах, че ще се е повишило и то с толкова и реших да не давам излишни пари.

Общи условия

Активация на акаунт