ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 495
  • 821
  •   1
Отговори
# 180
Голден, искрено се надявам да се продължава да се удвоява, устроява и тн. Всичко да бъде наред и да завърши щастливо 🙏
От както ви чета, виждам наистина колко положителна енергия витае в групата. ☺️
Аз бях пуснала преди дни полови хормони с мнооого висок естрадиол. И днес след като получих кръвотечение извън мц отидох спешно на доктор. Оказа се както Алисън беше предположила - кистата (задържания фоликул) се е спукал и и тялото го изхвърля ,от там и естрогена държи високи нива и не може да падне. Ще пия 10 дни регулон ( но не от утре ,че по схема след 10 дни като го спра и трябва да ми дойде и да ида на втори ден от мц, а док ще е в отпуска, затова ще го почна другата седмица) и след това на преглед на 2 ден от мц да видим изчистила ли се е. Та този месец го отписвам. Надявам се само да се изчистя от каквото има и всичко да е наред след това.

# 181
Добро утро, момичета.
Бях решила, че няма смисъл от тестове този месец, но сутринта все още сънена просто го направих.
Моля ви, кажете виждате ли я и вие или си въобразявам?

Снимката е на един и същи тест, просто поне на мен ми изглеждат различни. Марката е easy@home, някоя ако ги е ползвала и може да сподели мнение.
Закъснение 1 ден, според календара овулацията е била на 3.09 (не бях много редовна с тестовете и не съм я следила)

# 182
Има я! И изглежда розова  🍀 Ако овулацията е била на 03,09 по-скоро днес е деня на МЦ, а за такъв период е ок такава черта

# 183
Gallerbing , според мен са положителни Flowers Four Leaf Clover

# 184
Gallerbing, тихичко честито Hug

# 185
И според мен са положителни Hug

# 186
Благодаря, момичета.
Честно казано цялата треперя и ме е много страх да кажа и на приятеля ми в момента, искам да съм сигурна.
Коментирано е хиляди пъти, но главата е празна в момента Joy. При такива черта има ли смисъл да пускам чхг?
Наистина искам да съм сигурна преди да му кажа, от не малко време го чакаме.

# 187
Пусни задължително ЧХГ, за да знаеш как върви. Кръвния ще покаже по-добре

# 188
  • Замък сред облаците
Пусни кръвен, да! И до обяд ще знаеш дали да му кажеш Simple Smile

Но в централа на лаборатория, не филиал, ако искаш резултати днес.

# 189
Благодаря, ще отида малко по-късно.

# 190
Аз не бих казала, че е задължително, аз не обичам да пускам ЧХГ. Бих направила друг тест утре, за да потвърдя. Но ако нямаш търпение и искаш да знаеш, можеш да си пуснеш.

# 191
ЧХГ нали се пуска за да се изключи възможността за извънматочна бременност? Ако се удвоява след 2 дни, значи всичко е наред, така съм чела в тази тема. Ако е ивзънчаточна май не се удвоява?

# 192
  • Замък сред облаците
Изключва и биохимична, а за извънматочна се пуска няколко пъти. Отделно може да даде сигнал и за кухо яйце при забавяне на нарастването вече в по-големи стойности (при мен около 3900 май на около 9-10 дни закъснение).

# 193
Утре има една работеща лаборатория от веригата в която пуснах ЧХГ вече 2 пъти. Дали ще е еднакъв резултата, ако го пусна там и дали ще излезе утре или няма смисъл.. не искам да чакам до понеделник

# 194
Ако се удвоява след 2 дни, значи всичко е наред, така съм чела в тази тема. Ако е ивзънчаточна май не се удвоява?
Няма гаранция, че всичко е наред дори да се удвоява след 2 дни. Може на малко по-късен етап да спре развитие. А при извънматочна не винаги май не се удвоява, особено съвсем в началото (деня на мц и 48 часа след него например може да се удвои и после вече да забави)

Общи условия

Активация на акаунт